2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bebeğin çekim gücü her zaman daha fazladır, rahatlatmasına sevindim. Duşta sıcak su tut o da ve sağ o da rahatlatır, geçmiş olsun. 2 gün çektim ben de üşüme titreme bi ateş basması halsizlik çok zordu gerçekten

Biz de aynı durumdayız
Kendi kendine 5 dak durmuyor miniğimiz
Emme dışında hep oyalamak zorundayız

İnşallah görürüm fayda Zaten hep kökünden alıyorum tabi doğum sonrası nasıl alıncak bakalım

Aç kalsada mama vermemeye çaliş alişirsa mamayı terk edemessin canım biraz daha dayan bakalım nasıl olcak

Merhaba kızlar oğlumun idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı dr tekrar istedi sondayla idrar aldı eğer tekrar enfeksiyon çıkarsa hastaneye yatıracağız dedi ins hastaneye yatmaz sonucu cuma cikacak böyle bir şey yaşayan var mı

Geçmiş olsn canm neden istedi idrst tahlili bizden de istedi doktor kilo kaybı vardı bebeğim

İnşaAllah temiz çıkar sonuçlar canım çok geçmiş olsun

Kızlar benim bebiş 1 aylık şuan, bazen geceleri 3-4 saat uyuyor emzirmek için daha erken saatte uyandırmalı mıyım sizce? Yoksa kendi acıkınca ağlar diyip uyumasına izin mi vermeliyim?

Canim benimkide aynı doktor emme refleksi oluyor çocuklarda dedi

Bakindim ama göremedim markası ne korsenin

Kızlar benim bebiş 1 aylık şuan, bazen geceleri 3-4 saat uyuyor emzirmek için daha erken saatte uyandırmalı mıyım sizce? Yoksa kendi acıkınca ağlar diyip uyumasına izin mi vermeliyim?
Ben sormuştm canım bunu daha 10 günlüktü. Dr kilo alımı iyi, çocuğu tekmeleme annesi rahat bırak o acıkınca uyanır dedi ben de öyle yapıorum zaten en fazla 3,5 saat sonra uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…