2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen artik lastiklerini tamamen dişina kiviriyorum 4 saati geçince kesin sizdiriyor bende bekletmiyorum çok bende muhendisinoglu syfsni takipteyim en masum slerpy olduğunu dusundgm için kullanuyorum

Allahım yardımcın olsun canım
Umarım bir an evvel toparlarsın

Allah yardimcin olsun. Bana da oyle yapcaklar grlmezse galiba. Aciklik yok cunku

Hepsi geçicek canım bebeğini sağ salim kucağına aldın ya Biraz sabır
Kimi 3 günde kimi1 haftada kendine geliyor
Er ya da geç herşey düzelicek

Yarın daha iyi olucak arkadaşım merak etme, ilk gün benimde bütün iç organlarım sallanıyor gibiydi, göbeğimi tutarak yürüdüm hep Ertesi gün biraz daha geçti, daha rahattım. Yürüdükçe geçecek. Maalesef öle anlatıldığı gibi pek prenses doğum olmuyormuş sezeryanda ama önemli bebişlerimizin sağlığı Allah analı babalı büyütsün inşallah, ömürlü sağlıklı bereketli olsun yavrucuğun

Allah bağışlasın miniğini geçmiş olsun ilk günü için normaldir bu durum diye düşünüyorum, hemen toparlarsın inşallah

Ben sabah gittim, sancı 0 ın bile altında çıktı. Gerekirse ekstra bir hafta daha bekleriz dedi doktorum, temmuza kalmasa bari
Oyyy ciddi misin
Doğum doğurma fikrini atmamız lazım aklımızdan, başka türlü gelmezler
Ben belimde bir ağrı hissediyorum ve karnım sert bir saat sonra muayenem.
Umarım gitgide artar bu ağrı..
Yine kandırıp gitmez

canim teşekkür ederim onerin için eve gidince izlerim inşallah videoları. Kimyonu da deneyeyim inşallah. Günde kaç defa ne zaman veriyorsun
Belli bir saati yok rastgele veriyorum. Tadını hiç sevmiyo, gaz çıkaramadığını fark ettiğimde veriyorum. bazen günde bir kez bazen 2-3 kez oluyo.

Ah benim ilk kızım da ikizler
İkisi de öyle olacak diyorduk ama göreceğiz bakalım

Dün gece doğuruyorum sandım ara ara giren kasılma ağrılarından, bugün nst bağlıyken de baya ağrım oldu ama yok dümdüz bir çizgi zigzag bile yok
ama katılıyorum Doğum olayını düşünmesek daha iyi olacak bi süre

Sancım çıktı benim. 70 e kadar hatta
Ama düzene girmedi henüz.
Bakalım doktor ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…