Merhaba hanımlaar ne zamandır giremiyorum ama okudum çoğu mesajları herkesin derdi aynı. Kaka gaz süt vs. Bizde 45 günlük olduk bugün bazı günler o kadar iyiki bazende atak haftasımı nedir o oluyor sanırım sadece emmek ve ağlamak istiyor
normalde gece 11-12 gibi gece uykusuna yatıyor benim bebeğim ve gece 3-4e kadar uyuyor allaha şükür asla uyanmaz o süre zarfında. Ama sonra emziriyorum yatırdığım zaman en fazla 1-1,5 saat uyur sonra 6dan sonrada uyumaz naparsam yapıyım gazı oluyor gezdiriyorum masaj yapıyorum pışpışlıyorum emziriyorum ama yok çok huzursuz oluyor. 10 gibi falan banyo yaptırıyorum her gün aynı saatlerde sonra uyuyor öğlen biraz sonra bi ara uyanık kalıyor bide akşamüstü uyuyor ama akşam 6dan sonra bi daha asla uyumaz sabahki huzursuzluğu akşamda 11e kadar sürüyor. Ben genelde aşağı indirip mahallede bebek arabasıyla gezdiriyorum huzursuz olduğu zamanlarda iyi geliyor bebekler gerçekten temiz havayı seviyor balkona çıktığı an susuyor sizde deneyin şimdilik böyle. Ha bide sarılığımız hala geçmedi uzayan sarılıkmış 3. Ayda anca geçer dedi doktorumuz.