- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
Bende yürüyeceğim bi yarım saat filan sanırım, işe yarıyor demi su içmek kuzum.Heycana gerek yok canım
O orda ve birazdan goruceksin rahat ol
BEN 500ml su ictim ama yürüdüm baya bi saat
Sonra girdim ultrasona
Tamam canm bir de bunları deneyeyimCanim senle birebeir durumlarimiz ayni. Senin yazini okurken benmiyim diye baktim. Cozumu buldum mide bulanmasi ve yanma icin. Sari sadece kavrulmus leblebiler var ya ara ara surekli onlardan atistir . midenin suyunu cekiyor. Muz ve kavun da yiyebilirsin hic asit icermz. Surt ve yogirt tuket. Bi de yemeklerden sonra maden suyu ic ve 1 saat boyunca asla uzanma . ben baya iyi oldum. Uzun sureli ac kalmamya ozen goster
Öksür hapsur uyandir kaynini gitsin.deli mi ne yasli adam oturuyor o yatacak
Evet öyle ama yaptgm herşey den kısa süreliğine zevk alyprm eskiden böyle değildim hamilelik yoracak beni epey anlaşldıYorgunluğun sebebi ondan kaynaklı ama sende kafanı dağıt sürekli kendini mutlu edicek psikolijikmen rahatlıycak şeylerle uğraş ve sıkıntı yapmamaya çalış hiç olmassa kafa olarak biraz rahatla
Iğdır 65 kilo ile gebe kaldımCanım ilk sayfaya bak yaşadığın şehir kilon vs lazım.
Insallah gorursun canim. Iyi haberlerle gelKızlar 11 de randevum var birazdan gireceğim dua edinde görüyüm keseyi
Guzel artmis canim ilk baslarda boyle cok artıyormus benim battan 3 gn once 41 4 gun sonra 397 ciktiArkadaşlar ader günü kan değeriniz kaçtı yada şöyle sorayım beta hcg artışınız nasıl ilerledi ?
Benim iki gün arayla 9, 51, 161 diye gidiyor
Guzel hberlerini bekliyoruz❤❤Kızlar 11 de randevum var birazdan gireceğim dua edinde görüyüm keseyi
Canim calisiyorsan belki yorgunluktan olabilrBenimde akşam oluyor canım sadece çok ilginç sabahları olur normalde bulantı ama benim akşam başlıyor özellikle yatağa yattığım an çoğalıyor :/
Tüpleri göremeyiz dedi dış gebelik varsa 6. 7.Haftadan sonra yani büyüdükçe tek taraflı devamlı bir ağrı olurmuşDr un dış gebelik denilebilir demiş ? Eeee
Nasıl yani ? Onu neye göre netleştirecek peki
Ama zaten decavit de folik asit fazlasıyla var 400 mcg en az alınması gereken bunda 800 mcg var içeriğinde aynı zamanda hamilelkde ihtiyaç duyulan vitamin ve minareller varBazı yerlerde ilk 3 ay kesinlikle folik asit alınması gerekir 3 Aydan sonra decavit e geçilir yazıyor
Kafam karıştı biraz
Nasıl göremeyiz? O nasıl doktor? Tüpler görülebiliyor benim dış gebeliğimi o şekilde tespit etmişti doktorum.Tüpleri göremeyiz dedi dış gebelik varsa 6. 7.Haftadan sonra yani büyüdükçe tek taraflı devamlı bir ağrı olurmuş
Ben şuanda dr un olumsuz ihtimallerine çok kafa yormak istemediğim için soru da sormadım bekliycez bakalım
AnladımTüpleri göremeyiz dedi dış gebelik varsa 6. 7.Haftadan sonra yani büyüdükçe tek taraflı devamlı bir ağrı olurmuş
Ben şuanda dr un olumsuz ihtimallerine çok kafa yormak istemediğim için soru da sormadım bekliycez bakalım
alttan mı bakmıştıNasıl göremeyiz? O nasıl doktor? Tüpler görülebiliyor benim dış gebeliğimi o şekilde tespit etmişti doktorum.
Çok güzel maşallah inş keseyi göreceksin ozamana zaten 5+3 olacakEvet bakalım salı günü ne diyecek ben dayanamayıp bugün yine devlet hastanesine gittim 3 gündür zor zamanlar geçirdim iş yerinde biraz tedirginim dedim beta hcg baktılar çok şükür artışa devam
Evet alttan bakmıştı. Hıı sen alttan baktırmak istemediğin için mi öyle birşey dedi?alttan mı bakmıştı
Canım nasılsın bugünmüydü senin randevuMaşallah ya 3. Çocuğa gebe olup da nasıl 68 kilo oluyosunuz böylelerine çok imreniyorum ben nefes dahi alsam şişiyorum sankihele tabloda bakıyorum gurubun çoğu 50 li 60 lı kilolarda hayranım valla sizlere