2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
B BENDE aynı durumdayım çözümünü bulduysan banada uykusuzluktan stresten ölü gibiyim yüzüm lekelendi hep

Selam anneler Allah kolaylık versin hepimize
Bebelere Allah rahatlık versin güzel uykular versin

Biz 46 günlük olduk. Genel olarak iyiyiz şükür akşam 6-9 arası yoğun gaz sancısı oluyor. Komşum ılık suya kimyon karıştır iç dedi deneyeceğim bakalım
Bunun dışında kalça ultrasonu çektirdik soran olmuş.
Bir de işitme testi yaptırdık
Sling kullanmaya başladım tavsiye ederim
Bazen memede dahi ağlıyor o zaman balkona çıkarıyorum hemen uykuya dalıyor
40 çıkalı daha 6 gün oldu henüz 40 ucurmalara başlamadık cesaret edemiyorum nedense bir yerlere gitmeye.
Oysa 2. Çocuk.
Bir de ise başlama korkutuyor
Aktivite soran olmuştu Çocuk Gelişimi doktorum baby spark diye bir uygulama tavsiye etti ben de Size tavsiye edeyim
Başka da günler ne kadar hızlı geçiyor ben anlamadım gitti
Anlayan beri gelsin
Güzel koklayin yavruları
Benim büyük 4.5 yaşında. Şimdi anlıyorum ne çabuk büyüdüğünü küçüğe baktıkça.
Allah bağışlasın tüm yavruları
Öpüyorum herkesi

Nasıl yani yüzünü çizmiyo mu? Ben tırnağını kesiyorum törpülüyprum ona rağmen çiziyo eldiven giydiemek zorunda kalıyorum
Tırnakları o kadar ince ki daha kendiliğinden uç kısımları kopuyor hiç çizmedi daha yüzünü o incecik tırnaklara törpü nasıl yapıyorsunuz

Yalnız değilsin arkadaşım bende parfüm rolon kullanmak istemiyorum ama ter kokusu da çok rahatsız edici dediğin gibi duş falan da kesmiyor inşallah lohusalıkla o da biter diye umuyorum karbonatı nasıl kullanıyorsun

Bir an güldüm çünki bu bakım işini bende diyordum ama saç baş karişik ve kızım ağladıpında saçımı toplamayı bile unutuyorum

Maşallah çok fazla ara vermişsiniz ama şuan sanırım tarifi olmayan bir duygudur herhalde anne olmak bu kadar zamandan sonra

Merhaba hayırlı olsun bebeginiz. Anne sütü obez asla yapmaz. Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normaldir..

Dustan hemen sonra koltuk altimi isladim. Elime karbonat aldim direk surdum.
Ise yaradi valla
Sabaha kadar misler gibi kalmisim
Kac haftadir ilk kez kendi kokumdan tiksinmedim
Okuduğum yorumlarda hindistan cevizi yagiyla karbonati karıştırıp krem kivamina getirenler hatta bazi kokulu yaglar ekleyenler bile olmus.
Baska tarifler de vardi sen de bi bak istersen
Ben de hindistan cevizi yagiyla bi deniycem bakalim

Bu vitamin ilacını kardeşimde oğluna kullandı memnun kaldı bende aşması düşünüyorum fiyatı ne kadar ne kadar aldınız acaba
30-35 arasiydi galiba. Ama o kadar çok ki. Sadece bir fis kullaniyosun. 300 kullanim kadar varmis icinde. Tadi guzel bebek tiksinmiyor. Icinde gercek zeytinyagi var. Kakasina da faydasi oluyodur muhakkak

Ben de cikardim 3hafta falan oldu galiba
2 kez kestim. Yarin yine kesicem. Ne kadar kisa keserseniz kesin sakinirsaniz sakinin çizecekler cunku tirnaklar cok ince. Bu sicaklarda bosuna yakmayin cocuklari bence
Ağlarken yüzüne eliyle öyle bir bastırıyo ki çok kötü yapıyo. Burda okuyunca yine çıkardım eldiveni yok olmadı tekrar giydirdim

Tırnakları o kadar ince ki daha kendiliğinden uç kısımları kopuyor hiç çizmedi daha yüzünü o incecik tırnaklara törpü nasıl yapıyorsunuz☺
Bebeğim 1 hafta sonra 2 aylık olacak. Tırnakları biraz daha gelişti. Bebek törpüsü kullandım. Gaz ağrısı tutunca öyle bir çiziyo ki...

Kızımın gözleri kahverengi evet benimle göz teması kuruyor. Sizin bebeğinizinde aileden almiş rengi ve değişceğini sanmiyorum canım

Bizde dün bşr aylık aşimizi yaptık ve kızım çok rahatsız oldu huzursuz oldu sürekli ağladı vicudu hep sıcak ateşi çıkmasın die hep ince giydirip yüzünü yıkadım gecs hiç uyutmadı buğünde kalça ultrasonu için randevu aldık 30 temmuzda çekilcek

30-35 arasiydi galiba. Ama o kadar çok ki. Sadece bir fis kullaniyosun. 300 kullanim kadar varmis icinde. Tadi guzel bebek tiksinmiyor. Icinde gercek zeytinyagi var. Kakasina da faydasi oluyodur muhakkak
Bende sağlık ocağının verdiği vitaminin oek bir işe yaramadığını duymuştum bende değişmeyi düşünüyorum

Devlet hastanesi mi acaba çok uzun bi süre atmamışlar ben daha uzun atarlar diye düşünüyorum bakalım bizde bugün olduk aşı bizde nasıl etki yapacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…