2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tamam canm bir de bunları deneyeyim

Yorgunluğun sebebi ondan kaynaklı ama sende kafanı dağıt sürekli kendini mutlu edicek psikolijikmen rahatlıycak şeylerle uğraş ve sıkıntı yapmamaya çalış hiç olmassa kafa olarak biraz rahatla
Evet öyle ama yaptgm herşey den kısa süreliğine zevk alyprm eskiden böyle değildim hamilelik yoracak beni epey anlaşldı

Gunaydin kızlar bu sabah halsizlikle uyandım. Bu arada ben istanbuldan araniza katıldım. Kilom 64.5. Siz nasılsınız bu sabah ?

Dr un dış gebelik denilebilir demiş ? Eeee
Nasıl yani ? Onu neye göre netleştirecek peki
Tüpleri göremeyiz dedi dış gebelik varsa 6. 7.Haftadan sonra yani büyüdükçe tek taraflı devamlı bir ağrı olurmuş
Ben şuanda dr un olumsuz ihtimallerine çok kafa yormak istemediğim için soru da sormadım bekliycez bakalım

Bazı yerlerde ilk 3 ay kesinlikle folik asit alınması gerekir 3 Aydan sonra decavit e geçilir yazıyor
Kafam karıştı biraz
Ama zaten decavit de folik asit fazlasıyla var 400 mcg en az alınması gereken bunda 800 mcg var içeriğinde aynı zamanda hamilelkde ihtiyaç duyulan vitamin ve minareller var
Ben daha önce gnc nin multivtaminini kullanıyordum . Dr a vitamini hamileliğe uygun olmayabilir dedi onu bırakıp decavit kullanmamı istedi
Bence gönül rahatlığıyla kullan:)

Nasıl göremeyiz? O nasıl doktor? Tüpler görülebiliyor benim dış gebeliğimi o şekilde tespit etmişti doktorum.

Anladım
Bu ilginç birşey
Normal bir İnsan da aynen buna maruz kalabilir
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Benim de sol taradım sürekli ağryor aklımda deli düşünceler

Evet bakalım salı günü ne diyecek ben dayanamayıp bugün yine devlet hastanesine gittim 3 gündür zor zamanlar geçirdim iş yerinde biraz tedirginim dedim beta hcg baktılar çok şükür artışa devam
Çok güzel maşallah inş keseyi göreceksin ozamana zaten 5+3 olacak
Okulda durumlar nasıl

Maşallah ya 3. Çocuğa gebe olup da nasıl 68 kilo oluyosunuz böylelerine çok imreniyorum ben nefes dahi alsam şişiyorum sanki hele tabloda bakıyorum gurubun çoğu 50 li 60 lı kilolarda hayranım valla sizlere
Canım nasılsın bugünmüydü senin randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…