2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne alaka Canım soğuk olmasıyla? Bizimkiler sıcaktı sanki 🙄 spinalde bel ağrısı yaşayanlar oluyormuş ama ben de duymuştum. Bünyeyle alakalı heralde kalıcı olacağını sanmıyorum Canım endişelenme zamanla düzelir

Soğuk olduğu için sonrasında ağrı olabilir dedi, nasıl soğukta yatarsan tutulur ya öle galiba. Anlamadım ki bende. İnşallah geçer tatlım sağolasın😔

Arkadaşlar p.tesi sezeryan doğum yaptım dün eve çıktık ilk WC çıkana kadar sadece sıvı besleniyorum daha çıkamadım aynı durumu yaşayan var mı önerileriniz neler daha süt de tam gelmedi süt gelmesi için de önerileriniz neler yardım edin

Kayisi komposto özellikle ic bikac bardak
Corbavs yiyosun zaten

Batikon filan verdi mi doktorun cnm benim ilk.dogumumda epizyotomi dkislerim olmustu disarda batikon ve furcian diye bi krem.vermisti doktorum batma oliyordu ama simdiki dogumumda dikisim olmadi . Senin yirtilmaya bagli dikis mi eger oyleyse o normal dikislere cok agri yapar batikon kullanmani oneririm sislik iner bikac gune
İçerden yırtılma olmuş dışardan kendi kesti batık kullniyörüm zaten 25 gün oldu doğum yapalı dediğin krem fayda eder mi alsam

Canım benimki hazı olsa bile deli gibi emmek istiyor ama ağrıdan ememiyor gaxını emme işlemi bitene kadar sürekli yapmalısın sende gaz giderici kullanmalısın istersen bebeğinede gaz damlası al ben aldırdım aşağıdan yukarıdan çokarıyor şuan gazını çokarmadan yatırmam doyduysa hemen uyur doymayan bebek uyumaz birdr benimki huylu altı kirli ise hayatta yemez :KK66: bunu sarıl8k için hastanede yatarkdn farkettim bebeğin huyunuda iyi bilmek gerekiyor orda bir meme bir mama veriyirduk memeden sonra mutlaka gazını ç8karıyoruz mama verirken birdden fazla gaz cçıkatmak gerekiyor yanlız orda verilen mama aptamildi birde göğsün alttaki kara bölgesinin hepsini ağzona sijmalısın muhtelen yanlış emzirmeden oluyor birde dört parmağın altonda olsun o bölge kaçmasın
Canım teşekkür ederim yorumun için zaten emme bitene kadar sürekli gaz çıkartmaya çalışıyorum. Gazını çıkarıyorum deli gibi meme arıyor veriyorum alıyor bir kaç saniye çekip ağlamaya tepinmeye tepinmeye başlıyor. Anlamadım 3. Gündür böyle daha önce yoktu . Şimdi uykuya daldı uyurken ağzını açıp arandı verdim emdi hemen ama uykusunda sancidan kıvranıyor . Sen de mi gaz giderici kullanıyorsun acaba sen ve bebegin gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun

İçerden yırtılma olmuş dışardan kendi kesti batık kullniyörüm zaten 25 gün oldu doğum yapalı dediğin krem fayda eder mi alsam
DüzGün dikememiş olabilirmi canım bir baktır istersen antibiyotik alıyorsun inşaAllah enfrksiyon kapmasın iyileşmesi dahada uzar gerçi cok uzamış ama

Canım teşekkür ederim yorumun için zaten emme bitene kadar sürekli gaz çıkartmaya çalışıyorum. Gazını çıkarıyorum deli gibi meme arıyor veriyorum alıyor bir kaç saniye çekip ağlamaya tepinmeye tepinmeye başlıyor. Anlamadım 3. Gündür böyle daha önce yoktu . Şimdi uykuya daldı uyurken ağzını açıp arandı verdim emdi hemen ama uykusunda sancidan kıvranıyor . Sen de mi gaz giderici kullanıyorsun acaba sen ve bebegin gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun
Tepiniyorsa gaz belikide aşağıya geçmiş opabilir dikkat et devam ederse kolik ooabilir vereyim ismini birde emzirdikten sonra eğer çıkartamazsan uyursa bağırsağa geçiyor sakın 9yle birşey yapma yada biraz dik emzir İlacın adı zinco gerçi ilaç değil doğal bir damla içinde kimyonla dereotu ekstresi varmış bazen kızım bi ıkınıyor alttan üstten çıkıyor :KK66:

Korse tavsiye eden sen miydin canım, geldi bugün korsem. Belimede iyi gelecek gibi. Gerçi S beden aldım zor kapattım ama😂
Benim de zor kapaniyordu. Gobusun indikce rahat kapanir merak etme. Gece yatarken mutlaka cikar
Ara ara da acabilirsin.
Ac ki kan akisin olsun hem ic organlarin rahatlar

Tepiniyorsa gaz belikide aşağıya geçmiş opabilir dikkat et devam ederse kolik ooabilir vereyim ismini birde emzirdikten sonra eğer çıkartamazsan uyursa bağırsağa geçiyor sakın 9yle birşey yapma yada biraz dik emzir İlacın adı zinco gerçi ilaç değil doğal bir damla içinde kimyonla dereotu ekstresi varmış bazen kızım bi ıkınıyor alttan üstten çıkıyor :KK66:
Ben bu hazin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ya uyuyor diye bazen çıkarmıyordum ondan da olabilir mi acaba bağırsağa inmiştir belki dr gaz bu zinco yu gün içinde kaç damla kacar defa damlatiyorsun acaba

Yarın kontrolüm var. Ne sancım var ne bişey zaten böyle söyleye söyleye kendimi geriyorum heralde. Meryem ana otunu suya koyup öyle gidicem hastaneye. Allah büyüktür eğer açılma vs yoksa eve gelince gene çıkarırım sudan. Her ihtimale karşı çantamla birlikte gidicem

Yarın kontrolüm var. Ne sancım var ne bişey zaten böyle söyleye söyleye kendimi geriyorum heralde. Meryem ana otunu suya koyup öyle gidicem hastaneye. Allah büyüktür eğer açılma vs yoksa eve gelince gene çıkarırım sudan. Her ihtimale karşı çantamla birlikte gidicem

İnşallah sağlıkla gelsin artık bebişin🤗

Ben ben çatladım artık ☝ karnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım

Dogduktan sona bi daha konusalim
:))
Az kaldi sık dişini canim
Ama aglamayan bir bebek olsun
Su an hepimizin problemi onlari susturamamak
Yorgunluk uykusuzluk perisanlik
Bebegin keyfini süremiyoruz bu yuzden
Bak bebekliker yazamiyo artik buraya pek

X