2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Banada özellikle bu iki hastane uzerinde duruldu tekar ara teyit al istersen nasıl saymadilar anlamadim bende...
Medicalde diğer aile üyelerinin özel sigortası var turk nippon hiç sorun yaşanmadi hamileler için durum farklı sanirim..
Evet hamilelik durumunda hic gitmeden yaptirilirsa kabul ediyormus medicalin hastane kurali dedi.ben acilden gidince orasi elendi tabi.
Yarin tekrar konusayim.cok tesekkur ederim

Evet hamilelik durumunda hic gitmeden yaptirilirsa kabul ediyormus medicalin hastane kurali dedi.ben acilden gidince orasi elendi tabi.
Yarin tekrar konusayim.cok tesekkur ederim
Rica ederim. Haber alınca doktor bulunca bilgi ver lütfen..

Canlar günaydın :)
Yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz ama okuduklarıma göre 5+2 haftalık bebeklerin keseleri genellikle benimkinden büyük. (benimki 4.9mmdi doktorum normal dedi ama korkuyorum) Biraz endişeliyim açıkçası.Dilerim hepimizin hamileliği gönlünce rahatça geçer. Sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)
Doktoruma sormamı istediğiniz bir şey olur ise buradan yazabilirsiniz kendisi baya muhabbettir, aklınıza takılan merak ettiğiniz bir şey var ise yazabilirsiniz gitmişken hepsini sorar cevaplarını yazarım :) Sevgiler..

X