- 20 Eylül 2017
- 1.117
- 2.385
Hadi bakalım hayırlı mutlu haberler bekliyorum senden :))ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum da daha doktora gitmedim pazartesi randevum. sabırsızlıkla bekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlı mutlu haberler bekliyorum senden :))ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum da daha doktora gitmedim pazartesi randevum. sabırsızlıkla bekliyorum :)
Yok kese o 2 goruntu verdi birinde bu sekilde birinde daha yuvarlak digerini yukleyemedim.sata gore 7.hafta icindeyim ama gec dollenme dedi 3 doktordaÇok şaşırdım bu bebek mi şimdi? Bu kadar net görebiliyomuyuz artık..
Bende daha yolk u görücem sanıyordum. Yüzük şeklinde
Pzt bende mi böyle bişi görücem ay çok şaşkınım şuan
Günaydıın ben de bu sabah keseyi gördüm :)
5+6 günlük karından baktı henüz içi boş görünüyo. Sizin de böyle miydi?
inşallah güzel haberlerle gelirim :)Hadi bakalım hayırlı mutlu haberler bekliyorum senden :))
Günaydın kızlar bugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
Gözun aydin canim. Saglikla buyusun bebisin insallah❤ Darisi bizlere olsun.Günaydın kızlar bugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
Sağol canım sen de al inşallah güzel haberleriHadi bakalim hayırlı olsun canim darisi başıma:)hafta Ya gidicem bende
Gozun aydin canim. Haftaya pıt pıtları duyarsin insallahKizlar bende keseyi gordum.. icim rahatladi. Haftaya kalp atisi icin tekrar gidicem
Gozun aydin canim. Vajinal muayenede aslinda daha net belli oluyor hersey. Haftana gore de gorunmemesi normal. Hic telas yapma. Her annenin hamilelik serüvesi farklidir. En buyuk yanlisimiz karsilastirma yapmamiz.Günaydıın ben de bu sabah keseyi gördüm :)
Kızlarr bende gittim bu sabah kesesi falan gayet iyi bebeğin kalp atımıda başlamış nokta gibi bir şey gördüm ama duyulmaz daha dedi başka bir sorun çıktı şimdi de kanda cmv igm ve cmv igg pozitif çıkmış o sıkıntı dedi tekrar baktırmam lazımmış
Canim hemen sarımsak sür. Anında geciriyor. Gunde 2-3 defa tekrarlamalisin. En dogal antibiyotiktir.dudağımda uçuk çıktı. sizce neden olur ki bebeğe bi zararı olur mu bilen var mı
Ne demekmiş ki canım buKızlarr bende gittim bu sabah kesesi falan gayet iyi bebeğin kalp atımıda başlamış nokta gibi bir şey gördüm ama duyulmaz daha dedi başka bir sorun çıktı şimdi de kanda cmv igm ve cmv igg pozitif çıkmış o sıkıntı dedi tekrar baktırmam lazımmış
Hımm sadece kese demek ki.. Olsun canım geç olsun da güç olmasınYok kese o 2 goruntu verdi birinde bu sekilde birinde daha yuvarlak digerini yukleyemedim.sata gore 7.hafta icindeyim ama gec dollenme dedi 3 doktorda
çok teşekkürler :) eve gidince hemen deneyeceğimCanim hemen sarımsak sür. Anında geciriyor. Gunde 2-3 defa tekrarlamalisin. En dogal antibiyotiktir.
Günaydıın ben de bu sabah keseyi gördüm :)
Sagol canim insallah duyarim cok stresliyimGozun aydin canim. Haftaya pıt pıtları duyarsin insallah