- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
Veririm veririm..Ayy heyecan yaptım, haber ver gelişmeleri
Düzene girerse ağrı artarsa doğum çok da uzak olmamalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veririm veririm..Ayy heyecan yaptım, haber ver gelişmeleri
ayy çok zor ikizlerAh benim ilk kızım da ikizler
İkisi de öyle olacak diyorduk ama göreceğiz bakalım
Yarın bende gidicem bakalım bana ne diyecekBen sabah gittim, sancı 0 ın bile altında çıktı. Gerekirse ekstra bir hafta daha bekleriz dedi doktorum, temmuza kalmasa bari
Ben de ikizlerimayy çok zor ikizler
mesela ben resmen 2 adamla evliyim
Yarın bende gidicem bakalım bana ne diyecek
Bebişte büyüdü artık normal doğumda hergün zorlaşıcak..
İkizler burcu hem çok zekiayy çok zor ikizler
mesela ben resmen 2 adamla evliyim
Bir avazda kurtul inşallah bence hızlı olacakEvet ağrılarım devam...
Açılmam oluyormuş şu an
Bel ağrım ve sancılarım ondan.
1 cm di 2 olmuş elhamdülillah
Bakalım hızlı mı ilerleyecek yavaş mı.
Şu an bel ağrım hayli var.
Rabbim kolaylık versin hepimize
İşte düzene girse sancım hızlı olur da..Bir avazda kurtul inşallah bence hızlı olacak
Direkt gömdüm bende ikizleri ama ayrıca çok zekiler, girdiği her ortamda gözde olmayı başarıyorlar çok artısı var ama ayın belli günleri huyu değişiyor işteBen de ikizlerim
Ayy hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzSancım çıktı benim. 70 e kadar hatta
Ama düzene girmedi henüz.
Bakalım doktor ne diyecek...
ben Mayıs’ın 21inde doğmuşum boğaya da çekmişimdir azıcık ama o gelgitli ruh hali önceden çoktu şimdi biraz törpüledim kendimi ben güzel yiyorum ama bana yarıyor sanırımDirekt gömdüm bende ikizleri ama ayrıca çok zekiler, girdiği her ortamda gözde olmayı başarıyorlar çok artısı var ama ayın belli günleri huyu değişiyor işte
Mesela ayın belli günleri çok aşığımm canım kocam diyorum Bazende acayip sinirleniyorum içindeki canavar çıkto diyorum hiç sevmiyorum
Benim kızda geçen hafta 3300gr dı bakalım yarın kaç olmuş.. sütü kaşarı hurmayı azalttım
Hiç muz fln yemiyorum son haftalarda çok kilo alabiliyorlarmış
Allah yardimcin olsun. Bir sey yiyip, icip, bir seyler yaptin mi acilma icin??Evet ağrılarım devam...
Açılmam oluyormuş şu an
Bel ağrım ve sancılarım ondan.
1 cm di 2 olmuş elhamdülillah
Bakalım hızlı mı ilerleyecek yavaş mı.
Şu an bel ağrım hayli var.
Rabbim kolaylık versin hepimize ❤
Günde 13 bin adım attım dışarıda. Gece eşimle çıkıp yürüdük hep..Allah yardimcin olsun. Bir sey yiyip, icip, bir seyler yaptin mi acilma icin??
Uyumak en etkili yöntemBu süt nasıl artacak ya stres yapmayayım diyorum ama artacağına azalıyor
az önce suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Seni yalnız bırakmak istemezdim ama dualarınızı bekliyorum kızlarrrrMikan senle ben de oyle bekliyek
Yaaa süperaz önce suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Seni yalnız bırakmak istemezdim ama dualarınızı bekliyorum kızlarrrr