2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu arada yaşadığım şehir Ağrı. 64 le hamile kaldım şuan 65 kiloyum tabi sabah bir yine tartılım

Son düzenleme:
Benimde diş agrısı problemim var dr ada gidemiyom bebeğime bişey olur korkusuyla geceleri uyuyamıyorum baş ağrısı gece gündüz bitmek bilmiyor

Insallah canım çokk teşekkürler insallah normale döner ya yoksa bu gidişle 8 ayda 90lara varacak kilom aşırı acıkıyorum bir de
Hani midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum diyorlarya çok şükür bende hiç bulantı YÖK ama acaba biraz bulansamı diyorum bazen !! Biraz iştahım kapansa filan
Eğer düzelmezse kontrol edemiycek olursam diyetisyene gideyim diye düşünüyorum

İnan o mide bulantısını hiç yaşamak istemezdin

Hani midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum diyorlarya çok şükür bende hiç bulantı YÖK ama acaba biraz bulansamı diyorum bazen !! Biraz iştahım kapansa filan
Ben bulantiya rağmen çok yiyorum normalde herkes ne az yiyorsun derdi çok yiyemezdim hamilelikten beri yemekten kalktiktan yarim saat sonra karnim zil çalıyor

Canim calisiyorsan belki yorgunluktan olabilr
Yok canım çalışmıyorum valla evde yatıyorum sürekli ama akşam yemeği mi dokunuyor anlamadım :/ dün cacık yemiştim o cacığın sarımsağı nasıl yaktı içimi resmen yemek borumun yandığını hissettim yani bundan sonra yediklerime dikkat edicem.

Arkadaşlar bende kasık ağrısı ve gunduz uykusu dışında bir şikayet yok...
Masallah mi diyeyim kendime iyi bişey mi anlamadım..
bulantim da yok..
Ev işimi de yapabiliyorum..
Doktora gittiğimde sorayım bari..

Doğum günü kutlu olsun şimdiden prensesin sağlıklı başarılı uzun yılları olsun
hamileliğinde hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inş

Nasıl göremeyiz? O nasıl doktor? Tüpler görülebiliyor benim dış gebeliğimi o şekilde tespit etmişti doktorum.
Ya ben dediğim gibi o anda gördüğüm keseye odaklandığım ve onun sevincini yaşadığımdan söylediklerini çok da dinlemedim belki şuan görülmez demiştir kadının günahını almayayım :)

Dil-i bitab @Efe2014 Globalist
Kızlar göremedi doktor keseyi 4+4 üm bugün. “Alttan baksam belki görürüm ama yormak istemiyorum seni tekrar betaHCG alacağım eğer 3000-4000 lerde ise betaHCG ozaman gözükmesi lazımdı,ancak ozaman dış gebelikten şüphelenebiliriz sonuçları bekleyelim”dedi. Çok korkuyorum

Dur dur hemen telaş yapma canım benim son beta kaçtı

Sen stres yapma şimdi
Çoğu kisi 5. 6. Haftada görüyor keseyi
Erken baktirdin sadece
Haftaya gösterir kendini
Önemli olan canını sıkma bebis etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…