2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence haftaya git birde ikine güne bir kan ver sağlık ocağında artışa bakarsın hem.
Artışlarım normal canım çok şükür 2/3 kez verdim 2 gün arayla bugünde istedi doktor onun sonuçlarını bekliyorum. 3000/4000 çıkarsa gözükmesi gerekirdi dedi eğer o civarlarda çıkarsa dış gebelikten şüphelenmeliyiz dedi doktor. Ve benim hesaplarıma göre o aralıklarda çıkması lazım.

Doktorları anlamıyorum. Benim doktorumda 6bin değerin dış gebelik olma şansı yok dış gebelikte değer yükselmez bu kadar dedi. Anlamadım ama bence kötü düşünme allah korusun öyle bişey olsaydı kanaman başlardı. Haftaya git kesen gözükücek bence.

Hangi marka folik asit kullanıyorsun bence markasını değiştir. Ilk bebek düşünmeye başladığımızda ben folbiol kullandım biraz gece içmeme rağmen inanılmaz aciktiriyordu. 3 tabak yemek yiyip doymuyordum. Sonra folidays iyod kullandım hiç yan etkisi olmadı hem b12 falan da var içinde sen markayı değiştir en güzeli

Kızlar merhaba
Bende Rabbim izin verirse Haziran annesi olacağım inşallah ve ilk gebeliğim.
Bu sabah bende afedersiniz koyu kahve siyaha yakın lekelenme oldu. Çok korkuyorum kızlaar

Alttan bakmasını istedim doktora onu yapmadı içim içimi yiyor şuanda. Değerin 3000/4000 çıkarsa dış gebelik var diye şüphelenmeliyiz dedi ve benim hesaplarıma göre değerim o civarlarda çıkacak
Ne kadar vicdansız bu doktorlar ya hem doğru dürüsy açklama yapmazlar hem de moral bozup yollarlar .canm sıkma canını herkes dış gebelik yaşycak diye bir şey yok dua et Allaha sığın o bebek bu dünyaya gelecekte bişey engel olamaz rahat ol üzme kendini bpşuna bak bebeğini düşün

Ya bu okuldaki olaylardan önce ben sık acıkıyordum bulantı falan zaten yok ama çarşamba gününden beri hiç acıkmıyorum üzüntüden mi oldu anlamadım

Kese için daha erken biz seninle çok yakınız galiba acele etme benim de görünmedi dün de devlette acil kadın doğuma gittim kese daha görünmez beta bakalım dedi 1110 çıktı kendi doktoruma salı gideceğim böyle durumlarda sakın acele etme benim arkadaşıma boş gebelik kürtaja alalım dediler sabretti 1 hafta bekledi başka doktora gitti çok şükür 7 aylık hamile masallah ilk zamanlar söylenen olumsuz şeylere takmayın kafayı

Kızlar ya benim kafam iyice karışmaya başladı korkuyorum açıkcası 4+4 üm bugün değerim çıkmış 10.048. Çok yüksek değilmi ya daha 1 hafta önce 280 di

Benim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.

Benim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.
Canim Kani ayni yerde mi verdin hep hastaneden hastaneye degisir degerler cunku kullanilan makinalar farkli ayni gun git baska yerde ver daha farkli cikar sonuc tabiki Dr una sor daha dogru bilgi verir

Kızlar merhaba
Bende Rabbim izin verirse Haziran annesi olacağım inşallah ve ilk gebeliğim.
Bu sabah bende afedersiniz koyu kahve siyaha yakın lekelenme oldu. Çok korkuyorum kızlaar
Yerleşme kanaması olabilir canım. Ben adet günümde yerleşme kanaması yaşadım ilk kırmızı geldi sonra 1 gün boyunca kahve olarak siyaha yakın geldi adet oluyorun sandım hatta ama yerleşmeymiş.

1. Ağrı, mide bulantısı ve kusma
  2. Karın bölgesinde keskin kramplar
  3. Vücudunuzun bir tarafında ağrı
  4. Baş dönmesi veya zayıflık
  5. Karın, pelvis, omuz veya boyundaki keskin dalga şeklinde ağrılar
  6. Karnın bir tarafında oluşan şiddetli ağrı
  7. Hafif ila ağır vajinal lekelenme veya kanama
  8. Rektal basınç
  9. Omuz, boyun veya rektumda ağri Canim bak bunlar dis gebelikte gorulen belirtiler dis gebelik olsa illaki belirti verir Elanur4206

Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür :)) bebişimizi 6+1 olarak hesapladı ultrason. Son adet tarihim 27 Ağustos, son adete göre 6+5 olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama ve döllenme olmuş. Yolku gördük, bebeğimin Crl’si 4.3mm çıktı, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Mide bulantısı ve yanma problemim var, yüksek yastık kullanmamı söyledi ve rennie’nin şurubunu verdi, kafana bile diksen bir şey olmaz gönül rahatlığıyla kullan dedi. Midesi bulanan arkadaşlar deneyebilirler, merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olurum, hepimize sağlıklı gebelikler :)

MasaAllah MaaAllah

Canım normalde bugün adet bitim tarihim benim, pazartesi de gelmişti yine kahvelik adet günümde :/
Bugün de 4+5 im, dün misafirim geldi biraz yordum kendimi galiba onun etkisi olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…