2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim bebeğin 40ı çıktı çok şükür.. Geceleri bazen 4-5 saat aralıksız yatıyor bu kadarr uzun süre uyuması bi sıkıntı yaratır mı yoksa emzirmek için uyandırmam lazım mı. Gündüz çok az uyuyor bu arada
Aciksa zaten aglar uyandirmayin bence zaten aciksalar ya da bir derdi olsa yaygarayi kopariyorlar 😂

Aciksa zaten aglar uyandirmayin bence zaten aciksalar ya da bir derdi olsa yaygarayi kopariyorlar 😂
O duruma gelirse bizim.kız ddlleniyor acıkınca uyurken ellerini yiyor ama gözü kapalı bende emziriyorum emmeyen kızım bu sayede emmeye basladı birde gazıda çikınca kaldığı yerden uykuya devam ediyor uyuyamazsada agrasif oluyor sürekli ağlıyor sadece gaz değil bu bebislerin sorunu :KK66:

Günaydın.. Benim bebeğim 48 günlük oldu gnde 1-2 kez mama takviyesi yapıyorum uzayan sarılıktan dolayı. Bebeğim 5 gündür hiç kakasını yapmadı.. Ikınıyor bazen zorlanıyor. Bundan önce 4 gün arayla yaptı ve kabız gibi değildi.. Zeytinyağı içirmeyi denedim etki etmedi. Biogaia da kullanıyoruz günde 5 damla. Bebeği böyle uzun aralıklarla yapan var mı?
Bazı mamalar böyle yapıyor. Ben de aptamil kullanırken üç günde bir kaka yapıyordu. Şimdi bebelac a geçtik onda daha sık yapıyor. Mamayı değiştirebilirsin ama doğru mamayı bulana kadar da deneme yanılma oluyo baya

Çatlak olmadan hamileliği geçirip doğumdan bibuçuk ay sonra çatlayan karnıma bir alkış...
Ben de hamileliği çatlaksız atlatmıştım fakat göğüslerim deliler gibi kaşınıyordu son günlerde meğer bir güzel çatlamışlar 😕 senin karnın neden çatladı ki ilginçç 😔
Bende tam bunla ilgili bişe yazcktım :)
Bende 38.haftada çatladım karın bölgesinden..acaba çatlaklar için contratubex kullanan var mı
Ben sezeryan dikişime kullanıorum canım iz kalmasn diye dr verdi fakat bi faydasını görmedim henüz

Bebeğe mi verdin canım saraçoğlunun o tarifi biliyorum ama bebeğe veriliyor diye biliyorum ona vermeye de ben cesaret edemem heralde alerjik bişeyler falan olursa Allah korusun
Evet bebeğe verdik, o zaman damlaya daha başlamamıştık. Çok aglamisti, biraz tereddütle denedik, çok rahatlattı yavrumu o gece rahat uyumustu. Bir kere yaptık zaten

Kızlar benim bebeğin 40ı çıktı çok şükür.. Geceleri bazen 4-5 saat aralıksız yatıyor bu kadarr uzun süre uyuması bi sıkıntı yaratır mı yoksa emzirmek için uyandırmam lazım mı. Gündüz çok az uyuyor bu arada
Benim kizim 43 gunluk, 4-5 saat araliksiz uyuyor, hatta gecenlerde 7 saat araliksiz uyumus, ben de uyanirim diye alarm kurmuyorum ben de uyumusum yorgunluktan. Doktorumuz bir sey olmaz, kilo alimi gelisimi iyi gozukuyor dedi, uyuyan bebek de zorla uyandirilmaz dedi.

Benim kizim 43 gunluk, 4-5 saat araliksiz uyuyor, hatta gecenlerde 7 saat araliksiz uyumus, ben de uyanirim diye alarm kurmuyorum ben de uyumusum yorgunluktan. Doktorumuz bir sey olmaz, kilo alimi gelisimi iyi gozukuyor dedi, uyuyan bebek de zorla uyandirilmaz dedi.
Maşallah sizin baya olmuş 😅 bende korkuyorum bişey olurmu diye de bizimkinin de kilo alımı iyi çok şükür, teşekkürler cevap için

O duruma gelirse bizim.kız ddlleniyor acıkınca uyurken ellerini yiyor ama gözü kapalı bende emziriyorum emmeyen kızım bu sayede emmeye basladı birde gazıda çikınca kaldığı yerden uykuya devam ediyor uyuyamazsada agrasif oluyor sürekli ağlıyor sadece gaz değil bu bebislerin sorunu :KK66:
Benimkide öyle uyurken uyanıyo gaz cıkarınca geri yatıyo 😁😁

Ben de hamileliği çatlaksız atlatmıştım fakat göğüslerim deliler gibi kaşınıyordu son günlerde meğer bir güzel çatlamışlar 😕 senin karnın neden çatladı ki ilginçç 😔

Ben sezeryan dikişime kullanıorum canım iz kalmasn diye dr verdi fakat bi faydasını görmedim henüz
En az 3 ay kullanınca sonuç veriyormuş canım

X