- 15 Ekim 2018
- 167
- 240
- 37
Benim bebiş küçük o zaman daha acele etmeyeyim. Senin gözlerin mi ela peki canm? Eşim de ben de kahve gözlü kahve saçlı kumralız, bizim bebe beyaz tenli saç kirpkleri sarı gözler de renkli bize hiç benzemiyor sanırım babama çekmiş hayırlısı bakalm inş mavi kalır tabi öncelk sağlık daBenim bebeğimin de gözleri açık mavi. 56 günlük şimdi elaya dönecek diye düşünüyorum. Koyu mavi genellikle kahve rengiye dönüyo ama ailenizde mavi gözlüler varsa mavi kalması büyük bir ihtimalgöz teması kurmaya başladı, sevimli sevimli konuşunca gülüyor.
Eşim de ben de açık tenliyiz gözlerimiz ela. Bebeğimizin sapsarı saçları var:) ilk doğduğunda kirpikleri sarı ve kısacıktı şimdi koyulaştı ve uzadı. Kaşları yoktu sarı sarı çıktılar şimdi:) koltuğa yatıyorum konuşuyorum 15 dakika falan dinliyo gülüyo ama sonra sıkılıyo. Kucakta pozisyon değiştirerek takılıyoruz. Oyun halısı almıştım ama daha erken gibi. Renkli sesli şeyleri izlemeye başladı ama dikkati kısa sürüyo. Oyunlu serbest zamanlar için 3 ayı bekliycez sanırım senin bebeğin kaç günlük?Benim bebiş küçük o zaman daha acele etmeyeyim. Senin gözlerin mi ela peki canm? Eşim de ben de kahve gözlü kahve saçlı kumralız, bizim bebe beyaz tenli saç kirpkleri sarı gözler de renkli bize hiç benzemiyor sanırım babama çekmiş hayırlısı bakalm inş mavi kalır tabi öncelk sağlık da
Bir de oyun halısında fln oyalanıor mu artık bebeğin? Almayı düşünüorm da ne zamandan itibaren oynar acaba?
24 günlük bugünKaç günlük canım bebeğin? Bnmki 29 günlük oldu bugün, emerken bana doğru bakıyor ama içi mi geçti de daldı öyle tam anlayamıorum.
Ya çok güzel bir deneyim olmalı yine deüniversite son sınıftayken arkadaşım annesinin hamile olduğu haberini almıştı çok tuhaf gelmişti o zaman ama güzel şeyler bunlar
Onları öyle görmek çok keyiflidir eminim :) uykusuzluk da bizi huzursuz yapınca illaki yansıyordur bebeklereAbisi tatile geldiğinden beri daha huzurlu.
Ben başak burcuyim.
Is konusunda ev konusunda aşırı stres yapıyorum.
Bebeğime yansıyor sanırım.
Ama abisinin kucağında o kadar huzurlu ki.
Adeta aşk yaşıyorlar
Oğlum da ilk duyduğunda garipsedi ama gelip Kucağına alınca kardeş duygusunu çok güzel yaşadı.
Aynen dünyanın en güzel karesi.Onları öyle görmek çok keyiflidir eminim :) uykusuzluk da bizi huzursuz yapınca illaki yansıyordur bebeklere
Canım gece dümdüz ayrımı bizim belirmemizle ancak oluşuyor bebişlerdeUykusuz bir geceden selâmlar sabaha karşı 7 de uyudu o saate kadar da açlıktan ağladı memede gene çırpın çırpın emmedi . Cok stres oluyorum gece ben ben değilim bebeğime sinirli oluyorum istemeden hep babası baksın istiyorum. Gündüz de melek gibiyim:)) Kızım bu saat oldu emip uyuyor uyanmadı hiç hep böyle anlamıyorum. Gece böyle olsa ne olur
Ev dağınıkken beni de basıyorlar bazen.Abisi tatile geldiğinden beri daha huzurlu.
Ben başak burcuyim.
Is konusunda ev konusunda aşırı stres yapıyorum.
Bebeğime yansıyor sanırım.
Ama abisinin kucağında o kadar huzurlu ki.
Adeta aşk yaşıyorlar
Oğlum da ilk duyduğunda garipsedi ama gelip Kucağına alınca kardeş duygusunu çok güzel yaşadı.
Ev dağınıkken beni de basıyorlar bazen.
Bebişe bakıyorum o an. Ne olacak birkaç ay sonra yine düzenli olur deyip kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
Canım gazını çokarmadan yatırmıyorum ki illaki ağzondan duyucam rahat çıkarıyor zaten gün icinde sirekli nefes alamam sorunu geneli itibariylw öyle herkes diyir burdada o arada tükrüğü kaçtı genzine herhalde hala unutamıyorum korkuyu ya yaninda olmasaydım ne olacaktı Rabbime emaetler gercekten ne olacaksa bizim yanımozda oluyor yokken olmuyor bir sürü is yapıyoruz yemek temizlik hatta uyuyoruz bile bu zamanlar olsa insan pismanloktan daha gün göremezcanım her beslenmeden sonra gazını çıkar, emip doyduktan hemen sonra omzuna al ağızdan çıkarsın. Ben çok korkular yaşadım gözümden 5 dakika bile ayırmıyorum.önceden odada bırakır kamerayı açardım artık kameraya bile güvenemiyorum. Bir sürü doktor gezdim. Gaz olunca nefesi kesiliyo, bazen kusturuyo. Bir de benim bebeğim ağzında tükürük yapmaya başladı bu dönemde öğreniyolarmış tükürük de nefes borusuna kaçıyo, yan yatıyorum o dönüyo, döndükçe düzeltiyorum. Aynı sorunu yaşıyo olunca aklım sende kaldı
Benim kızda gülmeye başladı cok tatlı :) bi ara uyurken kahkaha ile gülüyordu göbeği hopluyordu nasıl güldürdilerse :)Benim bebeğimin de gözleri açık mavi. 56 günlük şimdi elaya dönecek diye düşünüyorum. Koyu mavi genellikle kahve rengiye dönüyo ama ailenizde mavi gözlüler varsa mavi kalması büyük bir ihtimalgöz teması kurmaya başladı, sevimli sevimli konuşunca gülüyor.
Onu bende yapıyorumYarım saat uyusa parmak uçlarıyla evi toparliyorum.
Her fırsatı değerlendiriyorum
biz hiç takmadık sayılır eldiven ilk bi kaç gün sadece benim paşa pek sıkıya gelmiyor eldiven şapka sevmiyor takınca çok huzursuz oluyor tırnak kesimi de yapmadık henüzKızlar eldivenleri çıkardınız mı ? Tırnak kesimi yaptınız mı ?
Biz daha hastanede çıkardık tırnakları kısaydı ama hızla uzadı 3 kere kestim 25 günde.Kızlar eldivenleri çıkardınız mı ? Tırnak kesimi yaptınız mı ?
Nasıl yani yüzünü çizmiyo mu? Ben tırnağını kesiyorum törpülüyprum ona rağmen çiziyo eldiven giydiemek zorunda kalıyorumGaz sııın
biz hiç takmadık sayılır eldiven ilk bi kaç gün sadece benim paşa pek sıkıya gelmiyor eldiven şapka sevmiyor takınca çok huzursuz oluyor tırnak kesimi de yapmadık henüz ☺
Ben de cikardim 3hafta falan oldu galibaNasıl yani yüzünü çizmiyo mu? Ben tırnağını kesiyorum törpülüyprum ona rağmen çiziyo eldiven giydiemek zorunda kalıyorum