2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Gebelikte yemememiz gereken birsey varmi
Sorabilir msiin?

Günaydın kızlar bugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah

Şu demir hayat sigortası benim de ilgimi çekti anlattığınız kadarıyla net bilgiyi nasıl alabiliriz telefonla mı yoksa ofisleri falan mı var

Çookkkk sevindimmm :)
İnş darısı bana ve diğer annişlere :))
2 gün önce gittiğimde kese yoktu.
Haftaya tekrar gidicem bakalım :))
Keşke kalp atışını da duyabilsem haftaya :))

Kızlar günaydın.
Mide bulantısı için ilaç kullanmaya başladım 3 gün önce dramamine. Dün kendimi iyi hissediyordum o yüzden bu sabah içmeyeyim dedim ve sonuç hüsran.
Bu ilacı daha önce kullanmış ya da şu an kullanmakta olan var mı?
Zararı olur mu acaba çok endişeliyimmm.

Gözünaydın canım darısı bize inş..

Çookkkk sevindimmm :)
İnş darısı bana ve diğer annişlere :))
2 gün önce gittiğimde kese yoktu.
Keşke kalp atışını da duyabilsem haftaya :))
İnşallah canım inşallah duyarsın ve için biraz da olsa rahatlar

günaydın.. şua an kaçıncı haftasın? geç döllenme olduğunu doktor mu söyledi

Çarşamba günü gittiğimde doktor söyledi geç döllenme olmuş senin diye...
Kaç hafta olduğuna dair birşey söylemedi.

Çarşamba günü gittiğimde doktor söyledi geç döllenme olmuş senin diye...
Kaç hafta olduğuna dair birşey söylemedi.
ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum da daha doktora gitmedim pazartesi randevum. sabırsızlıkla bekliyorum :)

Gebelikte yemememiz gereken birsey varmi
Sorabilir msiin?

Bunu geçen hafta gittiğimde sormuştum :)

Özellikle çiğ balık ürünleri, tavuk mümkünse hiç yeme tavuk adı altında ne yediğimiz belli değil, ette de dondurulmuş gıdalardan uzak dur güvenilir bir kasaptan alışveriş yap demişti.

Gazlı içecekler arada bir çok canın çekerse kaçamak olabilir ama düzenli olarak içilmemesini önerdi.

Sigara ve alkol kesinlikle yok, sigara içilen yerde dahi durma bu çok önemli dedi.

Genel olarak hamile olduğunu öğrenen her bayanın bunlara dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Yarın gittiğimde kalp atışını duyarsak (kan tahlili ve diğer tetkiklerim için kalp atışını duymayı bekledi) bir sonraki ziyaretimde kan değerlerime göre beslenme önerilerinde bulunacağını paylaşmıştı. Bunun da sebebi kan şekeri, hormon testleri, tiroidin çalışma durumuna göre vücudu dengeleyecek şeyler önermek istemesi. Aslında her gebenin dikkat etmesi gereken genel şeylerin yanında kan değerleri ve vücudun ihtiyaçlarına göre beslenmesi de önemli. Tahlillerimi yaptırdıktan sonra tahlil sonuçlarımı ve önerdiği besinleri de ayrıca paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…