2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sezeryan olanlar dikiş yerleriniz kaç günde iyileşti ya da hala ağrınız var mı? Benim iki hafta oldu ama hala ağrım var normal değil mi?

Evet canim
Bole nefessiz kaliyo gibi
İc ceker gibi nefes aliyo en son
Benimki de çok yapıyo endişeleniyorum demekki normal
Kac haftalikki bebeginiz bnde yaptiracamda 2 aylik olmasini istiyorum oglumuda iki aylik sunnet ettirmistim cok kolay iyilesmisti
11 günlük daha daha sonrasi zor olur diye şimdiden yaptıralım dedik ama hiç kıyamıyorum bilmiyorum nasıl olucak :/
Biz iki aylikken yaptiricz.
Bana kalsa bende ertelerdim ama eşim ha şimdi ha sonra diyo bakalım yarına gün aldık

Erkek anneleri aranızda yenidoğan sünneti yaptiranıniz var mı ? Biz yarın lokal anesteziyle sünnet olucaz ama ben çok endişeliyim nasıl dayancam bilmiyorum 😢
Ben 7 günlükken yaptırdım canım ve çok rahat oldu hiç ağrısı olmadı sadece 7 gün boyunca pipisine krem sürdük mikrop kapmasın diye. Ve o kadar çabuk iyileşti ki iyiki yaptırmışım aradan çıkmış diyorum. Endişelenme sende büyükken yaptırımca daha zor oluyor yeğenimden biliyorum. Bide ilk 1 ay içinde yaptırımca bebeklerin vücutları uyuşuk oluyormuş acı çok hissetmiyorlarmış

Doktor döküntülerim var diye daha beklemeyelim dedi. Rahim olgunlaştırıcı diye bişey verdiler fitil gibi alttan şimdi bu kendi sancılarımı başlatıcakmış muayenede bi parmak kadar açıklık vardı doktorum başlattı
Saglikla dogsun bebisin insallah.
Şimdi durumun nasıl?
Benimde yatışım yapıldı. Sabah 6 da bana da aynı işlem yapılacak.

Benimki de çok yapıyo endişeleniyorum demekki normal

11 günlük daha daha sonrasi zor olur diye şimdiden yaptıralım dedik ama hiç kıyamıyorum bilmiyorum nasıl olucak :/

Bana kalsa bende ertelerdim ama eşim ha şimdi ha sonra diyo bakalım yarına gün aldık
Valla bende yaptiracaktim kiyamadim ya dedkm 2 aylik olsun oyle yaptiracaz insaAllah

Dikişlerde ağrım kalmadı. Ama hemoroid oldum doğumdan sonra o bir türlü geçmiyor :KK43:
Benim ki bugün tam 1 aylık oldu
Evet tamamen gaz yüzünden emmiyormus

Dün hastaneye gittik acildeki doktor karnına baktı gaz birikmiş dedi lagman yaptik bays içini boşaldık

Eve geldik gene aynı emerken ağladı ama bu sefer gazi çıkmadı diye bırakmadım baya yoğurdum cocugu:) gazı cıktı emdi cıktı emdi cıktı emdi böyle uzun yorucu bir süreç geçiriyorum ama değiyor en azından doyuyor. Demekki vücut sürekli gaz üretiyor bazen zor çıkıyor çocuktan. Valla hamileliğimi ozledim:)) doktor en az 4 5 ay sabredicen dedi
aslında emerken çok güzel gaz çıkarıyolar ama gaz gelince emmek istemiyolar 😊 canı yanıyo ağlıyo diye içim parçalanıyo yoksa mecbur sabretcez bu dönemler geçene kadar

Dün hastaneye gittik acildeki doktor karnına baktı gaz birikmiş dedi lagman yaptik bays içini boşaldık

Eve geldik gene aynı emerken ağladı ama bu sefer gazi çıkmadı diye bırakmadım baya yoğurdum cocugu:) gazı cıktı emdi cıktı emdi cıktı emdi böyle uzun yorucu bir süreç geçiriyorum ama değiyor en azından doyuyor. Demekki vücut sürekli gaz üretiyor bazen zor çıkıyor çocuktan. Valla hamileliğimi ozledim:)) doktor en az 4 5 ay sabredicen dedi
Ben de. Özledim hamileliği
Daha kolaymış
Bebiş bakması çok zor :KK43:

Dikişlerde ağrım kalmadı. Ama hemoroid oldum doğumdan sonra o bir türlü geçmiyor :KK43:

aslında emerken çok güzel gaz çıkarıyolar ama gaz gelince emmek istemiyolar 😊 canı yanıyo ağlıyo diye içim parçalanıyo yoksa mecbur sabretcez bu dönemler geçene kadar
O sorun bendede var doktor ilaç vermedi 40 güne kadar iyileşir dedi

Nasi cikartttiniz canim evde gazi
Ben hala cikaramiyorum bizdede birikiyor

alttan çıkardığı gazi emerken dediğin gibi çok güzel çıkarıyor ama keşke emse o anda. Bide dikkat ettim bizimki bir kaç gündür böyle karnı emerken gur gur ses geliyor kramp girmiş gibi oluyor çocuk daha önce o ses yoktu karnı mi ağrıdi acaba bilmiyorum annem havlu koydurdu sıcak olsun karnı dedi inşallah basit bir usutmedir geçer
Ben de. Özledim hamileliği
Daha kolaymış
Bebiş bakması çok zor :KK43:
evet tam bir sabir ve aşk işi. Sevmesen olacak iş degil:)) inşallah anneyi tanıyıp gülücük attığı annecim dediği zamanlar gelecek biz bunları unutacagiz:))
Nasi cikartttiniz canim evde gazi
Ben hala cikaramiyorum bizdede birikiyor
Canım bizimki lagman yapıldıktan sonra baya rahatladı uykusunda bile sürekli inleyip ağlıyordu. Şimdi uyusa bile her emmede kucağımda dizlerime yatırıp gaz sesini duyana kadar sırtına vuruyorum masaj yapıyorum. Gaz çıkaramasa da o anda bir süre sonra kendiliğinden çıkıyor o kadar masaja:)) ama tabi özellikle akşam 7 den sonra kriz vuruyor emiyor ağlıyor gaz çıkar tekrar tekrar saatler ce uğraşıyorum en son doyunca1 uyuyor kızım kesintisiz ememedigi2 için doyamıyor garip.

X