2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ya bizim oğlan 3 gündür aç resmen ne meme ne mama çıldırıcam ya memeyi alıyo maks 3 dk çekiyo bırakıyo sonra mama yapıyorum ondan da bi 20 cc ya çekiyo ya çekmiyo. Pazartesi günü sağlık ocağına gidip tarttırıcam ama bilen var mıdır neden? Gerçi 1 hafta önce sünnet oldu ama iyileşti artık antibiyotik kullanmaya devam ediyoruz ondan mıdır 😪
Canım nedenini bilemiyorum ama sünnetten olacağını sanmıyorum. Gazdan olabilir mi acaba

Benim bebeğimde yok ama ablamınkinde vardı 6 ay diyet yaptı süt ürünü içeren bişey yemedi. Tahlil yaptır istersen kesin teşhis konuşsun ona göre bi yol izlenir doktorun yardımıyla
Sadece sut ve süt ürünü mü yemedi yoksa domates et falan da bu diyette var mıydı ? Şuan tatildeyiz istanbula gidince hemen doktora gidicem ama büyük ihtimalle öyle gibi

Buarada kaç aya kadar yenidoğan aparatıyla kullanmak gerekiyor? Benim beneğim 3 aylık olacak
3 aylık olana kadar yeni doğan aparatıyla kullanılıyor bence siz onu boşa almayın. Solomom desen çeşidide çok fazla.. ben evde denedim oldukça rahattı.. zaten ergonomik ama şuan çok sıcak puseti tercih ediyoruz

Sadece sut ve süt ürünü mü yemedi yoksa domates et falan da bu diyette var mıydı ? Şuan tatildeyiz istanbula gidince hemen doktora gidicem ama büyük ihtimalle öyle gibi
Sadece süt ve süt ürünleri et de vardı amaonu galiba az miktarda yiyiyordu emin değilim. Domates falan yiyordu. Ama çok sıkı uyguladı hazır paketli gıdalar hiç tüketmedi yani bi çubuk kraker bile. Çünkü içlerinde peynir altı suyu tozu kullanılıyor ve doktor az yiyeyim ne olur deme yoksa iyileşemez dedi tek ısırık bile almıyordu çok zorlandı ama atlatttı çok şükür. Şerbetli tatlı bile yiyemiyordu tereyağı var diye

3 aylık olana kadar yeni doğan aparatıyla kullanılıyor bence siz onu boşa almayın. Solomom desen çeşidide çok fazla.. ben evde denedim oldukça rahattı.. zaten ergonomik ama şuan çok sıcak puseti tercih ediyoruz
Siz de heryöne olanı mı aldınız? Yani dışa dönük olarak kullanılıyor mu sizin aldığınız model

İki aylıklık aşısı yaptıranlar aşı yeri yara oldumu olması mı gerek hemsire yara olacak kabuk bağlıycak dokunma dedi ama benim kızda birşey yok anlamadm bu bir sorunmu onuda bilmiyorum bi araştırıp olmazsa hemsiresine bir sorayım

İki aylıklık aşısı yaptıranlar aşı yeri yara oldumu olması mı gerek hemsire yara olacak kabuk bağlıycak dokunma dedi ama benim kızda birşey yok anlamadm bu bir sorunmu onuda bilmiyorum bi araştırıp olmazsa hemsiresine bir sorayım

Biz 3 aylık olmak üzereyiz. Bizde de olmadı.
Hemen olmuyormuş.
4aylikken olabilir.
Zamanı değişkenmiş.
Yara olduğunda elleme demek istemiştir annesi rahat ol.
Keşke hiç yara olmasa.
Bizde bekliyoruz şimdilik.

Bebeğinde süt alerjisi olan var mı ? Benimkinde galiba var sesli kaka,kakada kan biraz da ishal var burnunda da hırıltı var bunların hepsi belirtiymiş bikac haftadır da memede cırpınıyodu meğer binadanmış :/
Bizim var canım kakada kan yoktu ama mukus vardı.doktor bana herşeyi yasakladı kahve çikolata karpuz kiraz çiğ sebzeler tabiki süt süt ürünleri...yumurta serbestti besinsiz kalmıştım diye ama mukus devam edince onu da kestim ben kendim.reflu ilacı zantac ve probiyotik başladık 20 gün oldu ama belirgin bı duzelme yok emmesinde sadece biraz kusmasi düzeldi okadar.

Birde bebeğin kaç aylık bizimki farkettigimde 37 gunluktu
2 ay 10 günlük bizde arefe günü kan görünce doktora gittik çatlak var ondan olabilir süt alerjisi de olabilir krem verdi devam ederse gelin dedi bizim de devam etti bide hırıltılı solunum, sesli kaka , huzursuz uyku var hepsi de belirtisiymiş.Bizde tatilden gelince doktora götürcez. 2. Ay aşısını yaptırdın mi canım doktor bişey dedi mi bi sakıncası var mıymış ? Bide dana eti yiyorsan onu da kes o da alerji yapabiliyormuş. Çok zor olucak bu diyet ama çocuklarımız için herşeyi yapıcaz

Siz de heryöne olanı mı aldınız? Yani dışa dönük olarak kullanılıyor mu sizin aldığınız model
Öyle modeli de var ama ben tercih etmedim.. aslında dışa dönük sanki bebek daha rahat eder dışarıyı izler diye düşünüyorz ama sağlık açısından daha önemli bence

2 ay 10 günlük bizde arefe günü kan görünce doktora gittik çatlak var ondan olabilir süt alerjisi de olabilir krem verdi devam ederse gelin dedi bizim de devam etti bide hırıltılı solunum, sesli kaka , huzursuz uyku var hepsi de belirtisiymiş.Bizde tatilden gelince doktora götürcez. 2. Ay aşısını yaptırdın mi canım doktor bişey dedi mi bi sakıncası var mıymış ? Bide dana eti yiyorsan onu da kes o da alerji yapabiliyormuş. Çok zor olucak bu diyet ama çocuklarımız için herşeyi yapıcaz

Valla pirinç haşlanmış patates kayısı ve armutla besleniyorum desem yeri var.2. kontrole doktor asisini olun öyle gelin dedi.sanirim tepkiyi görmek istiyor.haftaya aşımız.umarim sıkıntılı geçmez...kuzu eti yiyorum birtek ama doktor yemeklerin içinde kıyma yiyebilirsin demişti onuda kesicem muhtemelen... Aç yasiyorum resmen

Valla pirinç haşlanmış patates kayısı ve armutla besleniyorum desem yeri var.2. kontrole doktor asisini olun öyle gelin dedi.sanirim tepkiyi görmek istiyor.haftaya aşımız.umarim sıkıntılı geçmez...kuzu eti yiyorum birtek ama doktor yemeklerin içinde kıyma yiyebilirsin demişti onuda kesicem muhtemelen... Aç yasiyorum resmen
Pişmiş sebze niye yemiyosun ? Bizimde aşımız salı günü doktora gitmeden yaptirmasam mi diye düşünmüştüm bari bende yaptiriyim :/ peki doktor alerji için ilerleyen zamanlarda geçer dedi mi

Pişmiş sebze niye yemiyosun ? Bizimde aşımız salı günü doktora gitmeden yaptirmasam mi diye düşünmüştüm bari bende yaptiriyim :/ peki doktor alerji için ilerleyen zamanlarda geçer dedi mi
Pişmiş sebze de yiyorum canım.ama sebze pek sevmediğimden :KK43: ilk çocuğumun da yumurta alerjisi vardı 7 aylık farkettik geçti 1 yaşından sonra.genelde 1 yaştan sonra azalarak geçiyor fakat geriye istahsiz bir çocuk kalıyor.umarim bunlar öyle olmaz

Pişmiş sebze de yiyorum canım.ama sebze pek sevmediğimden :KK43: ilk çocuğumun da yumurta alerjisi vardı 7 aylık farkettik geçti 1 yaşından sonra.genelde 1 yaştan sonra azalarak geçiyor fakat geriye istahsiz bir çocuk kalıyor.umarim bunlar öyle olmaz
İnşallah canım zorlu bi süreç çocuk için de anne için de . Hadi biz şimdi kendimize hakim olduk çocuk yaşına gelince ona nasıl yok dicez .

Aşı geri kızarıklığı ve kabul bağlaması 6 aya sürüyor. Aşı olduktan sonra şişlik felen olursa elleme ve ovalamamak gerekiyor bir acısı olmuyor kabuk ve şişlikte merak etme.
Buarada rota aşısı düşünen var mı? İlk oğlumda 3 ve 5 ayda yapmıştık aşı olmadığı için. Şimdi tekrar soracağım dra

Bebeğinde süt alerjisi olan var mı ? Benimkinde galiba var sesli kaka,kakada kan biraz da ishal var burnunda da hırıltı var bunların hepsi belirtiymiş bikac haftadır da memede cırpınıyodu meğer binadanmış :/

Aaaaa bunlarin hepsi benim bebektede var hic sut alerjisi aklimiza gelmedi bite kan yok kakada

X