2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geliyoruz demiyorlar ki çat kapı daha hastaneden çıktığımız gün mieafir geldi burda anlamıyorlar gelenler bidaha bidaha geliyor amaçları ne anlamadm bırakın kendimizi topatlayalım kaynanm garip insan zaten doğumdan beri mama verelimde verelim diyor kızada babannen sana mama alsınmı diyor yanımda bala laf atıyor sütum bolken şimdi göğsümde sorun var demedim birsey şimdide boşver mamayı emsin daha iyi diyor kadın yanar dönermi ne zaten annemide üzdü kadın gitti bir hafta zor kaldı yanımda

Şimdi kullanmıyorum rahat çıkarıyor hatta benim birşey yapmama bile gerek kalmıyor alltan b8rakıyor hanım

14 günlük canım bebiş iyi hamdolsunda ben hastalandım bir haftadır atesler içindeyim mastit olmuşum
MasaAllah bizde 16 günlük olduk :)
Önce biraz masaj yap sonra elinle sütü göğüs ucuna doğru getirt ve sağ canim şişlik olan yerlere bastirarak uca doğru sivazla acildikca sagarsin

MasaAllah bizde 16 günlük olduk :)
Önce biraz masaj yap sonra elinle sütü göğüs ucuna doğru getirt ve sağ canim şişlik olan yerlere bastirarak uca doğru sivazla acildikca sagarsin
Masaj antibiyotik dut kürü duş sıcak soğuk uygulaması hepsini yapıyorum canım inşaAllah geçecek birde nerdeyse tek göğüsten 90 ml den fazla alıyordum düşün

Mrb kızlar benimde bi aksilik çıkmazss haziranın son bebeklerinden.29haziran sipinal sezaryenle doğum yapıcam kısmet olursa.
39 haftalık oluyoruz haftaya.aslında bi kaç gün daha önce alıcaktı ama bebek küçük dedi 2800 gr.inş bu hafta biraz daha gelişir

Sütün yetiyorsa mama verme kulak ardı et o fırsatı verme ona lafını şöyle kırılırsa kırılsin senden daha mı değerli

Lansinoh elektrikli pompa aldım bugün kızlar. Sütüm ilaçlı olduğundan bebeğime veremiyorum. Ama sürekli sağmam da gerekiyo haliyle süt olması için. Pompa 10 dk boyunca en yüksek çekişli ayarda çalıştı ama 1 damla süt gelmedi normal mi bu tecrübeliler cevap verebilir mi?

Göğsünü düzgün yerleştirdin mi? Kahverengi kısım iyice yapışacak uç kısmı da bebek emiyor gibi gidip gelecek. Göğüs aparatı iki farklı boyda var ona da dikkat et göğsüne uygun olan boyla sağma yap. İlk 2 dk uyarı modunda çalışıyo makine o sırada süt geliyo sonra sağım moduna geçiyo 10 dk da baya süt gelmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…