2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar hastaneye götürürken
Kızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok az geldi bebek doyar mı böyle
Oomaşallah benim maks 60 cc çıkıyor. Ve kilo alışı iyi dedi doktor

Kayınvalidem sürekli aç bu çocuk acaba sütün yetmiyor mu diyip duruyor hiç üzerin ıslanmıyor görmüyorum sütün akmıyor demek sütün yok diyor. Öyle diye diye beni de olmadığına inandırdı sonunda sütümün yetersiz geldiğini hissediyorum . Halbuki bu ikinci çocuğum ve ilkini uzun bi süre emzirdim hiç yetmediğini düşünmemiştim. İnsanlar en çok destek olmaları gereken bu dönemde köstek oluyorlar maalesef. Rabbim çocuklarımızın rızıklarını arttırsın sütlerimizi bollaştırsın inşallah

Kayınvalidem sürekli aç bu çocuk acaba sütün yetmiyor mu diyip duruyor hiç üzerin ıslanmıyor görmüyorum sütün akmıyor demek sütün yok diyor. Öyle diye diye beni de olmadığına inandırdı sonunda sütümün yetersiz geldiğini hissediyorum . Halbuki bu ikinci çocuğum ve ilkini uzun bi süre emzirdim hiç yetmediğini düşünmemiştim. İnsanlar en çok destek olmaları gereken bu dönemde köstek oluyorlar maalesef. Rabbim çocuklarımızın rızıklarını arttırsın sütlerimizi bollaştırsın inşallah
Benm kaynana da aynı takma canm kafana önemli olan bebeğinn doyması huzurlu olması.Pompa varsa sağıp göreblrsn sütünün ne kadar olduğunu

Amin inşallah canım

Arkadaşlar merhaba, bebeği nefes alamıyormuş gibi ses çıkaram var mı? Bazen tıkanıyo nefesi kesiliyo yan çeviriyorum, alnını ovuyorum. 3 ayrı doktora sordum normal dediler reflüden olabilir dediler ama ben kayhılanıyorum. Anneler evhamlı oluyor diye doktorlar pek önemsemiyo gibi geliyo☹
Benimkindede ar can8m ijizimin k8sı iki yaşinda o doğdugundada ondada varmıs endişe etme normal sanki nefes almayı unutuyor gibi demi

Benimkindede ar can8m ijizimin k8sı iki yaşinda o doğdugundada ondada varmıs endişe etme normal sanki nefes almayı unutuyor gibi demi
Nasıl anlatılır boğulur gibi oluyo, çok panikliyorum nefes alamıycak gibi geliyo. Çok korkutuyo. Reflü yatağı aldık şimdi inşallah işe yarar. 5 dk bile yalnız bırakamıyorum ben yokken olursa diye😐

Kızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok

Bebek kaç günlük? Yeni doğduklarında mideleri kiraz büyüklüğünde oluyomuş zamanla büyüyomuş. Bebeğin kapasitesiyle süt orantılı oluyor yani

Nasıl anlatılır boğulur gibi oluyo, çok panikliyorum nefes alamıycak gibi geliyo. Çok korkutuyo. Reflü yatağı aldık şimdi inşallah işe yarar. 5 dk bile yalnız bırakamıyorum ben yokken olursa diye😐
Ben yan8mda yatırıyorum biraz alıştım canım baktım normal ilkten bend eboğuluyor san8p hep müdahale ediyordum emerkende yap8yor nefes almayı unutuyor mu ne anlamad8m burnuda açık halbuki alıştım biraz hep yan yat8r8p duruyordum şimdi nornal yatırıyorum

Kızlar temmuz ayı epilasyon günleri lohusa durumu bitrnler uygulamak isteyenler için paylaşay8m tekrar belirtryim lohusa halin bitmesi lazım birde adet sonrası olması lazım
1.SEÇENEK
17 Temmuz 2019 01.04’ten 17 Temmuz 2019 10.58’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. (Dikkat edelim, çok kısa!)
2.SEÇENEK
25 Temmuz 2019 01.07’den 27 Temmuz 2019 08.28’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

X