- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Canim bence erken baktirdin sen o yuzden gorunmedi telas yapmaDil-i bitab Simayinannesi @Globalist
Kızlar göremedi doktor keseyi 4+4 üm bugün. “Alttan baksam belki görürüm ama yormak istemiyorum seni tekrar betaHCG alacağım eğer 3000-4000 lerde ise betaHCG ozaman gözükmesi lazımdı,ancak ozaman dış gebelikten şüphelenebiliriz sonuçları bekleyelim”dedi. Çok korkuyorum
Birde 2-3 gün değişebilir demişti bana dr 5+1 ken sanki senin kese 4+6 gibi küçük demişti senin ki zaten şuanda 5 haftalık Bile değil bence normal üzme kendiniDil-i bitab Simayinannesi @Globalist
Kızlar göremedi doktor keseyi 4+4 üm bugün. “Alttan baksam belki görürüm ama yormak istemiyorum seni tekrar betaHCG alacağım eğer 3000-4000 lerde ise betaHCG ozaman gözükmesi lazımdı,ancak ozaman dış gebelikten şüphelenebiliriz sonuçları bekleyelim”dedi. Çok korkuyorum
Gözün aydın canm rahatlamşsndrKızlar bende geldim doktordan şimdi kesemizi gördük 5+5iz bugün son adet tarihimle uyumluymuş haftasında 10 güne gel kalbini dinleyelim dedi
Yediklerinden kaynakli da olabilir evet bulantiya meyilli dönemlerdeyiz sonuctaYok canım çalışmıyorum valla evde yatıyorum sürekli ama akşam yemeği mi dokunuyor anlamadım :/ dün cacık yemiştim o cacığın sarımsağı nasıl yaktı içimi resmen yemek borumun yandığını hissettim yani bundan sonra yediklerime dikkat edicem.
Çok şükür canım gözün aydınKızlar bende geldim doktordan şimdi kesemizi gördük 5+5iz bugün son adet tarihimle uyumluymuş haftasında 10 güne gel kalbini dinleyelim dedi
Allah yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısı üzme kendini dua etDil-i bitab Simayinannesi @Globalist
Canım ben 5 haftalıkken beta hcg 6bin olduğu halde gözükmedi sakın stres yapma haftaya gözükür allahın izniyle :)Dil-i bitab Simayinannesi @Globalist
Geçtiğimiz cumartesi günü 280 di yani tam 1 hafta önce 280 di canımDur dur hemen telaş yapma canım benim son beta kaçtı
Bilmiyorum vallaha canım içim pek rahat değil. Ben görürüm ümidiyle gitmiştim bugünSen stres yapma şimdi
Çoğu kisi 5. 6. Haftada görüyor keseyi
Erken baktirdin sadece
Haftaya gösterir kendini
Önemli olan canını sıkma bebis etkilenmesin
İnşallah öyledir canım şimdi bidaha nezaman gitsemkiCanim bence erken baktirdin sen o yuzden gorunmedi telas yapma
Hahhaahh evet evet doğru hatırladın :)) nasıl gidiyor hamilelikAA sen bir konu açmıştın dimi biz seninle bir gün ara ile transfer olmustuk sanki
Sen batmalarım var demiştin sanki ben de sürekli belirti arama falan demiştim yanlıs mi hatırladım :)
Yok yok boşuna üzme kendini bakGeçtiğimiz cumartesi günü 280 di yani tam 1 hafta önce 280 di canım
Öyledir demi ya canım.şimdi eltimle görüştümde oda hamile 6. Haftanın içinde gördüm ben diyorBirde 2-3 gün değişebilir demişti bana dr 5+1 ken sanki senin kese 4+6 gibi küçük demişti senin ki zaten şuanda 5 haftalık Bile değil bence normal üzme kendini
Benim de 4+5 de kese göründü bebek görünmedi olabiliyor bazen telaş yapma herkes farklı haftalar da görüyorDil-i bitab Simayinannesi @Globalist
Hadi yaa...ben ozaman baya erken gitmişim. Ne biliyim biraz araştırdım 4+4de’de gören olunca bende görürüm belki diye gittim acele ettim galiba . Nezaman gitsemki bidahaCanım ben 5 haftalıkken beta hcg 6bin olduğu halde gözükmedi sakın stres yapma haftaya gözükür allahın izniyle :)
Canim daha hafta olarak cok kucuk bebis. Vajinal muayene bile yapsa belki de cok zor gorecekti keseyi. Cogu doktor 5 hafta dolmadan kabul etmiyor bile.Dil-i bitab Simayinannesi @Globalist
Evet okudum canım onun yazdığını sağolsun rahatladım baya :) inşallah öyledirYok yok boşuna üzme kendini bakFeeling07 ne diyor
En son 1 hafta önce bugün 280 di canımCanim daha hafta olarak cok kucuk bebis. Vajinal muayene bile yapsa belki de cok zor gorecekti keseyi. Cogu doktor 5 hafta dolmadan kabul etmiyor bile.
Hic canini sıkacak bir durum yok.
En son kac sonucun neydi ?
Gozun aydin ne guzel haber.Kızlar bende geldim doktordan şimdi kesemizi gördük 5+5iz bugün son adet tarihimle uyumluymuş haftasında 10 güne gel kalbini dinleyelim dedi