2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebekleriniz gün içinde ne kadar uyuyolar. Benim ki sabah ortalama 7 gibi uyanıp uyku saati olan akşam 9a kadar maksimum 3 saat uyuyo mesela bugün 1 saat uyudu sadece. Ve 47 günlük. Bu kadar az uyuması normal mi
Her beslenmesinden 1-1,5 saat sonra uyuyor. 4-5 saatte bir besleniyorlar. Akşamda yatırıyorum sabah kalkıyorlar. Sizinki az uyuyor bence. Uyanıkken ağlıyor mu?

Kızlar sizin bebekler de ağzında sakız çiğnermiş gibi yapiyo mu bide çok tükürüğü oluyo
Benimki yapıyor. Annem gazı olduğu için yapıyor dedi. Bu aksamda gaz sancisi atağı yaşadık, o kadar çok ağladı ki dayanamadim 1 cay kaşığı kimyonu anne sütüyle icirdim. Sonra baya masaj yaptim az biraz gazini çıkardı rahatladı uyutmaya çalışıyorum şimdi ayağımda sallayarak😢 cok üzgünüm kimyon verdiğim icin ama artık dayanamadim o aglamasina

İyi Bayramlar arkadaşlar :)
Biz memleketten uzaktaydik, iki ay eşimle ikimiz baktık büyüttük bebişimizi. Yanımızda kimse olmayınca çocugumuzla ilgili uyarılar yorumlar eleştiriler duymuyorduk tabiki. Eşimin ailesinin yanına geldik bayram dolayısıyla şimdi, geldiğimizden beri yok öyle tutma, sütün yetiyor mu, öyle uyutma, öyle yıkama, şurasini şöyle yap, kafasını şöyle tut, ayağını bükme, gazını yanlış çıkarıyorsun şöyle tut omzunda.. herkes birşey diyor her şeyi eleştiriyorlar. Sinir olmaya başladım. Ki onlar çocuğumu tutarken de benim içim gidiyor canını yakacaklar diye. Bıktım yahu tabi yine kendi bildiğim gibi yapıyorum hastanede yatarken hemşirelerin gösterdiği şekilde yapıyorum diyorum, yanlış birşey yaptığımı sanmıyorum hep okuyup araştırıyorum. İnsan herşeyi mi eleştirir yahu...

Hanımlar merhaba, normalde Ağustos annesiydim ancak bebeklerim erken gelip Haziran'da doğdular ne yazık ki. ben de yeni yeni kendime geliyorum henüz bebeklerimden biri hastaneden çıkmadı. Sizlerle beraber çocuklarımın büyüme sürecini takip etmeye karsr verdim.

Herkese sağlıklı güzel günler

Biz memleketten uzaktaydik, iki ay eşimle ikimiz baktık büyüttük bebişimizi. Yanımızda kimse olmayınca çocugumuzla ilgili uyarılar yorumlar eleştiriler duymuyorduk tabiki. Eşimin ailesinin yanına geldik bayram dolayısıyla şimdi, geldiğimizden beri yok öyle tutma, sütün yetiyor mu, öyle uyutma, öyle yıkama, şurasini şöyle yap, kafasını şöyle tut, ayağını bükme, gazını yanlış çıkarıyorsun şöyle tut omzunda.. herkes birşey diyor her şeyi eleştiriyorlar. Sinir olmaya başladım. Ki onlar çocuğumu tutarken de benim içim gidiyor canını yakacaklar diye. Bıktım yahu tabi yine kendi bildiğim gibi yapıyorum hastanede yatarken hemşirelerin gösterdiği şekilde yapıyorum diyorum, yanlış birşey yaptığımı sanmıyorum hep okuyup araştırıyorum. İnsan herşeyi mi eleştirir yahu...
Benim evime yemek yapmaya gelen kadın bile müdahale ediyo. Şu kucağa alıştırmışsın diyenleri satırla doğramak istiyorum. Katılırcasına ağlarken koltukta mı bırakayım yavrumu. Bi de biri dedi ki otomobille gezdir. Gerizekalı bu insanlar niye bebeğimi buna alıştırayım. Sonra gecenin 4ünde 5inde yollara mı çıkıcam ağlaması dursun diye. Hep diyorum kafa bi yere kadar çalışıyo. Sanki biz bilmiyoruz şuanki bilgiye saniyede ulaşıyosun doktor var ayrıca eski zamanlarda ki gibi değil ki akıl verene ben de ifrit oluyorum. Ben kimseye hiçbir konuda akıl vermiyorum kimse de bana vermesn

Kızlar doktor bana enfeksiyon için fitil yazdı trivag ismi. İçeriğini okudum içindeki bi madde anne sütüne geçiyormuş emzirme döneminde kullanılmamalı yazıyor. Ne yapmalıyım sizce bilemedim

Onlarin sonu yok canim
Herseyi cok iyi biliyorlar
İnsanin sütünü keser onlar sütün yok diye diye ben de bıktım konuşanlardan
He deyip geçiyorum

Nerdeyse 3 aylik olucaz
Gazi azalan var mi
Sanki ayni gibi
İlaclari olmasa halimiz yaman
Bazen o da fayda etmiyor akşam sattleri özellikle
Gaz olayi bitse ne konusucaz burda bakalim:)))

Kanguru alanlar durumlar nasıl ben sling aldım şuan için çok memnunum ama 5 aylıkken bi İstanbul seyahati yapıcaz haliyle 1-2 gün sürekli sokaklarda olucaz eşimle dönüşümlü olarak slingi bağlarız dedik bebek arabasıyla gitmeyi düşünmüyorum sokaklarda toplu taşımada çok zor çünkü kanguru alırsam da iyi bişey almak istiyorum o da biraz tuzlu slingle idare edebilir miyim acaba 5 aylıkken 😵 kafamda deli sorular

Kanguru alanlar durumlar nasıl ben sling aldım şuan için çok memnunum ama 5 aylıkken bi İstanbul seyahati yapıcaz haliyle 1-2 gün sürekli sokaklarda olucaz eşimle dönüşümlü olarak slingi bağlarız dedik bebek arabasıyla gitmeyi düşünmüyorum sokaklarda toplu taşımada çok zor çünkü kanguru alırsam da iyi bişey almak istiyorum o da biraz tuzlu slingle idare edebilir miyim acaba 5 aylıkken 😵 kafamda deli sorular

Slingi ileri yasta da kullaniyolar
Kanguru aldim ben kullanamadik

X