Artışlarım normal canım çok şükür 2/3 kez verdim 2 gün arayla bugünde istedi doktor onun sonuçlarını bekliyorum. 3000/4000 çıkarsa gözükmesi gerekirdi dedi eğer o civarlarda çıkarsa dış gebelikten şüphelenmeliyiz dedi doktor. Ve benim hesaplarıma göre o aralıklarda çıkması lazım.Bence haftaya git birde ikine güne bir kan ver sağlık ocağında artışa bakarsın hem.
Alttan bakmasını istedim doktora onu yapmadı
Doktorları anlamıyorum. Benim doktorumda 6bin değerin dış gebelik olma şansı yok dış gebelikte değer yükselmez bu kadar dedi. Anlamadım ama bence kötü düşünme allah korusun öyle bişey olsaydı kanaman başlardı. Haftaya git kesen gözükücek bence.Artışlarım normal canım çok şükür 2/3 kez verdim 2 gün arayla bugünde istedi doktor onun sonuçlarını bekliyorum. 3000/4000 çıkarsa gözükmesi gerekirdi dedi eğer o civarlarda çıkarsa dış gebelikten şüphelenmeliyiz dedi doktor. Ve benim hesaplarıma göre o aralıklarda çıkması lazım.
Benim gidisatim da su serumlu 9ay hastanede yatacaklara dogru gidiyor . midem berbat yaniyor hamile degilken boyle sikayetim hic yoktu. Yemek yiyesim yok yemeyince de kusasim geliyor. Kendi rahatsizligimdan bebegi dusunemiyorum eksik bir seyler almam insaAllah. Folik asit kullaniyorum su an aksam esim okudu bende gorulenler folim asitin yan etkileri ile ayni. Pat diye birakmak istemiyorum . biraksam bir sey olur mu ?
Ben henüz hiçbiley hissetmiyorum bende mi bir anormallik var acaba
Ne kadar vicdansız bu doktorlar ya hem doğru dürüsy açklama yapmazlar hem de moral bozup yollarlar .Alttan bakmasını istedim doktora onu yapmadıiçim içimi yiyor şuanda. Değerin 3000/4000 çıkarsa dış gebelik var diye şüphelenmeliyiz dedi ve benim hesaplarıma göre değerim o civarlarda çıkacak
Hani midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum diyorlarya çok şükür bende hiç bulantı YÖK ama acaba biraz bulansamı diyorum bazen !! Biraz iştahım kapansa filan
Eğer düzelmezse kontrol edemiycek olursam diyetisyene gideyim diye düşünüyorum
Dil-i bitab @Efe2014 @Globalist
Kızlar göremedi doktor keseyi 4+4 üm bugün. “Alttan baksam belki görürüm ama yormak istemiyorum seni tekrar betaHCG alacağım eğer 3000-4000 lerde ise betaHCG ozaman gözükmesi lazımdı,ancak ozaman dış gebelikten şüphelenebiliriz sonuçları bekleyelim”dedi. Çok korkuyorum
İyi sayılır senin :)Hahhaahh evet evet doğru hatırladın :)) nasıl gidiyor hamilelik
Selam ben yeni yim dun öğrendim hamile olduğumu aslında supheleniyordum ama isteğim yoktu nasip oldu bebeğim daha 5 aylık onun için çok üzülüyorum
Benim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.Kese için daha erken biz seninle çok yakınız galiba acele etme benim de görünmedi dün de devlette acil kadın doğuma gittim kese daha görünmez beta bakalım dedi 1110 çıktı kendi doktoruma salı gideceğim böyle durumlarda sakın acele etme benim arkadaşıma boş gebelik kürtaja alalım dediler sabretti 1 hafta bekledi başka doktora gitti çok şükür 7 aylık hamile masallah ilk zamanlar söylenen olumsuz şeylere takmayın kafayı
Canim Kani ayni yerde mi verdin hep hastaneden hastaneye degisir degerler cunku kullanilan makinalar farkli ayni gun git baska yerde ver daha farkli cikar sonuc tabiki Dr una sor daha dogru bilgi verirBenim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.
Yerleşme kanaması olabilir canım. Ben adet günümde yerleşme kanaması yaşadım ilk kırmızı geldi sonra 1 gün boyunca kahve olarak siyaha yakın geldi adet oluyorun sandım hatta ama yerleşmeymiş.Kızlar merhaba
Bende Rabbim izin verirse Haziran annesi olacağım inşallah ve ilk gebeliğim.
Bu sabah bende afedersiniz koyu kahve siyaha yakın lekelenme oldu. Çok korkuyorum kızlaar
MasaAllah MaaAllahKızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür :)) bebişimizi 6+1 olarak hesapladı ultrason. Son adet tarihim 27 Ağustos, son adete göre 6+5 olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama ve döllenme olmuş. Yolku gördük, bebeğimin Crl’si 4.3mm çıktı, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Mide bulantısı ve yanma problemim var, yüksek yastık kullanmamı söyledi ve rennie’nin şurubunu verdi, kafana bile diksen bir şey olmaz gönül rahatlığıyla kullan dedi. Midesi bulanan arkadaşlar deneyebilirler, merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olurum, hepimize sağlıklı gebelikler :)