BENDE aynı durumdayım çözümünü bulduysan banada uykusuzluktan stresten ölü gibiyim yüzüm lekelendi hepUykusuz bir geceden merhaba saba 7 de uyudu
Ilk defa uykusuz gecelerimize ağlama krizi eklendi omuzumda ağlaya ağlaya uyudu gene uykusunda emip karnını doyurdu.
Cok üzüldüm o öyle ağlayınca. Bacaklarına dokundurtmadi masaj yapamadım baya sancısı vardı sanırım. Gündüz sıkıntımız yok akşamın yorgunlugundan sanırım deliksiz uyuyor
Ama ben gündüz uyuyamiyorum . Nasıl kendimi toparliyicam bilmiyorum. Eşim de bugün uyumadan gitti ise :) Allah daha büyük dert vermesin.
Tırnakları o kadar ince ki daha kendiliğinden uç kısımları kopuyor hiç çizmedi daha yüzünü o incecik tırnaklara törpü nasıl yapıyorsunuzNasıl yani yüzünü çizmiyo mu? Ben tırnağını kesiyorum törpülüyprum ona rağmen çiziyo eldiven giydiemek zorunda kalıyorum
Yalnız değilsin arkadaşım bende parfüm rolon kullanmak istemiyorum ama ter kokusu da çok rahatsız edici dediğin gibi duş falan da kesmiyor inşallah lohusalıkla o da biter diye umuyorum karbonatı nasıl kullanıyorsunKızlar kimse bahsetmemis galiba ama ben dogumdan beri ten kokumdan tiksindim. Ne kadar temiz tutmaya calissam da banyodan daha cikmadan kokuyorum gibi geliyor. Bir tek bana oluyor saniyordum. Nette birsuru yorum okudum. Cogu kisinin dogumdan sonra oluyormus. Sizler ne alemdesiniz
Sute gecer bebek kokumu alamaz diye rollon deoderant parfum kullanmadim
Karbonat baya ise yariyormus. Ben bugun kullanmaya basladim. Insallah ise yarar
Bu vitamin ilacını kardeşimde oğluna kullandı memnun kaldı bende aşması düşünüyorum fiyatı ne kadar ne kadar aldınız acabaOcean d3 kullaniyorum.
Sağlık ocagindan verilenin içeriğini uygun bulmuyorlar
Bir an güldüm çünki bu bakım işini bende diyordum ama saç baş karişik ve kızım ağladıpında saçımı toplamayı bile unutuyorumBence hiçbiri durmuyordur ya uyanıkken öle kendi kendine. Bazen omuzda, bazen evin içinde gezdirirken, bazen memede susuyor benimki de. Biran önce büyüselerde oyun falan oynarız, parka götürürüz ne bileyim şuan yapacak bişeyde bulamıyorum onu sakinleştirecek. Evin içinde gezdirmekten tabanlarım ağrıdı, gazı çıksın diye sırtına vurmaktan sağ kolum iptal. 5 dk zamanım yok aynaya bakacak. Anne olup kendilerini bırakıyorlar diye kızıyordum bide arkadaşlarıma. 10 dk uyursa ancak kolumu bacağımı dinlendirebiliyorum ne bakımı. İnşallah bundan sonra hayat böyle geçmiyordur valla çok korkmaya başladım
Maşallah çok fazla ara vermişsiniz ama şuan sanırım tarifi olmayan bir duygudur herhalde anne olmak bu kadar zamandan sonraBugünler geçecek kızlar,sabırlı olup birbirimize teselli verelim.
Çok zor ama geçecek.
Bir bakmışsinız üniversitede : ))
Büyük oğlum üni de ve şimdi tatil için yanımda.
Bir ona bakıyorum,bir bebişe.
Nasıl gecti koca 20 yıl diyorum.
Umarım hepiniz aynı duyguları yaşarsiniz.
(20 yıl arayla çocuk yapmayın da)
Epey zor oluyor
Arada takiyorum :)Kızlar eldivenleri çıkardınız mı ? Tırnak kesimi yaptınız mı ?
Merhaba hayırlı olsun bebeginiz. Anne sütü obez asla yapmaz. Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normaldir..Selam kızlar, benim küçük bey de 27 günlük oldu, gaz sancıları başlamıştı sürekli emmek istiyordu ben de ne zaman istese emziriyordum sonra da daha fazla gazı oluyor veya kusuyordu çok huzursuzdu yani. Doktru nbl drops die bir damla verdi prebiyotikmiş, 6 gündür fln kullanıoruz gaz işini çözdü gibi ama kakayı yapamıor 36 saat yapmadığı oldu. Sizin bebişler ne kdr kaka yapıor günde?
Süt benim de ilk 10 gün azdı hep emzirip ardından manayı verdim, mama power içeceklerden içtim tahin yedim sabahları bir kase ve bol dereotu yedim, hergün duş alıp sıcak su tuttum göğüslerime, bir süre sonra mamayı kusmaya başladı artık vermiorm, hatta dru kızdı çok emzirmişim çok kilo almış obez olmuş bu çocuk dedi. Kilosu da 2700 doğmuştu 3800 olmuş. Emerken tıkanıyor dedim, çok emzirdiğin için vücut ikiz bebeğe göre süt üretiyormuş, artık 2 saatte bir 10 dk emzirmeye çalışıorum. Sonra emzikle pışpışlayıp uyutuorum yatağında, aventin ultra airini almıştm tuttu Allahtan onu. Böyle işte durumlar. Burayı hep takip ediyorum ama kimse birşey yazmıor keşke biraz daha aktif olsak
Dustan hemen sonra koltuk altimi isladim. Elime karbonat aldim direk surdum.Yalnız değilsin arkadaşım bende parfüm rolon kullanmak istemiyorum ama ter kokusu da çok rahatsız edici dediğin gibi duş falan da kesmiyor inşallah lohusalıkla o da biter diye umuyorum karbonatı nasıl kullanıyorsun
30-35 arasiydi galiba. Ama o kadar çok ki. Sadece bir fis kullaniyosun. 300 kullanim kadar varmis icinde. Tadi guzel bebek tiksinmiyor. Icinde gercek zeytinyagi var. Kakasina da faydasi oluyodur muhakkakBu vitamin ilacını kardeşimde oğluna kullandı memnun kaldı bende aşması düşünüyorum fiyatı ne kadar ne kadar aldınız acaba
Ağlarken yüzüne eliyle öyle bir bastırıyo ki çok kötü yapıyo. Burda okuyunca yine çıkardım eldiveni yok olmadı tekrar giydirdimBen de cikardim 3hafta falan oldu galiba
2 kez kestim. Yarin yine kesicem. Ne kadar kisa keserseniz kesin sakinirsaniz sakinin çizecekler cunku tirnaklar cok ince. Bu sicaklarda bosuna yakmayin cocuklari bence
Bebeğim 1 hafta sonra 2 aylık olacak. Tırnakları biraz daha gelişti. Bebek törpüsü kullandım. Gaz ağrısı tutunca öyle bir çiziyo ki...Tırnakları o kadar ince ki daha kendiliğinden uç kısımları kopuyor hiç çizmedi daha yüzünü o incecik tırnaklara törpü nasıl yapıyorsunuz☺
Kızımın gözleri kahverengi evet benimle göz teması kuruyor. Sizin bebeğinizinde aileden almiş rengi ve değişceğini sanmiyorum canımKızlar çok merak ettiğim bir konu var bebeğimin gözleri şuan koyu mavi hergören bu çocuk mavi gözlü değişmez dior, sizin bebişlerin gözleri ne renk? Göz rengi döner mi anlamanın bi yolu yok mu? Eşim de ben de kahverengi gözlüyüz buarada ama ikimizin de sülalede renkli göz çok. Bir de sizinle göz teması kuruor mu bebekleriniz ya da bir nesneyi takip edior mu?
Bende küçük aşkımla sabaha kadar güneşin doğuşunu izliyoruz bizde uyumuyoruz malesef bazen cinnet gwçiriyor insan ama bazen de onun oo kokusu oo bakişi herşeye değer diyorumSaat 12 de uyudu bebeğim
2 de uyandı hala ayaktayız(( çocuk resmen uyumuyor
Bizde dün bşr aylık aşimizi yaptık ve kızım çok rahatsız oldu huzursuz oldu sürekli ağladı vicudu hep sıcak ateşi çıkmasın die hep ince giydirip yüzünü yıkadım gecs hiç uyutmadı buğünde kalça ultrasonu için randevu aldık 30 temmuzda çekilcekMerhaba arkadaşlar yarın 1. Ay aşımız var bizimde.kalça ultrasonu yaptıran var mı aranızda 2 -3 ay arası oluyor sanırım.bi de bebeğin genzine süt kaçtığı zaman nasıl müdahale ediyorsunuz en korktuğum durum arada başımıza geliyor nasıl yapıyorsa gazını çıkarırken genzine kaçırıyor bizimki.insan emzirmeye korkuyor sonra.hemen dik şekilde sırtına vuruyorum yada yüz üstü koluma yatırıp sırtına vuruyorum aklım çıkıyor ama o an .Rabbim korusun meleklerimizi
Hala eldivenleri takıyorum tırnaklarıda kesmeye başlamadım çünkü çok inceler ve kendiliğinde kesiliyorKızlar eldivenleri çıkardınız mı ? Tırnak kesimi yaptınız mı ?
Bende sağlık ocağının verdiği vitaminin oek bir işe yaramadığını duymuştum bende değişmeyi düşünüyorum30-35 arasiydi galiba. Ama o kadar çok ki. Sadece bir fis kullaniyosun. 300 kullanim kadar varmis icinde. Tadi guzel bebek tiksinmiyor. Icinde gercek zeytinyagi var. Kakasina da faydasi oluyodur muhakkak
Uyumazken. NAsıl oyalıyorsunBende küçük aşkımla sabaha kadar güneşin doğuşunu izliyoruz bizde uyumuyoruz malesef bazen cinnet gwçiriyor insan ama bazen de onun oo kokusu oo bakişi herşeye değer diyorum
Devlet hastanesi mi acaba çok uzun bi süre atmamışlar ben daha uzun atarlar diye düşünüyorum bakalım bizde bugün olduk aşı bizde nasıl etki yapacak bakalımBizde dün bşr aylık aşimizi yaptık ve kızım çok rahatsız oldu huzursuz oldu sürekli ağladı vicudu hep sıcak ateşi çıkmasın die hep ince giydirip yüzünü yıkadım gecs hiç uyutmadı buğünde kalça ultrasonu için randevu aldık 30 temmuzda çekilcek