- 15 Ekim 2018
- 167
- 240
- 37
Bana yazdığı da oymuş cnmCezeretta falanmı öyle bir ilaç varmış ama tamam pazartesi yazarsın adını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yazdığı da oymuş cnmCezeretta falanmı öyle bir ilaç varmış ama tamam pazartesi yazarsın adını
Geçmiş gitmiş olsun canımBugün 47günlüğüz sünnet oldu bizimki. Çok panik oldum ya bakamıyorum bile pipisine bezini açıp. Bezini bi kere aldık bez pipisine deyince yüz ifadesi çok korkmuş bi şekilde şaşırıp ağlamaya başladı canını acıtmaktan çok korkuyorum. Altını değiştirirken nasıl silicem nerelerini silicem hiç bilmiyorum Allahtan eşim dirayetli. Tecrübeliler bi el atın bana
Peki adet girüyormusun onu kullanorkn bor sıkontı oldumu siskinlik kilo gibi soruna neden oluyormuBana yazdığı da oymuş cnm
bnde sünnet yaptrdım 35 gunluk fılandı kremını sarı suyunu damlat bezı cok sıkmadan bagla azıcık bıle kaka yapsa degstr dedı doktor merak etme bezn ıcınde hemen ıyılesıoBugün 47günlüğüz sünnet oldu bizimki. Çok panik oldum ya bakamıyorum bile pipisine bezini açıp. Bezini bi kere aldık bez pipisine deyince yüz ifadesi çok korkmuş bi şekilde şaşırıp ağlamaya başladı canını acıtmaktan çok korkuyorum. Altını değiştirirken nasıl silicem nerelerini silicem hiç bilmiyorum Allahtan eşim dirayetli. Tecrübeliler bi el atın bana
Sarı su nedir krem ağrı kesici ve antibiyotik verdi doktorumuz. Bi de yüz üstü yatmak istiyo illaki sanki öyle daha çok canı yanacakmış gibi geliyo. Offf zor iş şu 3 günü atlatalım bi an önce internette ne kadar video varsa izledim tüm doktorlar bebeklerin 48 saatte iyileştiğini yazmışlar İnşâAllah allahım o çığlıkla ağladıkça ben de ağlıyorumbnde sünnet yaptrdım 35 gunluk fılandı kremını sarı suyunu damlat bezı cok sıkmadan bagla azıcık bıle kaka yapsa degstr dedı doktor merak etme bezn ıcınde hemen ıyılesıo
NiRica ederim reflüde kusuyor baya.
Sosyal hayatımizi etkiliyor ama bebek reflüsü ömür boyu kalmıyor neticede.
Bir günde "neden üstün başın çamur olmuş "diye kızarız inş...
Mama alıyirmu can8m benimkindede alerjik bir durum olabilirmi acaba diye düş7ndüm de çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin
Bende damla şeklinde duymuştum canım tşkrler yorumun için ne kadar süre bekleniyor Damla’yla onu merak etmiştim bizimde az kaldı kontrole bakalmDamlayı 3 defa 5 dk arayla damlatiyorsun. Biz devlette yaptık siran gelince de içeri alıyorlar ama orada nasıl muayene ettiler tam hatırlamıyorum bizimki katılarak ağladığı için panik atak geciriyordum az daha:)) ama cani yanmıyor diye belirtti doktor
bana bı toz verdı suya karıstrdım her altını degıstıgınde pıpısıne 3 -4 damla damlattım bıde bı kremle bepantol verdı onuda sabah aksam dıkıs yerıne mıkrop kapmasn bıde kabuklanmasın yumusak kalsn dıe sürdüm. ılk gun ılk 6-7 saat zor gectı ertesı gun acımıyodu nerdeyse 3. gunde tamamen gectıSarı su nedir krem ağrı kesici ve antibiyotik verdi doktorumuz. Bi de yüz üstü yatmak istiyo illaki sanki öyle daha çok canı yanacakmış gibi geliyo. Offf zor iş şu 3 günü atlatalım bi an önce internette ne kadar video varsa izledim tüm doktorlar bebeklerin 48 saatte iyileştiğini yazmışlar İnşâAllah allahım o çığlıkla ağladıkça ben de ağlıyorum
İçime su serpildi. Darısı bize ve yaşayan herkese inşallahbana bı toz verdı suya karıstrdım her altını degıstıgınde pıpısıne 3 -4 damla damlattım bıde bı kremle bepantol verdı onuda sabah aksam dıkıs yerıne mıkrop kapmasn bıde kabuklanmasın yumusak kalsn dıe sürdüm. ılk gun ılk 6-7 saat zor gectı ertesı gun acımıyodu nerdeyse 3. gunde tamamen gectı
Daha adet görmedim bilemiyorum.Peki adet girüyormusun onu kullanorkn bor sıkontı oldumu siskinlik kilo gibi soruna neden oluyormu
Geçmiş olsun. Allah damatlığını da göstersin inşaallah. Genel mi lokalle mi oldu? 1 Aydan sonra genel yapılıyor diye duymuştum da. Bizde düşünüyoruz 70 günlük oldu bizimki. Babası biraz ağırdan alıyor yoksa bende çoktan yapmıştım İnan yarın herşey daha kolay ve ağrısız olacak.Bugün 47günlüğüz sünnet oldu bizimki. Çok panik oldum ya bakamıyorum bile pipisine bezini açıp. Bezini bi kere aldık bez pipisine deyince yüz ifadesi çok korkmuş bi şekilde şaşırıp ağlamaya başladı canını acıtmaktan çok korkuyorum. Altını değiştirirken nasıl silicem nerelerini silicem hiç bilmiyorum Allahtan eşim dirayetli. Tecrübeliler bi el atın bana
İnşaAllah canım benimkinin bi ara nefsesi kesildi yanomda yatıyordu iyiki çırpondığını gördüm nasıl korktum ya yanimda olmasaydo diye oçim icimi yedi yaNi
Amin canım inşallah. Hayır sadece anne sütüyle besliyorum. Alerji için kan verdik bugün. Süt ürünlerini bir hafta kadar tekrar tüketip bayram sonu kontrole getircem oğlumu. O şekilde anlaşılırmış alerjisi olup olmadığı. Kardiyoloji, cerrahi, göz hepsine gittik bugün, sonuçlar ayın sonuna doğru çıkacak canım. İnşallah bir sorun yoktur evlatlarımızda.
Hiç adet görmyenlerse varmıs galiba hep kasınlar mı üstlenmesi lazım zor olan şeyleriDaha adet görmedim bilemiyorum.
Lokal anestezi ile yaptılar. 6ıncı aydan itibaren sanırım genel yapıyolarmış yani bizim hastanede öyle söylediler.Geçmiş olsun. Allah damatlığını da göstersin inşaallah. Genel mi lokalle mi oldu? 1 Aydan sonra genel yapılıyor diye duymuştum da. Bizde düşünüyoruz 70 günlük oldu bizimki. Babası biraz ağırdan alıyor yoksa bende çoktan yapmıştım İnan yarın herşey daha kolay ve ağrısız olacak.
Kızlar bebişleri uykudan uyandırıyor musunuz emsinler diye? Ben uyandırmıyorum ve aralıksız mesela 4 5 saat uyuduğu oluyor yanlış mı yapıyorum acaba gelişimi iyi diyor doktor uyandırmalı mıyım bilemedim
Kaç saat uyuyor aralıksız yani canım?
Benimkide 4-5 saat uyuduğu oluyor bende korkuyorum aslında iyi mi ediyorum kötü mü diye uyandırıyorum 5 saat dolunca
Kızlar merhaba Tatilin ikinci gününden bildiryorum yolculuk çok güzel geçti nasıl geldik anlamdım uyudu uyandı emdi ☺
Ama sıcaktan sanırım gece 11e kadar ağladı.. tek yaptığım aktivite duşa girmek oldu ama alışacak inanıyorum..
Bu arada doktorumuzu değiştirmiştik zinco yerine nurse harveys şurup verdi kullanan var mı acaba ? Varsa nasıl kullanıyorsunuz ?
Probiyotik olarakta maflor ı bırak biogia dan devam et dedi umarım yavrumun sancıları azalır ağlarken bişey olcak diye çok korkuyorum
Bugün 39 günlük olduk canım 4saatlik yol geldik.. Bizimki pusette hiç durmuyordu ama uyku saatine getirdik bide arabanın sallanmasıyla sanırım sorunsuz geldik..
Mersin çok sıcak dün adapte olamadı ama bugün iyi uyuyor çok şükür
Maflor ve zinco dan bende memnundum yani idare ediyorduk canım onlar olmadan gün geçmezdi fakat yeni doktorumuz biogia en iyisi dedi.. Bu arada nurse harveys şurup olanını önerdi bizim doktor colex yada damla değil aklında olsun biraz zor bulunuyor 7 yada 8. eczanede bulabildik ☺