2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok teşekkürler bilgi için : )
Umarim denk gelir de uygulariz hepimiz

Bala alerjisi olabilir bence hiç balı denemeyin, biraz şekerli su sürün yeterli. Bizde sarılık olmasın diye de 1 çay kaşığı şekerli su verilir ama bal asla.

Valla kızlar ben de buna b3nzer konuda muzdaribim uyanıkken benim ki de memeyi kolay kolay emmiyor aslında emmek istiyor ağzına alıyor bir ii çekip ağlamaya çırpınmaya başlıyor gaz sancısı tutuyor sanırım bu beni çok yıprattı sokağa korkumdan çıkamıyorum kolay kolay adam akıllı emip uyumuyor çünkü. Gazını alttan ustten çıkarıyorum ama tekrarlıyor sanırım . Uykudan uyanırken çok ac oluyor o zaman baya baya güzel emiyor siz de onu denediniz mi . Birde uykuya tam geçmek üzereyken veriyorum emiyor . Bebegi akıllı üslü emip memede uyuya kalan bebeklere o kadar özeniyorum ki.

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Bebekle dışarı çıkacağınız zaman sütünüzü sağıp mı çıkıyorsunuz yoksa emzirme odalarına gidip emziriyormusunuz ben emzirme odasında emziriyordum ama bugün işim uzun sürebilir biberona sağıp vermek istiyorum ama kaç saat biberonda kalabilir acaba sütüm? havalar sıcak olduğu için bozulur mu? Sağılmış süt içirmek pek içime sinmiyor sanki bozulmuştur gibi geliyor bu havalarda kaç saat kalır biberonda

İki türlü de olur ben hazrlklı gdyprım sağ git canm nolır nolmsz müsait yer bulamaz san dye.Süt3 saat durur sağdktan sonra

Benim bebeğim de öyle gündüzleri memede uyuduğunu hiç görmedim gece uyuyor sadece. Bide uykuya dalmada problem yaşıyoruz. Tam uyuyor koyuyorum gözlerini açıyor gündüz de aynı akşam gece uykusuna yatacağı zaman da aynı. En az 2-3 saat uğraşıyoruz sürekli biz uyutuyoruz o gözlerini açıyor en sonunda dalıyor

İki türlü de olur ben hazrlklı gdyprım sağ git canm nolır nolmsz müsait yer bulamaz san dye.Süt3 saat durur sağdktan sonra
Teşekkür ederim canım. Havalar da sıcak ya acaba bozulur mu süt diye düşündüm çantamın ısı geçirmez bi bölümü var ama çok kaliteli değil gibi geliyor korur mu ısısını bilmiyorum

Anneme.birakacaksam bebegi sadece o zaman sagiyorum.yanindaysam asla aagmam ki biz hep aaatlerce geziyoruz.takiyorum emzime onlugunu nerde oldugum farketmez

Çok teşekkür ederim canım bende bu ay deniycem umarım faydasını bende görürüm her ay atmana çok sevinirim
İnşaAllah sende faydasını görürsin benimde lohusalığ8m bitti bug7n tam bir ayl8k olduk okadar zaman bekleyebilicemmi bakalom kaç ayd8r şasmıyordu tarihler baya azaldı hatta bir ayda anca alma boyutuna geldiler k9kunden al mutlaka sende ağda yada epilat9rde olur eldivende olur

Bal8 sindiremiyorlar ama denerim ama uyuyakal8yor ikigündür deli oldu zaten doymayinca asla uyumuyor gece 10 da uyandı daha 4 e kadar ayaktayd8 emdi zar zor biberon vermedim ama sürekli huysuz olarak emdiği icin birde saatlerde geçtiği icin normalde 3 saatte bir acık8r bu sürr geldi heçti hanfendi kendide huzursuz oldu benide huzursuz etti tam uyuyacak dalamıyor dayanamadm azıc8k mama verdim çinkü yerine koyar koymaz uyanıyor kac defa yapt8 mecburen verdim hemen uyudu san8rim tam doyamamış bildigin annelik s8nav bize

Aytanesii kızlar reçeli bilmem de bal kesinlikle sürmeyin, bal bir yaşına kadar yasak hatta 2 yaşına kadar bile çok vermemek gerek. Sadece süreceksiniz biliyorum ama bence hiç risk almayın.
Bende 9yle biliyorum ben ağzona daha tatlı birseyde vermedim bilmiyorda bal zaten bir yasindan önce sindiremiyor biloyorum olmad8 baska birsey denerim artik sabaha kadar o inat etti ben inat ettim msme vericem diye o emince mastir olan göğsüm bi rahatladı anlatamam pompa çekemiyor okadar

Hastanede memede uyutmayın diye uyarıyorlar ama neden bilmiyorum bizimki isine gelince alıyorda uyuyup unutiyor memeyi devam etmiyor aclıktan ölse bende mecbur sağıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…