2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Öyledir demi ya canım.şimdi eltimle görüştümde oda hamile 6. Haftanın içinde gördüm ben diyor
1 hafta bekle bidaha git canım
beklemek çok zor ama yapıcak bişey yok
hiç olumsuz düşünme herşey güzel olacak inş haftaya ayy kalbini nezaman duyucazki diye düşünüyor olucaz inş :))

Bilmiyorum vallaha canım içim pek rahat değil. Ben görürüm ümidiyle gitmiştim bugün

Benim tüp bebek yani zaten hazir embriyo yumurta günümde koyulmuştu du, gecen pazar 1000 di değerim
Seninki geç döllenme ise daha görünmeyebilir canım
Doktor ne zaman gel dedi
Erken gittin normal gebelik için bence

Benim de sabah uyanınca hiç bulantı yok akşam yemeğinden sonra dediğin gibi oluyor. Mide yanması gibi bulantı gibi tam tanımlayamıyorum. Bizimki de akşamları olcak heralde :)

Hadi yaa...ben ozaman baya erken gitmişim. Ne biliyim biraz araştırdım 4+4de’de gören olunca bende görürüm belki diye gittim acele ettim galiba . Nezaman gitsemki bidaha
Bence haftaya git birde ikine güne bir kan ver sağlık ocağında artışa bakarsın hem.

Benim de sabah uyanınca hiç bulantı yok akşam yemeğinden sonra dediğin gibi oluyor. Mide yanması gibi bulantı gibi tam tanımlayamıyorum. Bizimki de akşamları olcak heralde :)
Aynen canım valla bende öyle eşime diyorum ki bulantı ve yanma arası bişey anlayamıyorum ne olduğuny diyorum. Uyuyamıyorum ama uyuduğum an bitiyo anca sabah uyanıyorum o yüzden dua ediyorum uyurum bir an önce diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…