- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Aynen artik lastiklerini tamamen dişina kiviriyorum 4 saati geçince kesin sizdiriyor bende bekletmiyorum çok bende muhendisinoglu syfsni takipteyim en masum slerpy olduğunu dusundgm için kullanuyorumSağlık açısından güvenilir bir marka.
Fakat cok uzun süre geçmeden değişmeli.
benim oğlum için tercihim de o markaydı.
Maksimum 3 saat çok nadir 4 saatte degiistim. Bir defa sizdirdi. Ve oglum 1 aylık.
Molfix te kullandım başka markalarda.
Mühendisoğlunun önerdiği markaları karışık kullanıyorum. Birisine alışınca diğer markalar pisik yapıyormuş.
Bezlerken yandaki lastik ve bariyerleri dışa doğru kivir faydasıni göreceksin inş
Bugünde doğuramadıkUçtu uçtu takvimim uçtu
Bugünde doğuramadık
Doğuma gidenler ne yaptı acaba?Uçtu uçtu takvimim uçtu
Ansızın doğururuz belkiBugünde doğuramadık ☺
İyidirler inşaAllah..Doğuma gidenler ne yaptı acaba?
Allahım yardımcın olsun canımDün normal doğum için sancı çekip kordon dolanması nedeniyle dün akşam sezeryan oldum. Bugün zor yürüyorum iç organlarım ağrıyo bu acı ne zaman geçicek yürüyorum odada ama en fazla 20 adım. Daha fazlasını yapamıyorum. Ama saat başı kalkıyorum yürümek için
Allah yardimcin olsun. Bana da oyle yapcaklar grlmezse galiba. Aciklik yok cunkuDoktor döküntülerim var diye daha beklemeyelim dedi. Rahim olgunlaştırıcı diye bişey verdiler fitil gibi alttan şimdi bu kendi sancılarımı başlatıcakmış muayenede bi parmak kadar açıklık vardı doktorum başlattı
İnşallah ama bende hiç bişe yok :) yine gezmeye çıktımAnsızın doğururuz belki
Hepsi geçicek canım bebeğini sağ salim kucağına aldın yaDün normal doğum için sancı çekip kordon dolanması nedeniyle dün akşam sezeryan oldum. Bugün zor yürüyorum iç organlarım ağrıyo bu acı ne zaman geçicek yürüyorum odada ama en fazla 20 adım. Daha fazlasını yapamıyorum. Ama saat başı kalkıyorum yürümek için
Dün normal doğum için sancı çekip kordon dolanması nedeniyle dün akşam sezeryan oldum. Bugün zor yürüyorum iç organlarım ağrıyo bu acı ne zaman geçicek yürüyorum odada ama en fazla 20 adım. Daha fazlasını yapamıyorum. Ama saat başı kalkıyorum yürümek için
Ben sabah gittim, sancı 0 ın bile altında çıktı. Gerekirse ekstra bir hafta daha bekleriz dedi doktorum, temmuza kalmasa bariİyidirler inşaAllah..
Bebişlerine kavuşmuşlardır
Ben bugün yine kontrole gidiyorum
Allah bağışlasın miniğiniDün normal doğum için sancı çekip kordon dolanması nedeniyle dün akşam sezeryan oldum. Bugün zor yürüyorum iç organlarım ağrıyo bu acı ne zaman geçicek yürüyorum odada ama en fazla 20 adım. Daha fazlasını yapamıyorum. Ama saat başı kalkıyorum yürümek için
Oyyy ciddi misinBen sabah gittim, sancı 0 ın bile altında çıktı. Gerekirse ekstra bir hafta daha bekleriz dedi doktorum, temmuza kalmasa bari
Belli bir saati yok rastgele veriyorum. Tadını hiç sevmiyo, gaz çıkaramadığını fark ettiğimde veriyorum. bazen günde bir kez bazen 2-3 kez oluyo.canim teşekkür ederim onerin için eve gidince izlerim inşallah videoları. Kimyonu da deneyeyim inşallah. Günde kaç defa ne zaman veriyorsun
Ah benim ilk kızım da ikizlerİnşallah ama bende hiç bişe yok :) yine gezmeye çıktım ☺ Belki olup olmadık yerlerde sürpriz yapmayı seviyordur die ☺
Neyse iyi yanından bakalım yarın doğarsa artık yengeç olcak :)
Eşim ikizler hiç istemiyordum☺
Dün gece doğuruyorum sandım ara ara giren kasılma ağrılarından, bugün nst bağlıyken de baya ağrım oldu ama yok dümdüz bir çizgi zigzag bile yokOyyy ciddi misin
Doğum doğurma fikrini atmamız lazım aklımızdan, başka türlü gelmezler
Ben belimde bir ağrı hissediyorum ve karnım sert bir saat sonra muayenem.
Umarım gitgide artar bu ağrı..
Yine kandırıp gitmez
Sancım çıktı benim. 70 e kadar hattaDün gece doğuruyorum sandım ara ara giren kasılma ağrılarından, bugün nst bağlıyken de baya ağrım oldu ama yok dümdüz bir çizgi zigzag bile yok
ama katılıyorum Doğum olayını düşünmesek daha iyi olacak bi süre
Ayy heyecan yaptım, haber ver gelişmeleriSancım çıktı benim. 70 e kadar hatta
Ama düzene girmedi henüz.
Bakalım doktor ne diyecek...