Kızlar 11 de randevum var birazdan gireceğim dua edinde görüyüm keseyi
Hani midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum diyorlarya çok şükür bende hiç bulantı YÖK ama acaba biraz bulansamı diyorum bazen !! Biraz iştahım kapansa filanInsallah canım çokk teşekkürler insallah normale döner ya yoksa bu gidişle 8 ayda 90lara varacak kilom aşırı acıkıyorum bir de
İnan o mide bulantısını hiç yaşamak istemezdinHani midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum diyorlarya çok şükür bende hiç bulantı YÖK ama acaba biraz bulansamı diyorum bazen !! Biraz iştahım kapansa filan
Eğer düzelmezse kontrol edemiycek olursam diyetisyene gideyim diye düşünüyorum
Ben bulantiya rağmen çok yiyorum normalde herkes ne az yiyorsun derdi çok yiyemezdim hamilelikten beri yemekten kalktiktan yarim saat sonra karnim zil çalıyorHani midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum diyorlarya çok şükür bende hiç bulantı YÖK ama acaba biraz bulansamı diyorum bazen !! Biraz iştahım kapansa filan
Yok canım çalışmıyorum valla evde yatıyorum sürekli ama akşam yemeği mi dokunuyor anlamadım :/ dün cacık yemiştim o cacığın sarımsağı nasıl yaktı içimi resmen yemek borumun yandığını hissettim yani bundan sonra yediklerime dikkat edicem.Canim calisiyorsan belki yorgunluktan olabilr
Evet bugündu yeni geldim eve kesemizi gördük 10 güne kalbini dinliycez InşAllahCanım nasılsın bugünmüydü senin randevu
Doğum günü kutlu olsun şimdiden prensesin sağlıklı başarılı uzun yılları olsunMerhaba hanımlar ben de 2015 Ekim annesiydim kısmetse şimdi de 2019 Mayıs annesi olacağım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Bize de hayırlı bir gebelik geçirmeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir kızım var yarın 3 yaşına girecek inşallah. Herkese selamlar
Ya ben dediğim gibi o anda gördüğüm keseye odaklandığım ve onun sevincini yaşadığımdan söylediklerini çok da dinlemedim belki şuan görülmez demiştir kadının günahını almayayım :)Nasıl göremeyiz? O nasıl doktor? Tüpler görülebiliyor benim dış gebeliğimi o şekilde tespit etmişti doktorum.
Tabi tabi canımİnan o mide bulantısını hiç yaşamak istemezdin
Doğum günü kutlu olsun şimdiden prensesin sağlıklı başarılı uzun yılları olsun
hamileliğinde hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inş
Oh gözün aydın canımEvet bugündu yeni geldim eve kesemizi gördük 10 güne kalbini dinliycez InşAllah
Dur dur hemen telaş yapma canım benim son beta kaçtıDil-i bitab @Efe2014 Globalist
Kızlar göremedi doktor keseyi 4+4 üm bugün. “Alttan baksam belki görürüm ama yormak istemiyorum seni tekrar betaHCG alacağım eğer 3000-4000 lerde ise betaHCG ozaman gözükmesi lazımdı,ancak ozaman dış gebelikten şüphelenebiliriz sonuçları bekleyelim”dedi. Çok korkuyorum
Dil-i bitab @Efe2014 Globalist
Kızlar göremedi doktor keseyi 4+4 üm bugün. “Alttan baksam belki görürüm ama yormak istemiyorum seni tekrar betaHCG alacağım eğer 3000-4000 lerde ise betaHCG ozaman gözükmesi lazımdı,ancak ozaman dış gebelikten şüphelenebiliriz sonuçları bekleyelim”dedi. Çok korkuyorum