2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Eğilmeyin günleri ne demek canım

Anne olunca farklı, kayınvalide olunca farklı davranıcaz acaba bizde. Neden böyle konuşup insanı üzüyorlar anlamıyorum. Kilo takibinde bellidir kuzum sütün yeterli mi değil mi. Değilse doktor mama takviyesi yap der zaten. En kötü sen bi sağım yapıp bak ama 2. Çocuğun zaten yutkunmasından falanda anlarsın

Benimki 120 ml anca doyuyor da hastanede yattık mama verdiler iştahı açıldı zaten 3800 doğdu iştahı yeinde ondan galiba benim 90 ml ç8kıyordu yeni yeni çiğaldı birde mastit oldum cok ağladım senin iyi yetiyormuş sütün şuan 100 ml üç saatte anca tek göğs7mden çikıyor diğri iyileşemedi heniz ondan 30 ile 50 arası değişiyor saatine göre benim k8za yine yetmiyir zor memeyi tutuyor mama y7zunden bibyandan mamada yiyor tombiş k8zım

Ben pozitif bi insanım hep sütüm var yetiyor diye düşünmeye çalışıyorum ama dış güçler beni yıldırıp mamaya yöneltmeye çalışıyorlar maalesef. Sağdım iki göğüs toplam 90 ml çıktı bence yeterli Bebeğim daha 20 günlük

Sağol canım benim bebişin kalbinde delik varmış ameliyat olacak bir kaç ay sonra kilo almasını bekliyoruz sen nasılsın

Uğraşıyorum işte canım sıcak bi yandan bebiş çok gazlı onun sıkıntısı bi yandan ne yapalım. Ciddi bir ameliyat mı, hiçbişicik olmaz inşallah çok duyuyorum ben ama pek bilgimde yok, araştırdınız mı ameliyat olmadan da zaman içinde bebekler büyüdükçe kapanıyor diye duymuştum kimisinde ama önce Rabbime sonra doktorlara güveneceğiz tabiki. Yinede birden fazla doktorun görmesinde fayda olur diye düşünüyorum

Canım tabiki yeterli 90ml, 50 ml 2-3 saatte bir yeterli. ki sağdığından daha çok emrbiliyor bebişler. Bence hiç mama verme boşver neden doymasın gayet güzel sütün maşallah

Çok saol canım bilgi verdiğin için bende 25 temmuzda alırım

Gayet yeterli daha çok küçük bebek hem ilerki vakitlerde sütünde artar benim iki gögüsyen bazen 30, bazen 20 çıktığı günler oldu şuanda fazla yok banada mama diolar ama şuan vermeyi düşünmüyorum böyle bir deniycem bakalım nasıl olcak

Kızlar benim göğüs uçlarım çok acıyolar yara olmuşlar kabuk tutmuşlar kullanıp memnun kaldığımız krem varmı

Merhaba hanımlaar ne zamandır giremiyorum ama okudum çoğu mesajları herkesin derdi aynı. Kaka gaz süt vs. Bizde 45 günlük olduk bugün bazı günler o kadar iyiki bazende atak haftasımı nedir o oluyor sanırım sadece emmek ve ağlamak istiyor normalde gece 11-12 gibi gece uykusuna yatıyor benim bebeğim ve gece 3-4e kadar uyuyor allaha şükür asla uyanmaz o süre zarfında. Ama sonra emziriyorum yatırdığım zaman en fazla 1-1,5 saat uyur sonra 6dan sonrada uyumaz naparsam yapıyım gazı oluyor gezdiriyorum masaj yapıyorum pışpışlıyorum emziriyorum ama yok çok huzursuz oluyor. 10 gibi falan banyo yaptırıyorum her gün aynı saatlerde sonra uyuyor öğlen biraz sonra bi ara uyanık kalıyor bide akşamüstü uyuyor ama akşam 6dan sonra bi daha asla uyumaz sabahki huzursuzluğu akşamda 11e kadar sürüyor. Ben genelde aşağı indirip mahallede bebek arabasıyla gezdiriyorum huzursuz olduğu zamanlarda iyi geliyor bebekler gerçekten temiz havayı seviyor balkona çıktığı an susuyor sizde deneyin şimdilik böyle. Ha bide sarılığımız hala geçmedi uzayan sarılıkmış 3. Ayda anca geçer dedi doktorumuz.

Kızlar benim göğüs uçlarım çok acıyolar yara olmuşlar kabuk tutmuşlar kullanıp memnun kaldığımız krem varmı

Ben sadece lansinoh kullandım ama yara olmasına izin vermeden her emzirmeden sonra kullandığım için yarasız atlattım şuan zaten acıma falan yok. Yara olsaydı iyileştirir miydi bilmiyorum

Çok

Geçmiş olsun canım benım sıkma canını daha çok küçük hemen toplar iyleşir inşallah
Çok teşekkürler kızlar inşaAllah hayırlıisı ile atlatırız

Gaz ilacı kullansaydın canım bende kullanıyom çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…