2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Memnunmusun solomondan
Şuan yazlıktayım canım çok sıcak yapış yapış oluyoruz evde denedim rahattı uzun süreli kullanamadım ne yazıkki içindeyken gülüyor değişik geldi heralde kızımı kesinlikle arabasına oturtamıyordum o yüzden almıştım ama alıştırıdım pusetinde gezerken uyuyor Yarın evimize dönüyoruz kanguruyu o zaman daha çok kullanırım
Birde yenidoğan aparatı çok içime sinmiyor elle desteklemek gerekiyor ya da ben beceremedim çok kullanmadığım için.. kanguruyu 3 aydan sonra kullanmak daha iyi olur bnce

2. Ay aşılarıyla birlikte özel aşıları da yaptıran var mı. 2.ay itibariyle meningokok aşısına da başlamayı düşünüyorum bi anda 5 aşı olmuş olucak rotavirüsü de sayarsak

Aaaaa bunlarin hepsi benim bebektede var hic sut alerjisi aklimiza gelmedi bite kan yok kakada
Hırıltısı da var mı? Bide kakası nasıl mukuslu mu yoksa normal mi ?
Canim bebekle tatil nasil anlatsana
Valla canım evden daha rahat oldu evde tek başıma zorlaniyodum kayinvalidemlerle bi yere geldik çocuk elden ele geziyo bende biraz olsun dinleniyorum artık büyüdüler de sorun çıkarmadı çok şükür bi bu süt alerjisi canımı sıkıyı işte
Aynn bizim de kan yok kakada diğerleri hepsi var bzim de olabilir mi acaba alerji nasıl anlıcaz var mı
Doktora gittiğinde bi sorarsın canım bide kakası nasıl biraz sümüksü mu resim çek doktoruna gösterirsin

Bizde de henüz yok bi iz yara
Bende yaptırmak istiyorum rotavirüs aşısını. 3. Ayda önerdi hemşire, fakat pek bi bilgisi yokmuşş özel aşılar hakkında bu biraz şaşırttı beni..

Sanki var gibi biraz sümüksü kıvam canım biraz da sulu gibi Pazartesi kalça ultrasonu var ben bi sorayım dr a teşekkürler

Bizde de henüz yok bi iz yara

Bende yaptırmak istiyorum rotavirüs aşısını. 3. Ayda önerdi hemşire, fakat pek bi bilgisi yokmuşş özel aşılar hakkında bu biraz şaşırttı beni..
ASm deki hemşireler özel aşılar ile ilgili eğitim almamışlar ilk oğlumda öyle söylemişti bizim hemşire öyle demişti. Ama dramuz 3 ve 5 ay aşı olmadığından o zaman yaptırmamızı tavsiye etmişti. Ay sonunda tekrar kontrolümüz var tekrar sorar buraya da yazarım

Benim kinin de ara ara kakasi sümüksü sumuksu oluyor yapış yapış gibi bazen normal çıkarken sessiz değil gaz yapar gibi . Sağlık ocagindaki doktora sordum süt alerjisi olabilir mi diye kakada kan yeşil renk ve aşırı koku olursa sıkıntı yoksa normal dedi bende de onlar olmadığı ici götürmedim başka doktora . Aklıma takılan bir konu

Arkadaşlar merhaba.Mayıs 3 doğumlu bi oğlum var.Ve bizim şöyle bir sorunumuz var.Bebeğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.En fazla yarım saat.Uykusunu alamadığı için de huysuz oluyor.Gaz bitti şimdi bu başladı.Havalar çok sıcak acaba ondan mı bilemedim.Sizin gündüz uykularınız nasıl?Var mı bu sorunu yaşayan??

Karnının doydugundan emin ol cnm

Sen yediklerine dikkat et canım
Kafein almiyosundur saniyorum çikolata kahve cay ne kadar yiyip içiyorsun
Rezene papatya gibi rahatlatıcı caylar ic
Sütüne bebegine gecer o da rahatlar uyur belki
Gaz ilaclarindan rahatlatici olanlardan bende iciyorum sütüme geçsin diye
Sutunu sagip ne kadar sütün var görebilirsin ama zaten memlerinden kendinde anlarsin sütünün olduğunu
Bazen benim sütüm olmuyor uyumuyor bazen de uyuyor hergun farklı

Kahveyle aram çok yok ama çay 4-5 çb içiyorum günde.Dediğin gibi daha rahatlatıcı şeyler deneyebilirim.Teşekkürler

Uyku saatini kaçrma canm dikkat et .Uykusu gelince sessiz karanlık odaya geç uyuymya çalş olmadı yıka gündüzleri

Benimki 2 aylık ilk 20 gün gündüz uyudu onun haricinde gündüz şöyle 2 saat uyuduğu sayılıdır. Büyük insan gibi sürekli uyanık. Akşam 9da uyuyo sabah 7ye 8e kadar falan sadece acıktığında uyanıyo. Ben heralde uykusunu gece alıyo diyorum. Gündüz uykusu geliyo ama illa kucakta uyumak istiyo eğer öyle bi ortamı yoksa asla uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…