- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
1 hafta bekle bidaha git canımÖyledir demi ya canım.şimdi eltimle görüştümde oda hamile 6. Haftanın içinde gördüm ben diyor
5. Haftani doldur o zaman git bence alttan mi baktiİnşallah öyledir canım şimdi bidaha nezaman gitsemki
Guzelce artmistir eminim canim. Ama sen biraz erken gitmissin. Moralini bozma hic. Mesela ben 6+3 de gidecegim.En son 1 hafta önce bugün 280 di canım
İnşallah canım ya inşallah1 hafta bekle bidaha git canım
beklemek çok zor ama yapıcak bişey yok
hiç olumsuz düşünme herşey güzel olacak inş haftaya ayy kalbini nezaman duyucazki diye düşünüyor olucaz inş :))
Bilmiyorum vallaha canım içim pek rahat değil. Ben görürüm ümidiyle gitmiştim bugün
Yok karından baktı canım5. Haftani doldur o zaman git bence alttan mi bakti
Ben de senin zamanlarında gittiğimde görünmemişti. 5+6 da gittim göründü. Hiç sıkma canını.Hadi yaa...ben ozaman baya erken gitmişim. Ne biliyim biraz araştırdım 4+4de’de gören olunca bende görürüm belki diye gittim acele ettim galiba . Nezaman gitsemki bidaha
Ay ben onu yerim :)) ben de indirdim sürekli böyle bildirimler yolluyor eridim resmen :))
Benim de sabah uyanınca hiç bulantı yok akşam yemeğinden sonra dediğin gibi oluyor. Mide yanması gibi bulantı gibi tam tanımlayamıyorum. Bizimki de akşamları olcak heralde :)Yok canım çalışmıyorum valla evde yatıyorum sürekli ama akşam yemeği mi dokunuyor anlamadım :/ dün cacık yemiştim o cacığın sarımsağı nasıl yaktı içimi resmen yemek borumun yandığını hissettim yani bundan sonra yediklerime dikkat edicem.
Bence haftaya git birde ikine güne bir kan ver sağlık ocağında artışa bakarsın hem.Hadi yaa...ben ozaman baya erken gitmişim. Ne biliyim biraz araştırdım 4+4de’de gören olunca bende görürüm belki diye gittim acele ettim galiba . Nezaman gitsemki bidaha
Aynen karından baktı canımErolummm senin karindan mi goruldu canim
Gözün aydın canımKızlar bende geldim doktordan şimdi kesemizi gördük 5+5iz bugün son adet tarihimle uyumluymuş haftasında 10 güne gel kalbini dinleyelim dedi
Aynen canım valla bende öyle eşime diyorum ki bulantı ve yanma arası bişey anlayamıyorum ne olduğuny diyorum. Uyuyamıyorum ama uyuduğum an bitiyo anca sabah uyanıyorum o yüzden dua ediyorum uyurum bir an önce diye :)Benim de sabah uyanınca hiç bulantı yok akşam yemeğinden sonra dediğin gibi oluyor. Mide yanması gibi bulantı gibi tam tanımlayamıyorum. Bizimki de akşamları olcak heralde :)
Sağolasın canım benimmmGözün aydın canım
InşAllah canımGozun aydin ne guzel haber.
10 gun de su gibi gecsin sana
Çok güzel maşallah inş keseyi göreceksin ozamana zaten 5+3 olacak
Okulda durumlar nasıl
Aynen çok şükür aklım rahat gidicem memleketimeGözün aydın canm rahatlamşsndr