2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
1 ayda 1100 gram mı almış ? Eğer öyleyse normal neden obez demiş ki ?

Aa sizin iyiymiş benım gözaltlarım siyaha döndü zomni gibi dolanıyorum

1 ayda 1100 gram mı almış ? Eğer öyleyse normal neden obez demiş ki ?
İlk 15 günde doğum kilosuna ulaşması gerekirmiş, 10 günde 1100 gram almış bu çocuk aç değil açgözlü dedi. Kendi drumuz yok die başkasına gitmek zorunda kaldık, çarşamba kendi drumuza gidicez o ne diycek merak ediyorum.

Allah korusunnn ya çok geçmiş olsun, neden öle oldu, kusarken mi tıkandı
Yok can8 yutkunurken nefessiz kalmış bazen nefes almayı unutuyor gibi anlamıyorum neden nefesi tıkanıyor o arada yutkunmaya calısmış olmalı ki oraya kaçtı tükrük baya korktu oda nasıl canı yandıysa ağladı ben midahale etmesem Allah korusun sesi kesilmişti zaten

Anladım ne demek istediğini Emerken oluyor bazen benim oğlumda da. Allah korusun ya minnacıklar insan korkuyor haklısın, bişey olmaz Allah’ın izniyle yine de gözlerimiz hep üzerinde tabiki

Kaynanası çocuk aç diyenler yatsın kalksın şükretsin. Benimki çocuğumu emzirtmiyo sıkıcam gırtlağını illa saat dolucak bebeğim kusuyo diye benim sütümün bebeğime yaramadığını ima ediyo mamaya dönücek galiba diyo

Ay ne sinir bozucuymuş ya. Böyle konuşma moralimi bozuyorsun desene kibarca

Niye o kadar karışıyor ki
Kibarca karışmamasını söylüyor musun . Bunların bir ortası yok sanırım. Benim kv üst katımda doğumdan beri 2 defa geldi oda bir şeyler demek için. Daha da gelmedi odu kopuyor ise yarayacak diye yada bir ihtiyacımız olur da söyleriz diye kp daha çocuğumun yüzünü 1 kere bile görmedi gelip de . Çok değişikler

Bunların hepsi ayarsız sanırım ortası yok aynen

Benim kizim da surekli omuzda durmak istiyor. Goguslerimin agrisi gecmedi bi turlu. Sut doluyor agriyor. Emziriyorum bosken yine agriyor.
Dogru duzgun kucaklayamiyorum. Uykudan feryat figan uyaniyor. Sanki etini kiviriyorlar.
Uyutmak icin ugrasiyorum ugrasiyorum beşiğine koyar koymaz çırpınıp ağlıyor
Annelik zormus cidden

Ya işte diyemiyorum da ilk günden beri her işimi gördü Allah razı olsun ama böyle de konuşunca çıldırıyorum. Çocuk hastalıkları uzmanı mübarek
Böyle kızar gibi değil de ‘böyle deyince üzülüyorum anne kendimi yetersiz hissediyorum’ gibi acıtasyon modda söylesen nasıl olur tepkisi?

Kundak+emzik çok işe yarıyo tavsiye ederim.
Emzik zorla verebildim ama sürekli düşürüp ağlıyor. Ne zaman düşürmeden kullanabilir merak ediyorum doğrusu. Kundak denedim ama hiç durmuyor. Resmen savaş içine giriyoruz. Kolu bacağı çıkacak duye korkuyorum.siz iki taneyle nasıl uğraşıyorsunuz Bravo valla.
Benim de ikiz başladı gebelik birinin kalbi durdu. Şimdi diyorum ikisi de dursaydi nasil bakacaktim acaba.
Gerçekten zor zanaat annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…