15. Günde gaz sancılarımız başladıBugün doğru düzgün ne uyutabildm ne emzirebildim. Dizlerini karnına çeke çeke ağladı bütün gün oğluşum. Emzirirken memeyi bırakıp kıpkırmızı oluyor ağlamaktan, uykudan 10 dk sonra aynı şekilde uyanıyor. Akşam en son soluğu acilde aldık. Gaz birikmiş karnında halbuki her emzirmeden sonra çıkartıyorum gazını hiç yatırmıyorum öle Zinco damla ve biogaia damla yazdı acil doktoru umarım iyi gelir. Kullanan varsa memnun kaldınız mı, ne kadar süre sonra işe yaradı merak ediyorum
Biz de 2 gün önce acileydik aynı sebeple karnında gaz birikmiş lagman yapıldı. Zinco yazdı yarın baslicaz sabahları tok karina 1 damla .
Şimdi her uyumasindan sonra gazını çıkarıyorum güzel uyuyor . Ama bitaraf bitiyor bitaraf başlıyor. Bu sefer de büyük tuvaletini yapamadı bugün ıkına ıkına bir hal oldu çocuğum uykusunda ağlıyor yarında yapamazsa sağlık ocağına gidip sorucam . Yaw annelik ne zor işmiş stres sahibi oldum annemin değerini daha iyi anladım .
15. Günde gaz sancılarımız başladıBugün doğru düzgün ne uyutabildm ne emzirebildim. Dizlerini karnına çeke çeke ağladı bütün gün oğluşum. Emzirirken memeyi bırakıp kıpkırmızı oluyor ağlamaktan, uykudan 10 dk sonra aynı şekilde uyanıyor. Akşam en son soluğu acilde aldık. Gaz birikmiş karnında halbuki her emzirmeden sonra çıkartıyorum gazını hiç yatırmıyorum öle Zinco damla ve biogaia damla yazdı acil doktoru umarım iyi gelir. Kullanan varsa memnun kaldınız mı, ne kadar süre sonra işe yaradı merak ediyorum
Sağlıkla analı babalı büyüsün insallahBiz 4.20 de doğduk çok şükürdarısı tüm bekleyenlere
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Biz 4.20 de doğduk çok şükürdarısı tüm bekleyenlere
Çok şükür canım bende senden haber bekliyordum.Gözünüzaydın sağlıkla büyüsün Simay ❤Kızlar bende dün yavruma kavuştum çok şükür.
Ikimiz de iyiyiz.
Açılmam olmadığı için sezeryan oldum.
Darısı bekleyenlere olsun❤
Allah bağışlasın Analı babalı büyütsünKızlar bende dün yavruma kavuştum çok şükür.
Ikimiz de iyiyiz.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
Çok şükür canım bende senden haber bekliyordum.Gözünüzaydın sağlıkla büyüsün Simay ❤
Günaydın kızlar benim bebeğim hep uykuda çok zor uyanıyor uyandıramadığım için çok uzun aralıklarla emiyor gece mesela 2de emip uyudu şu saate kadar emmedi az önce emdi. Bu şekilde sütüm de artmıyor hiç ne yapabilirim bir akıl verin lütfen
Bendeki gaz damlasındada kimyon ve dere otu var rahat çıkartmasını sağlıyorBelli bir saati yok rastgele veriyorum. Tadını hiç sevmiyo, gaz çıkaramadığını fark ettiğimde veriyorum. bazen günde bir kez bazen 2-3 kez oluyo.
Oyy MASALLAH. hadi Allah yardimcin olsun. Hayirli olsun :)az önce suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Seni yalnız bırakmak istemezdim ama dualarınızı bekliyorum kızlarrrr
Dün o kadar çok yürüdüm ki aşırı yoruldum, gece su geldi. Bol yürüyüş yap. Bi de sabah sancı sıfırın bile altındaydı. Bir anda oluyor anlayacağın, hayırla gelsinGözün aydın canım
Benimki gelmiyor
Gozun aydinnnnBiz 4.20 de doğduk çok şükürdarısı tüm bekleyenlere
Gozun aydin :) Allah anababali buyutsun.Kızlar bende dün yavruma kavuştum çok şükür.
Ikimiz de iyiyiz.
O kadar çok yürüyorum ki...Dün o kadar çok yürüdüm ki aşırı yoruldum, gece su geldi. Bol yürüyüş yap. Bi de sabah sancı sıfırın bile altındaydı. Bir anda oluyor anlayacağın, hayırla gelsin