2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim bence erken baktirdin sen o yuzden gorunmedi telas yapma

Birde 2-3 gün değişebilir demişti bana dr 5+1 ken sanki senin kese 4+6 gibi küçük demişti senin ki zaten şuanda 5 haftalık Bile değil bence normal üzme kendini

Yediklerinden kaynakli da olabilir evet bulantiya meyilli dönemlerdeyiz sonucta

Allah yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısı üzme kendini dua et

Canım ben 5 haftalıkken beta hcg 6bin olduğu halde gözükmedi sakın stres yapma haftaya gözükür allahın izniyle :)

Sen stres yapma şimdi
Çoğu kisi 5. 6. Haftada görüyor keseyi
Erken baktirdin sadece
Haftaya gösterir kendini
Önemli olan canını sıkma bebis etkilenmesin
Bilmiyorum vallaha canım içim pek rahat değil. Ben görürüm ümidiyle gitmiştim bugün

Benim de 4+5 de kese göründü bebek görünmedi olabiliyor bazen telaş yapma herkes farklı haftalar da görüyor
Doktorlar her zaman en olumsuzu söyler..

Canım ben 5 haftalıkken beta hcg 6bin olduğu halde gözükmedi sakın stres yapma haftaya gözükür allahın izniyle :)
Hadi yaa...ben ozaman baya erken gitmişim. Ne biliyim biraz araştırdım 4+4de’de gören olunca bende görürüm belki diye gittim acele ettim galiba . Nezaman gitsemki bidaha

Canim daha hafta olarak cok kucuk bebis. Vajinal muayene bile yapsa belki de cok zor gorecekti keseyi. Cogu doktor 5 hafta dolmadan kabul etmiyor bile.
Hic canini sıkacak bir durum yok.
En son kac sonucun neydi ?

Canim daha hafta olarak cok kucuk bebis. Vajinal muayene bile yapsa belki de cok zor gorecekti keseyi. Cogu doktor 5 hafta dolmadan kabul etmiyor bile.
Hic canini sıkacak bir durum yok.
En son kac sonucun neydi ?
En son 1 hafta önce bugün 280 di canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…