2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktor ne dedi peki canım herhangi bi tedavi verildi mi normal mi ?
O değer gayet güzel can8m zamanla onuda atar biz 13le hastaneden çıktık 17 ile yatm8ştık birgün iki gece yattık üçgün sonra kontrolde 10 düşmüşt7 sadece s8k emzir mama takviyesi yap dediler okadar aç kalmıycak güzel beslenecek başka yolu yok

Bende emziriyorum canım 1 hafta öncesine kadar her yerim süt olurken 3 gündür sütüm baya azaldı oğlum memede huzursuz acaba yetmiyo mu diyorum sağınca ilk basta gelirken 3 dk sonra süt duruyo tekrar sağlamaya başlıyorum yine geliyo duruyo esim de mama vermem diyo kafayı yicem

Canım meme ucu varmış eczanede istersen ondan bende al8cam biberon tutuyormu bebek çekince mutlaka gelir emmediği için gelmiyordur bazen sağma ile gelmeyebiliyormuş bebek pompalardan daha etkili vakumluyor yarın bende alıcam bir tutuyor memeyi bir tutmuyor şunu anladm tutunca sütim art8yor onun cekmesi laz8m mastittim azaldı gibi zorla verdim ama mama vermek zorunda kaldim ben ilkten sütüm cok fazlayd8 kaynanam babaannen sana mama alsınmı falan deyip durdu mama verelim doyuramıyorsun göğsun yok deyip moralimi s8f8r yapt8 hastaneyede yat8nca birden göğsüm sertleşti hastalandım şimdide mama verme diyor emiyormu diye herg7n soruyor Allah böyle insanlardan korusun moral bir anne için herşey demek moralimiz iyi olursa s7tte artar bol meyve tüket bol bolda su meme ucu almayı sakın ihmal etme bende deniycem.mutlaka bir arkadaş ilk dogumda bebeği memeyi tutmuyormuş almış sonra hem süt7 artmıs hemde bebek göğse al8şmış meme ucuda gelişmiş

Benim meme ucum var canım bizimki ya süt gelmediği için yapiyo diyorum yada yalancı meme yaptı beni ama anlamadım haftaya doktora gidicem o zamana kadar idare edicem bakalım

Benim meme ucum var canım bizimki ya süt gelmediği için yapiyo diyorum yada yalancı meme yaptı beni ama anlamadım haftaya doktora gidicem o zamana kadar idare edicem bakalım
Ben meme vermiyorum yalancı ikizim k8zı oldu oda vermedi sorun yaşasada versende ağlıyorlar vermesende belki etki etmiş olabilir biberon alıyormu peki denedin mi

Kızlar bir arkadaşımın tavsiyesiyle nurse harvey's gaz damlasına başladım bugün tamamen bitkiselmiş ayrıca biogaia da kullanıyoruz. Kolik gibi hiç durmadan ağlıyodu Allaha çok şükür akşam üstü 6dan beri öyle kendini yırtarcasına ağlamıyo.

Şu zor zamnlari atlatabilsekte sevip eğlenme kısmına geçmek istiyorum biran önce şuanda bakmaya doyamıyorum onca şeye rağmen

Kuzum 1 yemek kaşığı rezene, 1 çay kaşığı anason ve 1 çay kaşığı kimyon koyuyorum bide sana yazmamışım ama çok huysuzlandığında kundak yapıyorum daha uzun süre uyuyor tabi yarım kundak ve başından ayrılmamak kaydıyla yüzüstü yatırmayı dene, uyuyunca yine yan yatır ama öle bırakma. Bak sana link atayım bu 5 kuralda çok işime yaradı benim

GAz ilaci sab simplex kullannan varmi bugun doktorumuz onu yazdi
Memnun kalan var mi?
Kac damla kullanıyorsunuz

GAz ilaci sab simplex kullannan varmi bugun doktorumuz onu yazdi
Memnun kalan var mi?
Kac damla kullanıyorsunuz
Ben kullanıyorum günde 3 kere 8 er damla. Bayadır kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi ama buaralar yine gazlanıyor. Büyüdükçe damla sayısını da mı arttırmak gerekiyor artık bilmiyorum doktora gittiğimde soracağım

Kızlar k8zım doğdugundan beri kakasını zor yapıyordu birkaçgündür kay8ı ve bol meyve yedim şimdi günde 3defa falan yapıyor zorlanmadan bu sorunu yaşayan varsa tavsiye derim :)

Arkadaşlar merhaba, bebeği nefes alamıyormuş gibi ses çıkaram var mı? Bazen tıkanıyo nefesi kesiliyo yan çeviriyorum, alnını ovuyorum. 3 ayrı doktora sordum normal dediler reflüden olabilir dediler ama ben kayhılanıyorum. Anneler evhamlı oluyor diye doktorlar pek önemsemiyo gibi geliyo☹

Ayın 15inde hastaneye yatışa gittim saat 8. 45e kadar doğum olmadı alttan ve seruma katılarak suni sancıyla çok fazla açılmam olmadan doğum yaptım. Bebeğin eşi yukarıya kaymiştı ve onun için çok uğraşildı sabah kontrol amaçlı muyanede iöerdeki dikişlerim kanama yapmiş ve açılmişlardı tekrar dikiş yaptılar. Eve geldik bebeğim çok ağlıyordu emmiyordu ateşi çıkıyordu hastaneye dr a vötürdük enfeksiyon ve ateşe bağlı küvese aldılar 13gün küveste kaldı bu süreçte benimde dişarda ki dikişlerim açildi hepsi bende başka bir hastanede enfeksiyon tedavisi götdüm bir hafta sonunda 1.5 saatlik ameliyata alındım tekrar dışardaki bütün dikişler atıldı. Çok şükür kızım 14 gün taburcu oldu eve geldik iki gündür evdeyiz ama süyüm çok az ve doymuyor bu yüzden hep ağlıyor ve uyumuyor benim doğum sürecim malesrf böyle zor geçti yinede şükür rabbim kızımı bize bağişladı merak eden arkaşlar için bir seferde yazdım

Geçmiş olsun, sağlıkla huzurla devam etsinnsüreciniz

Geçmiş olsun canim Allah şifa versin saga salim kizin da sen de eve gelmişsiniz çok şükür. Stres yapma bol sıvı tüket emzir sütünde geli4 inşalla

Çok çok geçmiş oLsun bol bol emzir sütün artacaktır

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar sütüm yetmiyor mu acaba fikrinden kurtulamıyorum bugün bebeği emzirdim 2buçuk saat sonra sütünü sağdım iki göğüsten 90 ml çıktı bana çok az geldi bebek doyar mı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…