2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kanda cmv igm ve cmv igg pozitif ??
O ne oluyoo

Ne demekmiş ki canım bu
kızlar bu toksoplazma rubella fln bakılıyor ya ben hepsine baktırdım iki gün önce buda onlardan biri grip gibi bir mikrop bulaşıcı o yüzden sıkıntı dedi doktor tekrar bi test yapılması lazımmış ne zaman geçirdim diye

Oyyy maşallah :)

geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ilk defa duydum böyle bir şeyi

Amin inşallah hoş geldin aramıza

Reactions: H E
Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci

Hosgedin Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin

Reactions: H E
Gecmis olsun canim insAllah bir sikinti olusturmaz

Kızlar banlandigim için dün doktor görüşmemi anlatamadım.

Bugün sonunda kesemizi gördük ama kalp atışı ve bebek için 10 gün sonraya randevu aldık...
Verdiğim testlerde sadece hafif bir idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bol bol su iç dedi geçmezse antibiyotik vereceğim dedi..
Zararı olur mu dedim antibiyotiğin olmaz ama enfeksiyonun olur endişe etme dedi..

Her şey sanki çok yavaş ilerliyor gibi.Korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20181012_113742.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 52
Saolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor

Saolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor
Canım ben yaptırdım rutin testleri ama onları yaptırmadım sanırım. Ben onları kızamık kızamıkçık diye biliyorum küçükken geçirdiysen pozitif çıkıyor diye biliyorum ama tamda emin değilim.

Kizlar pazartesi kan vermistim ilk defa 41 di bugun tekrar verdim 397 cikmis cok mu artmis arada tam 96 saat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…