Evet canım duyduk valla darısı başına inşallah :)Feeling07 canım hayırlı olsunn kalp atışlarını duymuşsun miniğinn bende yarın gidiyorum inşallah duyarız hep takipteyim ama yatmaktan yazamıyorum valla
Evet hamilelik durumunda hic gitmeden yaptirilirsa kabul ediyormus medicalin hastane kurali dedi.ben acilden gidince orasi elendi tabi.Banada özellikle bu iki hastane uzerinde duruldu tekar ara teyit al istersen nasıl saymadilar anlamadim bende...
Medicalde diğer aile üyelerinin özel sigortası var turk nippon hiç sorun yaşanmadi hamileler için durum farklı sanirim..
Rica ederim. Haber alınca doktor bulunca bilgi ver lütfen..Evet hamilelik durumunda hic gitmeden yaptirilirsa kabul ediyormus medicalin hastane kurali dedi.ben acilden gidince orasi elendi tabi.
Yarin tekrar konusayim.cok tesekkur ederim
Ayy maşallah senin pirinç tanene
saol canım 6+5 oluyor sende mi 6+5 de duymuştunEvet canım duyduk valla darısı başına inşallah :)
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür 3. Gebeliğim ama ilk çocuğum olacak iki kayıbım var inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur.
İnşallah5+2de keseyi gördük 4.9mm’di. Doktorum bu Cumartesi için kalp atışına bakalım dedi, iki gün sonra gideceğim, umarım duyarım
6+6da duydum canım ben :) 7+1 oldum bugünsaol canım 6+5 oluyor sende mi 6+5 de duymuştun
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür 3. Gebeliğim ama ilk çocuğum olacak iki kayıbım var inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur.
Çok şaşırdım bu bebek mi şimdi? Bu kadar net görebiliyomuyuz artık..
bence bu keseÇok şaşırdım bu bebek mi şimdi? Bu kadar net görebiliyomuyuz artık..
Bende daha yolk u görücem sanıyordum. Yüzük şeklinde
Pzt bende mi böyle bişi görücem ay çok şaşkınım şuan
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür 3. Gebeliğim ama ilk çocuğum olacak iki kayıbım var inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur.