Oomaşallah benim maks 60 cc çıkıyor. Ve kilo alışı iyi dedi doktorKızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok az geldi bebek doyar mı böyle
Kızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok az geldi bebek doyar mı böyle
Maşallah doyar canm benm 40/cc zor çkyorKızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok az geldi bebek doyar mı böyle
Benm kaynana da aynı takma canm kafana önemli olan bebeğinn doyması huzurlu olması.Pompa varsa sağıp göreblrsn sütünün ne kadar olduğunuKayınvalidem sürekli aç bu çocuk acaba sütün yetmiyor mu diyip duruyor hiç üzerin ıslanmıyor görmüyorum sütün akmıyor demek sütün yok diyor. Öyle diye diye beni de olmadığına inandırdı sonunda sütümün yetersiz geldiğini hissediyorum . Halbuki bu ikinci çocuğum ve ilkini uzun bi süre emzirdim hiç yetmediğini düşünmemiştim. İnsanlar en çok destek olmaları gereken bu dönemde köstek oluyorlar maalesef. Rabbim çocuklarımızın rızıklarını arttırsın sütlerimizi bollaştırsın inşallah
Aynen...Kızlar 41. Gunden bildiriyorum değişen hiçbirşey yok uykusuzluk mızmızlık son sürat devam :))
Amin inşallah canımGeçmiş olsun, sağlıkla huzurla devam etsinnsüreciniz
Çok şükür canım inşallah elimden geleni yapıyorumGeçmiş olsun canim Allah şifa versin saga salim kizin da sen de eve gelmişsiniz çok şükür. Stres yapma bol sıvı tüket emzir sütünde geli4 inşalla
Saol canım allah razı olsun inşallah artarÇok çok geçmiş oLsunbol bol emzir sütün artacaktır
Çok saol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Amin inşallah canımKayınvalidem sürekli aç bu çocuk acaba sütün yetmiyor mu diyip duruyor hiç üzerin ıslanmıyor görmüyorum sütün akmıyor demek sütün yok diyor. Öyle diye diye beni de olmadığına inandırdı sonunda sütümün yetersiz geldiğini hissediyorum . Halbuki bu ikinci çocuğum ve ilkini uzun bi süre emzirdim hiç yetmediğini düşünmemiştim. İnsanlar en çok destek olmaları gereken bu dönemde köstek oluyorlar maalesef. Rabbim çocuklarımızın rızıklarını arttırsın sütlerimizi bollaştırsın inşallah
2 saatte 40 cc anca geliyor benden. Gayet yeterli sütünKızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok az geldi bebek doyar mı böyle
Benimkindede ar can8m ijizimin k8sı iki yaşinda o doğdugundada ondada varmıs endişe etme normal sanki nefes almayı unutuyor gibi demiArkadaşlar merhaba, bebeği nefes alamıyormuş gibi ses çıkaram var mı? Bazen tıkanıyo nefesi kesiliyo yan çeviriyorum, alnını ovuyorum. 3 ayrı doktora sordum normal dediler reflüden olabilir dediler ama ben kayhılanıyorum. Anneler evhamlı oluyor diye doktorlar pek önemsemiyo gibi geliyo☹
Kaç günlük bebeğinArkadaşlar hastaneye götürürken
Oomaşallah benim maks 60 cc çıkıyor. Ve kilo alışı iyi dedi doktor
Ben toplamı yazdım ama inşallah hepimizinki yetiyordur canım2 saatte 40 cc anca geliyor benden. Gayet yeterli sütün
Nasıl anlatılır boğulur gibi oluyo, çok panikliyorum nefes alamıycak gibi geliyo. Çok korkutuyo. Reflü yatağı aldık şimdi inşallah işe yarar. 5 dk bile yalnız bırakamıyorum ben yokken olursa diyeBenimkindede ar can8m ijizimin k8sı iki yaşinda o doğdugundada ondada varmıs endişe etme normal sanki nefes almayı unutuyor gibi demi
Kızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok
Bebek kaç günlük? Yeni doğduklarında mideleri kiraz büyüklüğünde oluyomuş zamanla büyüyomuş. Bebeğin kapasitesiyle süt orantılı oluyor yani
Ben yan8mda yatırıyorum biraz alıştım canım baktım normal ilkten bend eboğuluyor san8p hep müdahale ediyordum emerkende yap8yor nefes almayı unutuyor mu ne anlamad8m burnuda açık halbuki alıştım biraz hep yan yat8r8p duruyordum şimdi nornal yatırıyorumNasıl anlatılır boğulur gibi oluyo, çok panikliyorum nefes alamıycak gibi geliyo. Çok korkutuyo. Reflü yatağı aldık şimdi inşallah işe yarar. 5 dk bile yalnız bırakamıyorum ben yokken olursa diye