2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok şaşırdım bu bebek mi şimdi? Bu kadar net görebiliyomuyuz artık..
Bende daha yolk u görücem sanıyordum. Yüzük şeklinde
Pzt bende mi böyle bişi görücem ay çok şaşkınım şuan
Yok kese o 2 goruntu verdi birinde bu sekilde birinde daha yuvarlak digerini yukleyemedim.sata gore 7.hafta icindeyim ama gec dollenme dedi 3 doktorda

Günaydıın ben de bu sabah keseyi gördüm :)
5+6 günlük karından baktı henüz içi boş görünüyo. Sizin de böyle miydi?

Canım öncelikle hayırlı olsun :) Merak etme benim de 5+2de içi boştu bu hafta için kalp atışını duyarız dedi, yarın gideceğim ama ilk 6+0a kadar kesenin boş görünmesi normal diyorlar

Hadi bakalim hayırlı olsun canim darisi başıma:)hafta Ya gidicem bende

Gözun aydin canim. Saglikla buyusun bebisin insallah❤ Darisi bizlere olsun.

Kızlarr bende gittim bu sabah kesesi falan gayet iyi bebeğin kalp atımıda başlamış nokta gibi bir şey gördüm ama duyulmaz daha dedi başka bir sorun çıktı şimdi de kanda cmv igm ve cmv igg pozitif çıkmış o sıkıntı dedi tekrar baktırmam lazımmış

Gozun aydin canim. Vajinal muayenede aslinda daha net belli oluyor hersey. Haftana gore de gorunmemesi normal. Hic telas yapma. Her annenin hamilelik serüvesi farklidir. En buyuk yanlisimiz karsilastirma yapmamiz.

kanda cmv igm ve cmv igg pozitif ??
O ne oluyoo

Bu yeme yememe şeylerini ben yine sordum bugün kızlar çiğ ürünlere dikkat et haftada bı gün balık iki üç günde bı kırmızı et her gün de peynir süt bunlara dikkat edersen hiç bı takviyeye gerek kalmaz dedi.ayrica en önemlisi kendini aç bırakma azar azar ve sık yemen en doğrusu buna özellikle dikkat et dedi aralarda meyve galeta sut gibi şeyler midene de iyi gelecektir dedi... Belki sizin de işinize yarar canlar

Ne demekmiş ki canım bu

Ben çarşamba gunu gitim 4+5 de aynen böyle dendi bana da.. Kese oluşmuş gayet guzel ama henüz bebek yok 2 haftaya kadar görürüz bebeği dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…