- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
Ben de ürtiker oldum. Hâlâ devam ediyorum. Allerset kullanıyorum. Umarım geçer. Sen ne durumdasın geçti mi?Benim de ürtiker gibi değişik bişey oldum artık en sonunda kortizona başladım kaşınmak çok zor
Kortizonla geçti çok şükür. 15 gün emziremedim ama kurtuldum. Ne ilaç kullanman gerekiyosa kullan kulağını tıka ilk doğum yaptığım günden beri vardı. Etraftakiler yüzünden parçalarcasına kaşındım emzirmek için. İlaç kullanma emziremezsin geçer dediler. Ama geçmedi. Annenin iyi olması bebeğe bi kaç gün süt verememektem daha önemli bence. Çünkü ben kaşınıp ağlıyodum akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyodum kaşınma derdinden. Geçmezse düş peşine Kortizonsa kortizon. Allerset, avil, zaditen bunlara rağmen geçmemişti benimBen de ürtiker oldum. Hâlâ devam ediyorum. Allerset kullanıyorum. Umarım geçer. Sen ne durumdasın geçti mi?
Niye canım kimyonun ne gibi bi zararı olabilirki? Ben dün kimyon ve nane çayı yaptım 4 çay kaşığı içirdim mis gibi uyudu rahatça hiç pişman değilimBenimki yapıyor. Annem gazı olduğu için yapıyor dedi. Bu aksamda gaz sancisi atağı yaşadık, o kadar çok ağladı ki dayanamadim 1 cay kaşığı kimyonu anne sütüyle icirdim. Sonra baya masaj yaptim az biraz gazini çıkardı rahatladı uyutmaya çalışıyorum şimdi ayağımda sallayarakcok üzgünüm kimyon verdiğim icin ama artık dayanamadim o aglamasina
azalırmı hiç azalmadı tabiki geçen gün bulgur pilavı yediydim çocuk delirdi resmenNerdeyse 3 aylik olucaz
Gazi azalan var mi
Sanki ayni gibi
İlaclari olmasa halimiz yaman
Bazen o da fayda etmiyor akşam sattleri özellikle
Gaz olayi bitse ne konusucaz burda bakalim:)))
Anne sütü dışında birsey vermek rahatsız etti, kimyonun bilinen bir zararı yok ama ya dokunursa diye tedirgin oldum. Çok şükür birşey olmadı rahatladı biraz ben de şimdi hergün 2 çay kaşığı veriyorumNiye canım kimyonun ne gibi bi zararı olabilirki? Ben dün kimyon ve nane çayı yaptım 4 çay kaşığı içirdim mis gibi uyudu rahatça hiç pişman değilim
Benim de doğumdan beri var. Ilk ne olduğunu anlayamadım. Sonra doktora gittim. Allerset verdi. Sabah akşam yarim içiyorum. Doktorum da kadındı. Çocuğu filan var. Dedi bu ilaçları içerken emzirmede asla sıkıntı olmaz. Emzir muhakkak dedi.Kortizonla geçti çok şükür. 15 gün emziremedim ama kurtuldum. Ne ilaç kullanman gerekiyosa kullan kulağını tıka ilk doğum yaptığım günden beri vardı. Etraftakiler yüzünden parçalarcasına kaşındım emzirmek için. İlaç kullanma emziremezsin geçer dediler. Ama geçmedi. Annenin iyi olması bebeğe bi kaç gün süt verememektem daha önemli bence. Çünkü ben kaşınıp ağlıyodum akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyodum kaşınma derdinden. Geçmezse düş peşine Kortizonsa kortizon. Allerset, avil, zaditen bunlara rağmen geçmemişti benim
3 saatte bir 90-120 cc arası normal diye biliyorum.saate boldugunde 30 CC eder normal sanki 60 içmesi istersen bı 3 saat bekleyip denesenKızlar 2 saatlik açlığın üstüne bebeğim maks 60 cc süt ya da mama içiyo doktorum 120 cc hazırla mamayu diyodu öyle diyince ben de haliyle doktorun 120 cc içmesini düşündüğünü düşünüyorum sizde durumlar nedir
Bizimkilerin azaldı. Bi de arada bi kendi kendine gaz çıkarıyorlar..Nerdeyse 3 aylik olucaz
Gazi azalan var mi
Sanki ayni gibi
İlaclari olmasa halimiz yaman
Bazen o da fayda etmiyor akşam sattleri özellikle
Gaz olayi bitse ne konusucaz burda bakalim:)))
Taşımaya alıştırmışsın cümlesi beni de sinir ediyor. Ki ağlarken taşıyınca da susmayan bi oğlum var. İlk 3 ay alışkanlık edinmez bebekler diyorum ama dinleyen kimBenim evime yemek yapmaya gelen kadın bile müdahale ediyo. Şu kucağa alıştırmışsın diyenleri satırla doğramak istiyorum. Katılırcasına ağlarken koltukta mı bırakayım yavrumu. Bi de biri dedi ki otomobille gezdir. Gerizekalı bu insanlar niye bebeğimi buna alıştırayım. Sonra gecenin 4ünde 5inde yollara mı çıkıcam ağlaması dursun diye. Hep diyorum kafa bi yere kadar çalışıyo. Sanki biz bilmiyoruz şuanki bilgiye saniyede ulaşıyosun doktor var ayrıca eski zamanlarda ki gibi değil ki akıl verene ben de ifrit oluyorum. Ben kimseye hiçbir konuda akıl vermiyorum kimse de bana vermesn
Aslında ictiginiz naneyi kimyonu bolgur pilavına koyun daha iyi olacak olzamanazalırmı hiç azalmadı tabiki geçen gün bulgur pilavı yediydim çocuk delirdi resmenbi daha eşim ev bulgur almıcam asla dedi
Bendr oldum yikandim bile normal tabi ama dikkat etmen lazim hamile kalma olasiligi yuksek oluyor iyi korunmali olsan bi dert olmasan baska bir dertKızlar ben dün adet oldum sanırım en erken ben öldüm normal dır dimi
Merhaba ben de kanguru araştırıyorum benim için çocuğun yüzünün dışa dönük olması önemli. Bu tarz kangurular az. Ergobaby var çok güzel bayıldım ama benim için fiyatı çok çok yüksekKanguru alanlar durumlar nasıl ben sling aldım şuan için çok memnunum ama 5 aylıkken bi İstanbul seyahati yapıcaz haliyle 1-2 gün sürekli sokaklarda olucaz eşimle dönüşümlü olarak slingi bağlarız dedik bebek arabasıyla gitmeyi düşünmüyorum sokaklarda toplu taşımada çok zor çünkü kanguru alırsam da iyi bişey almak istiyorum o da biraz tuzlu slingle idare edebilir miyim acaba 5 aylıkkenkafamda deli sorular
Biz de bugün onu inceledik eşimle. Full paketi gerçekten çok yüksekMerhaba ben de kanguru araştırıyorum benim için çocuğun yüzünün dışa dönük olması önemli. Bu tarz kangurular az. Ergobaby var çok güzel bayıldım ama benim için fiyatı çok çok yüksek
Yüzü dışa dönük olarak doktorlar 10dkdan fazla kullanım önermiyorlarmış.. solomombabyde de var canım yeni çıktı bakabilirsin.. ben normal yenidoğan aparatlı olanını aldım..Merhaba ben de kanguru araştırıyorum benim için çocuğun yüzünün dışa dönük olması önemli. Bu tarz kangurular az. Ergobaby var çok güzel bayıldım ama benim için fiyatı çok çok yüksek
Evet benim de araştırdığım kadarıyla dışa dönük uzun süre kullanmak iyi değil ama ergobaby rahat görünüyordu bu konuda. Eğer uzun süre kullanamayacaksam bebeğim biraz büyüdüğü zaman yüzü bana dönük sıkılır gibi geliyor boşuna da para vermek istemiyorum açıkçası. Solomombaby ninkini gördüm ben de ama ergobaby daha güzel gelmişti ama fiyat açısından daha uygun olduğu için düşünebilirim:)Yüzü dışa dönük olarak doktorlar 10dkdan fazla kullanım önermiyorlarmış.. solomombabyde de var canım yeni çıktı bakabilirsin.. ben normal yenidoğan aparatlı olanını aldım..
Buarada kaç aya kadar yenidoğan aparatıyla kullanmak gerekiyor? Benim beneğim 3 aylık olacakYüzü dışa dönük olarak doktorlar 10dkdan fazla kullanım önermiyorlarmış.. solomombabyde de var canım yeni çıktı bakabilirsin.. ben normal yenidoğan aparatlı olanını aldım..
Benim bebeğimde yok ama ablamınkinde vardı 6 ay diyet yaptı süt ürünü içeren bişey yemedi. Tahlil yaptır istersen kesin teşhis konuşsun ona göre bi yol izlenir doktorun yardımıylaBebeğinde süt alerjisi olan var mı ? Benimkinde galiba var sesli kaka,kakada kan biraz da ishal var burnunda da hırıltı var bunların hepsi belirtiymiş bikac haftadır da memede cırpınıyodu meğer binadanmış :/