2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Denemekte fayda var canım teşekkürler

Maşallah çok fazla ara vermişsiniz ama şuan sanırım tarifi olmayan bir duygudur herhalde anne olmak bu kadar zamandan sonra

Evet neredeyse 21 uil.

Ama ilk bebeğimde küçük olduğum için evcilik oynamak gibiydi annelik.
Şimdi çok daha derinden hissedebiliyorum.
Büyük oğlum arkadaşım gibi bu ise oğlum.

Hastanede çocuk büyük oğlumun kucağindaydi onun bebeği sandılar
Çok güldüm

Gece yatirmadan banyo yaptiriyor musunuz? Ben kizima yatmadan banyo yaptirinca gece daha guzel uyuyor.

Kizlar sut artmasi icin ne yapiyorsunuz?
Su iciyorum, bestak damla kullaniyorum. Su iciyorum bol bol.. ama sut yok
Benim yaptigim seyler bol su icmek(3 lt kadar), yesil yaprakli sebzeler (ispanak gibi), dereotu (sade sevmiyorum, cacik yapiyorum), mother`s milk diye bir cay (icinde kisnis, cemen, rezene, anoson gibi seyler var) tuketiyorum. Arada maden suyu iciyorum, cok az da tahin helvasi yiyiyorum. Bolca dinlenmeye ve uyumaya calisiyorum, bebegin emmesinden haric gunde 3-4 kere sutumu sagiyorum buzluga kaldiriyorum. Yaptiklarim sutumu arttiriyor mu emin degilim ama en azindan deniyorum.

Ben ilk bebegimde mastit olmustum, cok kotu bir sey gercekten, butun vucudum agrimisti, kemiklerim sanki kiriliyor gibiydi. Ama benimki sizinki kadar ilerlememisti galiba, emzirdim, biraz da sagdim, ilik dus falan bir iki gune ilacsiz gecti. Gecmis olsun, en iyisini yine doktorunuz bilir.

Heralde omur boyu boyle dusunceler hep aklimizda olacak. Benim ikinci bebegim, suan odada uyuyor, arada gidip bakiyorum, nefes alisini kontrol ediyorum.

Benim kiz gunde 3-4 kere yapiyor kakasini, ama bazen su gibi yapiyor, ben de korktum ishal mi oldu acaba diye ama degilmis, sutu iyi sindiriyormus. Bu kaka isi cok tuhaf, dun bir baktim kaka parlak yesil olmus, sonradan aklima geldi brokoli corbasi icmistim baya bir. Sizin de umarim cozulur, kolay gelsin.

Benim kiz 42 gunluk, goz temasi kuruyor ve etrafindaki nesneler hareket edince basini cevirip takip ediyor, doktor kontrolumuzde doktorda bunlari kontrol etti. Goz rengini ben de merak ettim, bizimkide renkli gibi ama kahverengine doner mi bilmiyorum.

Evet gerçekten çok zor. Ben bakıcıyla bakıyorum ve tek çocuk olsa amma rahat olur diye düşünüyorum bazen.. ama hepsinin farklı zorlukları var sanırım.. benimkiler gece uykusuna başladı mesela. 3-4 saat uyuyolar. 2 aylıklar..

Ya ben de oyleyim kokumdan cok tiksiniyorum yalnız değilmişim. Çocuk da emzirirken rahatsız olur mu diye düşünüyorum sürekli. Karbonatı ben de deneyeyim

Kızlar nasıl geçecek bebişlerin bu gazı neler yapıyorsunuz neler uyguluyorsunuz

Kızlar nasıl geçecek bebişlerin bu gazı neler yapıyorsunuz neler uyguluyorsunuz
Doktor metsil diye bir damla verdi biz onun faydasını gördük. Ben de her gün kimyon içiyorum ve ilk günler yediğim herşeyi acaba gaz yapar mı diye araştırmıştim gaz yapan şeyleri yememeye çalışıyorum canım. Biraz rahatsız çok şükür maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…