Geliyoruz demiyorlar ki çat kapı daha hastaneden çıktığımız gün mieafir geldi burda anlamıyorlar gelenler bidaha bidaha geliyor amaçları ne anlamadm bırakın kendimizi topatlayalım kaynanm garip insan zaten doğumdan beri mama verelimde verelim diyor kızada babannen sana mama alsınmı diyor yanımda bala laf atıyor sütum bolken şimdi göğsümde sorun var demedim birsey şimdide boşver mamayı emsin daha iyi diyor kadın yanar dönermi ne zaten annemide üzdü kadın gitti bir hafta zor kaldı yanımdaGeçmiş olsun canım bizimkiler 40likta daha çabuk usutulurmis kan kaybettiğimiz için bide rahim sancıları olduğu için öyle diyolar çorapsız dahi gezemiyorum kaynanam izin vermiyor şaşırdım senin kaynana büyük kadinlar daha iyi bilir halbuki böyle şeyleri sen dikkat et kendine en azından iyileşen kadar misafir kabul etme
Şimdi kullanmıyorum rahat çıkarıyor hatta benim birşey yapmama bile gerek kalmıyor alltan b8rakıyor hanımZinco mu? O bende de var ama katkı maddesi var diye çok kullanmak istemiyorum. Zaten hiçbirşey tam çözüm getirmiyo altını açıp masaj yapmak rahatlatıyo, altı açıkken tuvaletini yaptırmak biraz zorlu ama rahatladığını görmek iyi geliyo
Mide problemlerine çok iyi geliyor saraçoğlu öyle diyor gazdada etkili demekkiBebeği gazli olan arkadaşlar her gün 1 bardak sicak suya 1 cay kaşifi kimyon koyup içmenizi tavsiye ederim biz de baya ise yaradi hatta çok gazli ise 2 bardak icin
Aynen canim bana da etki ediyor oglusa da :)Mide problemlerine çok iyi geliyor saraçoğlu öyle diyor gazdada etkili demekki
Yarasın ozaman sütin nasıl sorun yoktur inşaAllahAynen canim bana da etki ediyor oglusa da :)
Şimdilik iyi çok şükür gerçekten emdikce arttu dedikleri gibiYarasın ozaman sütin nasıl sorun yoktur inşaAllah
14 günlük canımŞimdilik iyi çok şükür gerçekten emdikce arttu dedikleri gibi
Senin bebisin nasil bizim gunlermiz çok yakindi kaç günlük oldu senin
Canım toz kimyon mu tane kimyon mu kaynatıyorsunBebeği gazli olan arkadaşlar her gün 1 bardak sicak suya 1 cay kaşifi kimyon koyup içmenizi tavsiye ederim biz de baya ise yaradi hatta çok gazli ise 2 bardak icin
MasaAllah bizde 16 günlük olduk :)14 günlük canımbebiş iyi hamdolsunda ben hastalandım bir haftadır atesler içindeyim mastit olmuşum
Ben toz kullaniyorum ama tane de olur kaynatmana gerek yok içilebilir sicaklikta suya koy iç şifa olsunCanım toz kimyon mu tane kimyon mu kaynatıyorsun
Masaj antibiyotik dut kürü duş sıcak soğuk uygulaması hepsini yapıyorum canım inşaAllah geçecek birde nerdeyse tek göğüsten 90 ml den fazla alıyordum düşünMasaAllah bizde 16 günlük olduk :)
Önce biraz masaj yap sonra elinle sütü göğüs ucuna doğru getirt ve sağ canim şişlik olan yerlere bastirarak uca doğru sivazla acildikca sagarsin
Sütün yetiyorsa mama verme kulak ardı et o fırsatı verme ona lafını şöyle kırılırsa kırılsin senden daha mı değerliGeliyoruz demiyorlar ki çat kapı daha hastaneden çıktığımız gün mieafir geldi burda anlamıyorlar gelenler bidaha bidaha geliyor amaçları ne anlamadm bırakın kendimizi topatlayalım kaynanm garip insan zaten doğumdan beri mama verelimde verelim diyor kızada babannen sana mama alsınmı diyor yanımda bala laf atıyor sütum bolken şimdi göğsümde sorun var demedim birsey şimdide boşver mamayı emsin daha iyi diyor kadın yanar dönermi ne zaten annemide üzdü kadın gitti bir hafta zor kaldı yanımda
Oğlumda da yaşamıştım şimdi kızım da oldu fito krem ile madecasol kremi karıştırıp günde 3-4 kez makata hafif içeri de girecek şekilde uyguluyorum tavsiye ederim bizim de çocuk doktorumuzun tavsiyesi.Makat catlagi durumu yasan varmi kizlar neler yapiyosunuz
Şuan hastalıktan baya azaldı ama ben birşey demedim haberi yok düzelene kadarda demem herşeye bir lafı var zatenSütün yetiyorsa mama verme kulak ardı et o fırsatı verme ona lafını şöyle kırılırsa kırılsin senden daha mı değerli
Tez zamanda Gecer insAllahMasaj antibiyotik dut kürü duş sıcak soğuk uygulaması hepsini yapıyorum canım inşaAllah geçecek birde nerdeyse tek göğüsten 90 ml den fazla alıyordum düşün
Göğsünü düzgün yerleştirdin mi? Kahverengi kısım iyice yapışacak uç kısmı da bebek emiyor gibi gidip gelecek. Göğüs aparatı iki farklı boyda var ona da dikkat et göğsüne uygun olan boyla sağma yap. İlk 2 dk uyarı modunda çalışıyo makine o sırada süt geliyo sonra sağım moduna geçiyo 10 dk da baya süt gelmesi lazımLansinoh elektrikli pompa aldım bugün kızlar. Sütüm ilaçlı olduğundan bebeğime veremiyorum. Ama sürekli sağmam da gerekiyo haliyle süt olması için. Pompa 10 dk boyunca en yüksek çekişli ayarda çalıştı ama 1 damla süt gelmedi normal mi bu tecrübeliler cevap verebilir mi?