2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Burdakilerin kaynanaları bebe aç diyo benimki de tok diyo 🤣 doktor 2 saatte 1 emzir diyo ya da ağladıkça meme ver diyo benim kaynanam sakın sakın sakın çok gaz dolu hata edersin asla diyo. Gaz yapıyo diye aç mı bırakıyım çocuğumu bi yandan sürekli ağlıyo zaten ya uyuyo ya da uyanıksa ağlıyo ne yapıcam şaşırdım artık aptala döndüm. Göz altlarım resmen kahverengi uykusuzluk yorgunluk geçer mi bu zaman offf
Benimkide gündüz çok zor uyuyo hep uyanık ve ilgi istiyo hiç bi işimi yapamıyorum ağlıyor genelde. Gece de geç yatıyor. Akşamları bi ağlama krizine giriyo emince susuyo anca ama sürekli de emziremem ki. Bu gaz sorunu cok fenaymış

Benim kizim da surekli omuzda durmak istiyor. Goguslerimin agrisi gecmedi bi turlu. Sut doluyor agriyor. Emziriyorum bosken yine agriyor.
Dogru duzgun kucaklayamiyorum. Uykudan feryat figan uyaniyor. Sanki etini kiviriyorlar.
Uyutmak icin ugrasiyorum ugrasiyorum beşiğine koyar koymaz çırpınıp ağlıyor
Annelik zormus cidden
Bende aynı durumdayım:KK43:
Yatağına koyunca saniyesinde uyanıyor
Bütün gün yapısıgız

Senınkı uyanıkken kendi kendine duruyor mu

Bende aynı durumdayım:KK43:
Yatağına koyunca saniyesinde uyanıyor
Bütün gün yapısıgız

Senınkı uyanıkken kendi kendine duruyor mu

Bence hiçbiri durmuyordur ya uyanıkken öle kendi kendine. Bazen omuzda, bazen evin içinde gezdirirken, bazen memede susuyor benimki de. Biran önce büyüselerde oyun falan oynarız, parka götürürüz ne bileyim şuan yapacak bişeyde bulamıyorum onu sakinleştirecek. Evin içinde gezdirmekten tabanlarım ağrıdı, gazı çıksın diye sırtına vurmaktan sağ kolum iptal. 5 dk zamanım yok aynaya bakacak. Anne olup kendilerini bırakıyorlar diye kızıyordum bide arkadaşlarıma. 10 dk uyursa ancak kolumu bacağımı dinlendirebiliyorum ne bakımı. İnşallah bundan sonra hayat böyle geçmiyordur valla çok korkmaya başladım

Bence hiçbiri durmuyordur ya uyanıkken öle kendi kendine. Bazen omuzda, bazen evin içinde gezdirirken, bazen memede susuyor benimki de. Biran önce büyüselerde oyun falan oynarız, parka götürürüz ne bileyim şuan yapacak bişeyde bulamıyorum onu sakinleştirecek. Evin içinde gezdirmekten tabanlarım ağrıdı, gazı çıksın diye sırtına vurmaktan sağ kolum iptal. 5 dk zamanım yok aynaya bakacak. Anne olup kendilerini bırakıyorlar diye kızıyordum bide arkadaşlarıma. 10 dk uyursa ancak kolumu bacağımı dinlendirebiliyorum ne bakımı. İnşallah bundan sonra hayat böyle geçmiyordur valla çok korkmaya başladım
Duran var yaaa
Yeğenim kendi kendine büyüdü
Bazı arkadaşlarınınki de
Ben de aynı durumdayım
Yorgunluktan basım dönüyor
Ben de hep böyle olursa diye çok korkuyorum:KK43:
Pis pasaklı durumdayım :KK43:

Bugünler geçecek kızlar,sabırlı olup birbirimize teselli verelim.
Çok zor ama geçecek.
Bir bakmışsinız üniversitede : ))

Büyük oğlum üni de ve şimdi tatil için yanımda.
Bir ona bakıyorum,bir bebişe.
Nasıl gecti koca 20 yıl diyorum.
Umarım hepiniz aynı duyguları yaşarsiniz.
(20 yıl arayla çocuk yapmayın da)
Epey zor oluyor😃

Çok zor ama geçecek.

Epey zor oluyor😃
Ben 39 yaşındayım ilk. Çoçuğum
Bu yasa kadar yan gelip yatıp bu yastan sonrası da çok zormuş
Hiç geçmeyecek gbi geliyor zor zamanlar
Sanki bebeğim hep ağlayacak hep eve mahkum kalacağım gibi
:KK43:

Kızlar çok merak ettiğim bir konu var bebeğimin gözleri şuan koyu mavi hergören bu çocuk mavi gözlü değişmez dior, sizin bebişlerin gözleri ne renk? Göz rengi döner mi anlamanın bi yolu yok mu? Eşim de ben de kahverengi gözlüyüz buarada ama ikimizin de sülalede renkli göz çok. Bir de sizinle göz teması kuruor mu bebekleriniz ya da bir nesneyi takip edior mu?

Ben reflü yatağı almaya karar verdim kussada en azından rahat yatar gözümü ondan ayıramıyorum hatta yanıma aldım korkudan yanımda yatırıuorum bu korku nasıl gečcek bilmiyorum
Birkaç gün önce danışmıştım ya başka yaşayan var mı diye, işte böyle bir korku.. ben reflü yatağı aldım kötü yanı bebek kıpırdadıkça aşağıya kayıp gidiyor. 2 yanı desteklilerden al yan yatırmaya yardımcı oluyor.

Aynı yaştayiź.
Öyle düşünme,neredeyse aynı zorluklari yaşıyoruz. Yıllardır kafam rahattı.
Ama büyük oğlum lise üni derken ve de kendi sorumluluklarıni yerine getiren biri olduğu için uzun süredir bekar kız gibi kafama göre gezer tozardim. Eşimle tatillere giderdik..
Şimdi eve mahkum gibiyim ama bu günler geçecek.
Arada ki fark ise hayatıma yeniden anlam yüklendi.

Ne kadar zorlansam da,aldığı nefesi izlemenin verdiği huzur yetiyor.

Ilk 2 yılı geride bırakınca daha rahat ve eğlenceli olacak hayat inan bana

Aynı yaştayiź.
Öyle düşünme,neredeyse aynı zorluklari yaşıyoruz. Yıllardır kafam rahattı.
Ama büyük oğlum lise üni derken ve de kendi sorumluluklarıni yerine getiren biri olduğu için uzun süredir bekar kız gibi kafama göre gezer tozardim. Eşimle tatillere giderdik..
Şimdi eve mahkum gibiyim ama bu günler geçecek.
Arada ki fark ise hayatıma yeniden anlam yüklendi.

Ne kadar zorlansam da,aldığı nefesi izlemenin verdiği huzur yetiyor.

Ilk 2 yılı geride bırakınca daha rahat ve eğlenceli olacak hayat inan bana
İnsallah bakalım :KK43:

Saat 12 de uyudu bebeğim
Saat 12 de uyudu bebeğim
2 de uyandı hala ayaktayız :KK43:(( çocuk resmen uyumuyor
bizim de öyleydi ama bizim problemimiz gaz. Emzirirken uyuyup kalıyo ben omzuma alıp uyanmasını sağlayıp gazını çıkarmaya başladım. Ağızdan gazı çıkınca rahat ve uzun uyuduğunu fark ettim. Uyandırmaya kıyamıyorum ama gazını çıkarmazsam 5 dk sonra kendisi mozırdanarak uyanıyo ve gaz da bağırsaklara inmiş oluyo, bu sefer de sabahlar olmasın... dene istersen

Çok zor ama geçecek.

Epey zor oluyor😃
Ya çok güzel bir deneyim olmalı yine de 😁 üniversite son sınıftayken arkadaşım annesinin hamile olduğu haberini almıştı çok tuhaf gelmişti o zaman ama güzel şeyler bunlar 😊

Ben reflü yatağı almaya karar verdim kussada en azından rahat yatar gözümü ondan ayıramıyorum hatta yanıma aldım korkudan yanımda yatırıuorum bu korku nasıl gečcek bilmiyorum
canım her beslenmeden sonra gazını çıkar, emip doyduktan hemen sonra omzuna al ağızdan çıkarsın. Ben çok korkular yaşadım gözümden 5 dakika bile ayırmıyorum.önceden odada bırakır kamerayı açardım artık kameraya bile güvenemiyorum. Bir sürü doktor gezdim. Gaz olunca nefesi kesiliyo, bazen kusturuyo. Bir de benim bebeğim ağzında tükürük yapmaya başladı bu dönemde öğreniyolarmış tükürük de nefes borusuna kaçıyo, yan yatıyorum o dönüyo, döndükçe düzeltiyorum. Aynı sorunu yaşıyo olunca aklım sende kaldı

Hiç öyle olmayacak merak etme bebekler çok huy değiştirir bi de biraz oyuncaklarla oyalanmaya başlayınca hareketlenince yavaş yavaş anneye bağımlılık azalacak azıcık sabır hepimize

Kızlar çok merak ettiğim bir konu var bebeğimin gözleri şuan koyu mavi hergören bu çocuk mavi gözlü değişmez dior, sizin bebişlerin gözleri ne renk? Göz rengi döner mi anlamanın bi yolu yok mu? Eşim de ben de kahverengi gözlüyüz buarada ama ikimizin de sülalede renkli göz çok. Bir de sizinle göz teması kuruor mu bebekleriniz ya da bir nesneyi takip edior mu?
Oğlumun 6 aylıkken değişti, çok güzel koyu maviydi. Döndü bizim gibi kahverengiye. Emerken gözteması kuruyor

Benim bebeğimin de gözleri açık mavi. 56 günlük şimdi elaya dönecek diye düşünüyorum. Koyu mavi genellikle kahve rengiye dönüyo ama ailenizde mavi gözlüler varsa mavi kalması büyük bir ihtimal😍 göz teması kurmaya başladı, sevimli sevimli konuşunca gülüyor.

Son düzenleme:
X