2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet ağrılarım devam...
Açılmam oluyormuş şu an
Bel ağrım ve sancılarım ondan.
1 cm di 2 olmuş elhamdülillah 💕
Bakalım hızlı mı ilerleyecek yavaş mı.
Şu an bel ağrım hayli var.
Rabbim kolaylık versin hepimize ❤️
Bir avazda kurtul inşallah 🙏 bence hızlı olacak😊

Ben de ikizlerim 😂🙈
Direkt gömdüm bende ikizleri ama ayrıca çok zekiler, girdiği her ortamda gözde olmayı başarıyorlar çok artısı var ama ayın belli günleri huyu değişiyor işte ☺️
Mesela ayın belli günleri çok aşığımm canım kocam diyorum ❤️ Bazende acayip sinirleniyorum içindeki canavar çıkto diyorum hiç sevmiyorum 🙈☺️
Benim kızda geçen hafta 3300gr dı bakalım yarın kaç olmuş.. sütü kaşarı hurmayı azalttım
Hiç muz fln yemiyorum son haftalarda çok kilo alabiliyorlarmış

Direkt gömdüm bende ikizleri ama ayrıca çok zekiler, girdiği her ortamda gözde olmayı başarıyorlar çok artısı var ama ayın belli günleri huyu değişiyor işte ☺️
Mesela ayın belli günleri çok aşığımm canım kocam diyorum ❤️ Bazende acayip sinirleniyorum içindeki canavar çıkto diyorum hiç sevmiyorum 🙈☺️
Benim kızda geçen hafta 3300gr dı bakalım yarın kaç olmuş.. sütü kaşarı hurmayı azalttım
Hiç muz fln yemiyorum son haftalarda çok kilo alabiliyorlarmış
😅 ben Mayıs’ın 21inde doğmuşum boğaya da çekmişimdir azıcık 🙈 ama o gelgitli ruh hali önceden çoktu şimdi biraz törpüledim kendimi 😅 ben güzel yiyorum ama bana yarıyor sanırım 🙄

15. Günde gaz sancılarımız başladı😔 Bugün doğru düzgün ne uyutabildm ne emzirebildim. Dizlerini karnına çeke çeke ağladı bütün gün oğluşum. Emzirirken memeyi bırakıp kıpkırmızı oluyor ağlamaktan, uykudan 10 dk sonra aynı şekilde uyanıyor. Akşam en son soluğu acilde aldık. Gaz birikmiş karnında halbuki her emzirmeden sonra çıkartıyorum gazını hiç yatırmıyorum öle:110: Zinco damla ve biogaia damla yazdı acil doktoru umarım iyi gelir. Kullanan varsa memnun kaldınız mı, ne kadar süre sonra işe yaradı merak ediyorum

X