Teşekkür ederimGozun aydinnnnAllah anababali buyutsun.
Bol bol su tüketmelisin canım bana süt getirsin diye damla vermişlerdi ama günde üç defa kullanıyordum bayada sütüm çoğalmıştı kızım hepsini ememediği için şuan iki göğsümde mastit oldu bir haftafır her gece ateşleniyorum bıraz süt artmasını sütüm 4/3 oranda azaldı şimdi antibiyotik tedavisi alıyorum rabbim kimseye yaşatmasın göğüşlerime el deymiyor ama zar zor masaj yapıyorum sıcak su koyuyorum soğuksu falan onbeşgüne geçmezse iğne ile açarız dedi doktorBu süt nasıl artacak yastres yapmayayım diyorum ama artacağına azalıyor
Zincoyu ben kullanıyorum içinde kimyon ve dere otu var çok fayda ediyor diğrini bilmiyorum bunu kullanmaya başladıktan sonra kendisi alttanda çokarmayı ôğrendi kızım15. Günde gaz sancılarımız başladıBugün doğru düzgün ne uyutabildm ne emzirebildim. Dizlerini karnına çeke çeke ağladı bütün gün oğluşum. Emzirirken memeyi bırakıp kıpkırmızı oluyor ağlamaktan, uykudan 10 dk sonra aynı şekilde uyanıyor. Akşam en son soluğu acilde aldık. Gaz birikmiş karnında halbuki her emzirmeden sonra çıkartıyorum gazını hiç yatırmıyorum öle Zinco damla ve biogaia damla yazdı acil doktoru umarım iyi gelir. Kullanan varsa memnun kaldınız mı, ne kadar süre sonra işe yaradı merak ediyorum
Ayağının altına patmağınla sert vurmalısın kıyamazsan altını aç kızım küvezdeyken vücudu çıplak olduğu için rahat emiyordu istersen bezi dursun üstünü çıkar birtane ince örtü alırsın üzerine uzun süre emmezse sarılık olabilir daha olmadı sütünü sağ 3 saatte bir ver sonra alışı ca kendi kalkıp istiycek hem iştahıda artacak hem bakarsın sütün nekadar geliyor diyeGünaydın kızlar benim bebeğim hep uykuda çok zor uyanıyor uyandıramadığım için çok uzun aralıklarla emiyor gece mesela 2de emip uyudu şu saate kadar emmedi az önce emdi. Bu şekilde sütüm de artmıyor hiç ne yapabilirim bir akıl verin lütfen
Bebeğin yeni doğdu sanırım. Sarılık olmaması için uyandıramadığın zamanlarda sütünü sağım çay kaşığı ile verebilirsinGünaydın kızlar benim bebeğim hep uykuda çok zor uyanıyor uyandıramadığım için çok uzun aralıklarla emiyor gece mesela 2de emip uyudu şu saate kadar emmedi az önce emdi. Bu şekilde sütüm de artmıyor hiç ne yapabilirim bir akıl verin lütfen
Canım sütün çoksa ve bebeğin bitiremiyorsa sütünü sağ. Mastitin nedeni bu. Geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin iğneye falan gerek kalmazKızlar.mastit oldu iki gôğsümde kızıma zor süt okıyor yetmiyor mama veriyorum tam hastaneden coktık mama vermiycem sütim arttı dedim bu defa da ben hastalandım bor haftadır her gece ateşleniyorum ne zor birşey kaynanamda öncesinde hasta etti misafirler yanıyor diye kapı baca açıyor üşittüm de öncesinde anlamıyor kadın menapozlu bizim üşütmeye lüksümüzmü var sanki üstüne kıyafetinin birde yelek giymiş yanıyorum diyor deli kadın ya anlamıyorda odaya kadar buz gibi soğuk geliyor erzurum akşam vakti siğuk oluyor bu aralarda serin baya bugüne kadar kızoma mama vereyimmi diye kızla konuşuyor bana laf söyler gibi sütüm varken bunu diyordu şimdi göğüslerim rahatsız demedim birşey yok mama verme anne sütü bu kadının kafasında tahta eksik herhalde kızlar dua edin bana açılmazsa süt kanalları iğne ile açarız dedi doktor antibiyotik yazdı ama en kuvvetlisini veremedi kızım yeni doğduğu için bende başka çaresi varmı diye bakarken kuru ddutun enfeksiyon iltihablanmalara falan iyi geliyormuş diye aldırdım hatta sütüde artırıyormuş önceki yıllarda kulüpten biri yapmış hem bu hastalığı gecmiş hemde sütü artmış sütü az olanlar varsa deneyebilir bir defa yaptım akşam baktım en cok rahatsız olan göğsüm var birden hi sütü kalmamıs gibi hiç süt gelmiyordu bugün bir sertlik hissettim kızı emzireyim bakayım neyin nesi hastalık mı ilerleri yoksa baska birşeymi diye oysa süt artmış orda ondan sertmiş emince indi Şunu anladım tüm hastalıkların şifasını rabbim doğadan vermiş
Gözünüz aydın canımBiz 4.20 de doğduk çok şükürdarısı tüm bekleyenlere
Gözünüz aydın canımKızlar bende dün yavruma kavuştum çok şükür.
Ikimiz de iyiyiz.
Açılmam olmadığı için sezeryan oldum.
Darısı bekleyenlere olsun❤
Ben de burdayım, sancım 0, kanala insin diye yürüyüp merdiven çıkıp duruyorumBen kaldım
Teşekkür ederim, darısı sana olsun. Güzel haberlerini bekliyorumGözünüz aydın canım
Sağlıkla büyüt bebeğini ❤
canim benim ki de hastanede öyleydi altını değiştiriyordum ıslak pamukla yüzünü siliyordum ayağının altına sert vurup burnunu sıkıyordum. Biraz acımasız olman lazim:)) sonra sonra kendi kendine uyanıyor zatenGünaydın kızlar benim bebeğim hep uykuda çok zor uyanıyor uyandıramadığım için çok uzun aralıklarla emiyor gece mesela 2de emip uyudu şu saate kadar emmedi az önce emdi. Bu şekilde sütüm de artmıyor hiç ne yapabilirim bir akıl verin lütfen
Canım sana aynı soruyu sorduysam kusura bakma :) bu zincoyu günde kaç defa kacar damla kullanıyorsun eczacı sabah tok karina 1 damla dedi başka yok bana biraz az geldi .Bendeki gaz damlasındada kimyon ve dere otu var rahat çıkartmasını sağlıyor
Zinco mu? O bende de var ama katkı maddesi var diye çok kullanmak istemiyorum. Zaten hiçbirşey tam çözüm getirmiyo altını açıp masaj yapmak rahatlatıyo, altı açıkken tuvaletini yaptırmak biraz zorlu ama rahatladığını görmek iyi geliyoBendeki gaz damlasındada kimyon ve dere otu var rahat çıkartmasını sağlıyor
Geçmiş olsun canımDün normal doğum için sancı çekip kordon dolanması nedeniyle dün akşam sezeryan oldum. Bugün zor yürüyorum iç organlarım ağrıyo bu acı ne zaman geçicek yürüyorum odada ama en fazla 20 adım. Daha fazlasını yapamıyorum. Ama saat başı kalkıyorum yürümek için
Birebir ise yariyomuBelli bir saati yok rastgele veriyorum. Tadını hiç sevmiyo, gaz çıkaramadığını fark ettiğimde veriyorum. bazen günde bir kez bazen 2-3 kez oluyo.
Geçmiş olsun ya süt olsun derken fazlası da mastitBol bol su tüketmelisin canım bana süt getirsin diye damla vermişlerdi ama günde üç defa kullanıyordum bayada sütüm çoğalmıştı kızım hepsini ememediği için şuan iki göğsümde mastit oldu bir haftafır her gece ateşleniyorum bıraz süt artmasını sütüm 4/3 oranda azaldı şimdi antibiyotik tedavisi alıyorum rabbim kimseye yaşatmasın göğüşlerime el deymiyor ama zar zor masaj yapıyorum sıcak su koyuyorum soğuksu falan onbeşgüne geçmezse iğne ile açarız dedi doktor
Geçmiş olsun canım bizimkiler 40likta daha çabuk usutulurmis kan kaybettiğimiz için bide rahim sancıları olduğu için öyle diyolar çorapsız dahi gezemiyorum kaynanam izin vermiyor şaşırdım senin kaynana büyük kadinlar daha iyi bilir halbuki böyle şeyleri sen dikkat et kendine en azından iyileşen kadar misafir kabul etmeKızlar.mastit oldu iki gôğsümde kızıma zor süt okıyor yetmiyor mama veriyorum tam hastaneden coktık mama vermiycem sütim arttı dedim bu defa da ben hastalandım bor haftadır her gece ateşleniyorum ne zor birşey kaynanamda öncesinde hasta etti misafirler yanıyor diye kapı baca açıyor üşittüm de öncesinde anlamıyor kadın menapozlu bizim üşütmeye lüksümüzmü var sanki üstüne kıyafetinin birde yelek giymiş yanıyorum diyor deli kadın ya anlamıyorda odaya kadar buz gibi soğuk geliyor erzurum akşam vakti siğuk oluyor bu aralarda serin baya bugüne kadar kızoma mama vereyimmi diye kızla konuşuyor bana laf söyler gibi sütüm varken bunu diyordu şimdi göğüslerim rahatsız demedim birşey yok mama verme anne sütü bu kadının kafasında tahta eksik herhalde kızlar dua edin bana açılmazsa süt kanalları iğne ile açarız dedi doktor antibiyotik yazdı ama en kuvvetlisini veremedi kızım yeni doğduğu için bende başka çaresi varmı diye bakarken kuru ddutun enfeksiyon iltihablanmalara falan iyi geliyormuş diye aldırdım hatta sütüde artırıyormuş önceki yıllarda kulüpten biri yapmış hem bu hastalığı gecmiş hemde sütü artmış sütü az olanlar varsa deneyebilir bir defa yaptım akşam baktım en cok rahatsız olan göğsüm var birden hi sütü kalmamıs gibi hiç süt gelmiyordu bugün bir sertlik hissettim kızı emzireyim bakayım neyin nesi hastalık mı ilerleri yoksa baska birşeymi diye oysa süt artmış orda ondan sertmiş emince indi Şunu anladım tüm hastalıkların şifasını rabbim doğadan vermiş
Sağıyorsum canım ama yinede oldu biranda sutüm azaldı zaten şuan antiboyotik alıyorum ondanda kızım etkileniyor malesef karnı gurulduyor midesi bulanıyorCanım sütün çoksa ve bebeğin bitiremiyorsa sütünü sağ. Mastitin nedeni bu. Geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin iğneye falan gerek kalmaz
O değil canım GALACTAGO adı valla dediğin çok doğru ne yapsak zararGeçmiş olsun ya süt olsun derken fazlası da mastitbestlakmıydı kullandığın damla?