Konuyu anlamadim.Kızlar temmuz ayı epilasyon günleri lohusa durumu bitrnler uygulamak isteyenler için paylaşay8m tekrar belirtryim lohusa halin bitmesi lazım birde adet sonrası olması lazım
1.SEÇENEK
17 Temmuz 2019 01.04’ten 17 Temmuz 2019 10.58’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. (Dikkat edelim, çok kısa!)
2.SEÇENEK
25 Temmuz 2019 01.07’den 27 Temmuz 2019 08.28’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
Ben de sadece emzirmeye başladığımda sürekli ağlıyodu ve huzursuzdu. Çocuk doktorumuz son kilo takibinde önce emzir sonrq sütünü sağ biberonla ver dedi öyle yapıyorum. Dediğin gibi benimki de açmış meğer. Memeyi de alıyo biberonu da. Nolucak anne sütünü biberonla içsin ama bi yandan meme de vermek gerekiyomuş ben bu şekilde yapıyorum bebemin karnı doyuyo bu şekilde en azından belki benimki gibi iyi çekemiyodur seninki deKızlar size bir sorum olacak benm sütüm başta geldmedi fazlamama yine de bebeğini emzirdim doymadı çocuk mama takviyesi başlattk sonra sütüm arttı pompa almştm düzenli sağyorm 50-60 cc geliyor 2 -3 saatte sağnca ama bebeğim her emdiğinse huysuzlantor doymuyor 5 dakika sonra bi daha emmek isttor sağdığm sütü biriktrp biberonla veryorm susuyor yani aç çkcuğm. Süt as heliyor desem gün içersinde sütüm foşur fışır akyor kaç kere atlet tişört değştryorm Diyeceğim sizce süt az mı geliyor bebeğe
Bence gazdan can8m beninkide emmek istemeyio uyuyor bende sağıp biberonla veriyordum şimde sadece bir göğsü emene kadar kaç defa gaz ç8kar8yoruz düsün o emdikçe geliyor sütKızlar size bir sorum olacak benm sütüm başta geldmedi fazlamama yine de bebeğini emzirdim doymadı çocuk mama takviyesi başlattk sonra sütüm arttı pompa almştm düzenli sağyorm 50-60 cc geliyor 2 -3 saatte sağnca ama bebeğim her emdiğinse huysuzlantor doymuyor 5 dakika sonra bi daha emmek isttor sağdığm sütü biriktrp biberonla veryorm susuyor yani aç çkcuğm. Süt as heliyor desem gün içersinde sütüm foşur fışır akyor kaç kere atlet tişört değştryorm Diyeceğim sizce süt az mı geliyor bebeğe
Gazını da çıkaryorız ama blemiyorm ki sürekli yalanyor bi de benm bebeğim baya kilo kaybetti doktor saçma sapan çıkıştı senn sütün yetmiyor bebek kilo vermiş dye çok moralm bpzulduBence gazdan can8m beninkide emmek istemeyio uyuyor bende sağıp biberonla veriyordum şimde sadece bir göğsü emene kadar kaç defa gaz ç8kar8yoruz düsün o emdikçe geliyor süt
Söylediklerini harfiyen ben de yapyorm canm ama sağma işi çok zahmetli biliyor musun memeye alşsa çok iyydi Allahtam mamayo da sütü de içiyorlar yoksa halimiz haraptı.Doktor sebebine ne dedi neden nöyle ymiş bizim sütler acanaBen de sadece emzirmeye başladığımda sürekli ağlıyodu ve huzursuzdu. Çocuk doktorumuz son kilo takibinde önce emzir sonrq sütünü sağ biberonla ver dedi öyle yapıyorum. Dediğin gibi benimki de açmış meğer. Memeyi de alıyo biberonu da. Nolucak anne sütünü biberonla içsin ama bi yandan meme de vermek gerekiyomuş ben bu şekilde yapıyorum bebemin karnı doyuyo bu şekilde en azından belki benimki gibi iyi çekemiyodur seninki de
Bende mastit oldum ozellikle bir mememi surekli reddediyordu pasam gogus cok sertlesiyorya mastitte birde sutün tadi degisiyormus ondan bebek istemeyebiliyormus benim dogum yaptigim hastanede elle sagim yaptilar iki mememe de sonra eve gidip sicak dus yapip tekrar sagmam gerektigi soylendi sonra boyle 3 gun hastanede memeyi yumusatip tekrar denedik paşam ondan sonra emdi birde antibiyotik ve agri kesici kullaniyorum sirf bu sebepten aman cok dikkat et canimKızlar k8zim hastalıktan dolayı mama yüzinden mi mastitten mi bilmem mem tutmuyor bu arada mastitimde tekrarladı acile gitmek zorunda kaldım emmesi için ne yapabilirim ne denedimse olmuyor en son pompa ile ucunu iyice çokarıp sonra verdim onu bile istemiyor dilini çikarıyor beğenmiyor valla bor çözüm bulursanız çok duacınız olucam sütüm var ama kız emmiyor sirekli sağmam gerekiyor oda yetmiyor mastit oluyorum bu gidisle operasyon geçiricem gibi
Dolunay epilasyonu canım bu tarihlerde ve saatlerine uymak kaydıyla epilasyonunu yaparsan kökünden al8can ama ozaman istenmeyen tüylerin azalıyor ve daha geç çıkıyor ekstra biraeyler uyhulayabilirsinde limonla tuzla peeling gibi dahada azalır ama adetken lohusayken yapılm8yor adate yakinkende yapılmıyor mutlaka adetten sonra olmalıKonuyu anlamadim.
Rica etsem açar mısın?
Benimki ciddi baya can8m ikinci antibiyotiğe başlad8m birinde süt baya azaldı açilmazsa operasyon geciricem birtane multivitamin varmış onuda deniyimde olmazsa en son çare operasyon olacak gecmis olsun benim hastanede müdahale etmediler nasil emzirmem gerektigini bile demedilerBende mastit oldum ozellikle bir mememi surekli reddediyordu pasam gogus cok sertlesiyorya mastitte birde sutün tadi degisiyormus ondan bebek istemeyebiliyormus benim dogum yaptigim hastanede elle sagim yaptilar iki mememe de sonra eve gidip sicak dus yapip tekrar sagmam gerektigi soylendi sonra boyle 3 gun hastanede memeyi yumusatip tekrar denedik paşam ondan sonra emdi birde antibiyotik ve agri kesici kullaniyorum sirf bu sebepten aman cok dikkat et canim
Süt koyulugundan olmasın dikkat edin tikanma yapmasın ben solgarın lesitin adlı amino asidini kullanıcam sütü inceltiyor yağları daha ak8skan hale getiriyor benim mastti belki ancak bu geçirir baskada çarem kalmadıSöylediklerini harfiyen ben de yapyorm canm ama sağma işi çok zahmetli biliyor musun memeye alşsa çok iyydi Allahtam mamayo da sütü de içiyorlar yoksa halimiz haraptı.Doktor sebebine ne dedi neden nöyle ymiş bizim sütler acana
Gazı varkende aranıyor çikarinca memeyi alıyor can8mGazını da çıkaryorız ama blemiyorm ki sürekli yalanyor bi de benm bebeğim baya kilo kaybetti doktor saçma sapan çıkıştı senn sütün yetmiyor bebek kilo vermiş dye çok moralm bpzuldu
Biogaia kullanıyorum kuzum sadece oda gaz için değil daha rahat kaka yapması içinmişGaz ilacı kullansaydın canım bende kullanıyom çok iyi geliyor
Çok teşekkür ederim canım bende bu ay deniycem umarım faydasını bende görürüm her ay atmana çok sevinirimSaatlerine uy nekadar geç cıktığını görrceksin genital bölgemde bile azaldı baya benim her ay8nkini atıcam isteyenler olur diye sayfadan alıp inşaAllah faydalı olur
Çok az bal veya reçel meme ucuna sür o tafı alsın ve memeyi bir tutsun canım korkma o az bişey sürdüğün tatlıdan hiç bişey olmaz kardeşlerimde denedi bende demedim çünki memeyi reddetmesi ve sütten olmasından iyi sadece bir kaç defa yapıcaksın sonra yapmana bile gerek kalmıycam çünki inşallah alişirKızlar k8zim hastalıktan dolayı mama yüzinden mi mastitten mi bilmem mem tutmuyor bu arada mastitimde tekrarladı acile gitmek zorunda kaldım emmesi için ne yapabilirim ne denedimse olmuyor en son pompa ile ucunu iyice çokarıp sonra verdim onu bile istemiyor dilini çikarıyor beğenmiyor valla bor çözüm bulursanız çok duacınız olucam sütüm var ama kız emmiyor sirekli sağmam gerekiyor oda yetmiyor mastit oluyorum bu gidisle operasyon geçiricem gibi
Bence gayet yeterli canım evham yapma kendineKızlar size bir sorum olacak benm sütüm başta geldmedi fazlamama yine de bebeğini emzirdim doymadı çocuk mama takviyesi başlattk sonra sütüm arttı pompa almştm düzenli sağyorm 50-60 cc geliyor 2 -3 saatte sağnca ama bebeğim her emdiğinse huysuzlantor doymuyor 5 dakika sonra bi daha emmek isttor sağdığm sütü biriktrp biberonla veryorm susuyor yani aç çkcuğm. Süt as heliyor desem gün içersinde sütüm foşur fışır akyor kaç kere atlet tişört değştryorm Diyeceğim sizce süt az mı geliyor bebeğe
Bu şekilde bence denemeyi bırakmalısın bence yakında memeyi istemez bu şekilde aç kalsa da memeden doymaya Alişssın zaten çektiklçe sütünde artar bebekte alişirBen de sadece emzirmeye başladığımda sürekli ağlıyodu ve huzursuzdu. Çocuk doktorumuz son kilo takibinde önce emzir sonrq sütünü sağ biberonla ver dedi öyle yapıyorum. Dediğin gibi benimki de açmış meğer. Memeyi de alıyo biberonu da. Nolucak anne sütünü biberonla içsin ama bi yandan meme de vermek gerekiyomuş ben bu şekilde yapıyorum bebemin karnı doyuyo bu şekilde en azından belki benimki gibi iyi çekemiyodur seninki de
Yaptığı çok yanliş bir tavır dr un ki süt senin elinde değilki kim bebeğinin aç kalmasını ister daha sıcak kanlı ve destekçi olabilirdiGazını da çıkaryorız ama blemiyorm ki sürekli yalanyor bi de benm bebeğim baya kilo kaybetti doktor saçma sapan çıkıştı senn sütün yetmiyor bebek kilo vermiş dye çok moralm bpzuldu
Çok az bal veya reçel meme ucuna sür o tafı alsın ve memeyi bir tutsun canım korkma o az bişey sürdüğün tatlıdan hiç bişey olmaz kardeşlerimde denedi bende demedim çünki memeyi reddetmesi ve sütten olmasından iyi sadece bir kaç defa yapıcaksın sonra yapmana bile gerek kalmıycam çünki inşallah alişir