- 9 Ağustos 2010
- 721
- 696
Zeytinyağını ılıtıp karnına masaj yapıyorum, bi de ayaklarına kolonya sürüyorum. Limon suyu da olabilir.Kızlar nasıl geçecek bebişlerin bu gazı neler yapıyorsunuz neler uyguluyorsunuz
Belime kadar olan saçımı 2 gün önce kısacık kestirdim uğraşamıyorum diye
Allah bir yerden kolaylik veriyor demek.Evet gerçekten çok zor. Ben bakıcıyla bakıyorum ve tek çocuk olsa amma rahat olur diye düşünüyorum bazen.. ama hepsinin farklı zorlukları var sanırım.. benimkiler gece uykusuna başladı mesela. 3-4 saat uyuyolar. 2 aylıklar..
Bende metsil kullanıyorum canım günde 3 defa 8 er damla sen nasıl kullanıyorsun peki .kimyonu bende içiyorum sürekli içmenin bi zararı olmaz de mi günde 1 bardak?sanki bize pek bi faydası yok gibi gaz girdiği an gözü birşey görmüyor paşamınDoktor metsil diye bir damla verdi biz onun faydasını gördük. Ben de her gün kimyon içiyorum ve ilk günler yediğim herşeyi acaba gaz yapar mı diye araştırmıştim gaz yapan şeyleri yememeye çalışıyorum canım. Biraz rahatsız çok şükür maşallah
Ne yapsam geçmiyoKızlar nasıl geçecek bebişlerin bu gazı neler yapıyorsunuz neler uyguluyorsunuz
Taramak yıkamak bile işkence olmuştu. Şu an çok rahatım tavsiye ederimBende düşünmüyor değilim. Yolmayada başladı zaten saçlarımı kestirsem daha iyi olucak
Şu dönemde 4-5 saat uyuması normal bence uyandırma acıkınca uyanır zatenKızlar benim bebeğin 40ı çıktı çok şükür.. Geceleri bazen 4-5 saat aralıksız yatıyor bu kadarr uzun süre uyuması bi sıkıntı yaratır mı yoksa emzirmek için uyandırmam lazım mı. Gündüz çok az uyuyor bu arada
Evet tabiki, ikizlere sadece sütün yetmesi mümkün değil..Allah bir yerden kolaylik veriyor demek.
Mama takviyesi de yapıyor musun?
Mama ile daha güzel uyuyorlarmis
canim benim ki de kakasini 1 gün arayla yapıyordu sürekli de ıkınıyordu şimdi her uyandığında bir kaç dk bacaklarını karnına bastırarak masaj yapıyorum birde bacaklarını hareket ettiriyorum sürekli. Kakasini gunde 2 3 defa bu masajı yaparken yapmaya başladı benim kiGünaydın.. Benim bebeğim 48 günlük oldu gnde 1-2 kez mama takviyesi yapıyorum uzayan sarılıktan dolayı. Bebeğim 5 gündür hiç kakasını yapmadı.. Ikınıyor bazen zorlanıyor. Bundan önce 4 gün arayla yaptı ve kabız gibi değildi.. Zeytinyağı içirmeyi denedim etki etmedi. Biogaia da kullanıyoruz günde 5 damla. Bebeği böyle uzun aralıklarla yapan var mı?
Benim en fazla ikigün sürdü onu aşmasın siye müdahale ettik kay8sı yesen hemen etki ediyor ben kay8sı yemeye basladm bolda su içiyorum erik suyu falan beslenmene dikkat etmelisin simdi nerdeyse her altını açtığımd ayapıyor nerdeys ebu arada kabızken daha fazla kilo alm8ştı şimdi kaka fazla yapmadan dolay8 saha yavas kilo alıyor yediğini sindirdiği içinGünaydın.. Benim bebeğim 48 günlük oldu gnde 1-2 kez mama takviyesi yapıyorum uzayan sarılıktan dolayı. Bebeğim 5 gündür hiç kakasını yapmadı.. Ikınıyor bazen zorlanıyor. Bundan önce 4 gün arayla yaptı ve kabız gibi değildi.. Zeytinyağı içirmeyi denedim etki etmedi. Biogaia da kullanıyoruz günde 5 damla. Bebeği böyle uzun aralıklarla yapan var mı?
Ben uğraşamam diye doğumdan önce kestirdim babamaTaramak yıkamak bile işkence olmuştu. Şu an çok rahatım tavsiye ederim
Mama yapmış olabilir aptamil ve bebelak kabız yapıyor aptamilin sadece konformil diye bir ür7nü var o yapnıyor ben evolviye kullanıyorum simdidim icin aptamilden daha iyi içerigini karś8laştırdık esim ziraatçi biliyor böyle sindim sorunlarının seebini kayısıyı zorla yedirmişti ikigine kendi kwndine yapar okdu tuvaletini günde ikiden bazen 4 e çıkıyor mamada erkilemiştir muhtemelenGünaydın.. Benim bebeğim 48 günlük oldu gnde 1-2 kez mama takviyesi yapıyorum uzayan sarılıktan dolayı. Bebeğim 5 gündür hiç kakasını yapmadı.. Ikınıyor bazen zorlanıyor. Bundan önce 4 gün arayla yaptı ve kabız gibi değildi.. Zeytinyağı içirmeyi denedim etki etmedi. Biogaia da kullanıyoruz günde 5 damla. Bebeği böyle uzun aralıklarla yapan var mı?
Evet tabiki, ikizlere sadece sütün yetmesi mümkün değil..
Bize günde iki defa 8 er damla dedi canım. Kimyon un zararı olduğunu sanmıyorum bezen 2defa içiyorum. Bir kereBende metsil kullanıyorum canım günde 3 defa 8 er damla sen nasıl kullanıyorsun peki .kimyonu bende içiyorum sürekli içmenin bi zararı olmaz de mi günde 1 bardak?sanki bize pek bi faydası yok gibi gaz girdiği an gözü birşey görmüyor paşamın ☺
Ben böyle durumlarda ya mamasına bi kaç damla zeytinyağı damlatıyorum o da her zaman değil çok alışmasın diye.yada nane kaynatıyorum gaza da iyi geliyo.naneyi az kaynatırsam ishal.çok kayaynatırsan kabız yapıyoGünaydın.. Benim bebeğim 48 günlük oldu gnde 1-2 kez mama takviyesi yapıyorum uzayan sarılıktan dolayı. Bebeğim 5 gündür hiç kakasını yapmadı.. Ikınıyor bazen zorlanıyor. Bundan önce 4 gün arayla yaptı ve kabız gibi değildi.. Zeytinyağı içirmeyi denedim etki etmedi. Biogaia da kullanıyoruz günde 5 damla. Bebeği böyle uzun aralıklarla yapan var mı?
Bebeğe mi verdin canım saraçoğlunun o tarifi biliyorum ama bebeğe veriliyor diye biliyorum ona vermeye de ben cesaret edemem heralde alerjik bişeyler falan olursa Allah korusunBize günde iki defa 8 er damla dedi canım. Kimyon un zararı olduğunu sanmıyorum bezen 2defa içiyorum. Bir kere
aglamaktan helak oldu yavrum Saraçoğlu nun kimyonlu bir tarifini buldum onu denedik o d çok rahatlattı
Naneyi kaynatıp sen mi içiosun canm bebeğe mi veriorsunBen böyle durumlarda ya mamasına bi kaç damla zeytinyağı damlatıyorum o da her zaman değil çok alışmasın diye.yada nane kaynatıyorum gaza da iyi geliyo.naneyi az kaynatırsam ishal.çok kayaynatırsan kabız yapıyo