kanda cmv igm ve cmv igg pozitif ??
O ne oluyoo
kızlar bu toksoplazma rubella fln bakılıyor ya ben hepsine baktırdım iki gün önce buda onlardan biri grip gibi bir mikrop bulaşıcı o yüzden sıkıntı dedi doktor tekrar bi test yapılması lazımmış ne zaman geçirdim diyeNe demekmiş ki canım bu
Oyyy maşallah :)Günaydın kızlarbugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
Ohh gözün aydın kaç haftalıksınKizlar bende keseyi gordum.. icim rahatladi. Haftaya kalp atisi icin tekrar gidicem
Bende yarım gideceğim 4+4 oluyorum inşallah bende görürüm :)Ben çarşamba gunu gitim 4+5 de aynen böyle dendi bana da.. Kese oluşmuş gayet guzel ama henüz bebek yok 2 haftaya kadar görürüz bebeği dedi.
geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ilk defa duydum böyle bir şeyikızlar bu toksoplazma rubella fln bakılıyor ya ben hepsine baktırdım iki gün önce buda onlardan biri grip gibi bir mikrop bulaşıcı o yüzden sıkıntı dedi doktor tekrar bi test yapılması lazımmış ne zaman geçirdim diye
Amin inşallah hoş geldin aramızaMerhaba kızlar .
İnşallah hepiniz evladınızı sağlıkla kucagınıza alırsınız .
Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam .
İstanbul avrupa yakasında yaşıyorum . Önerebilceğiniz doktor varmı acaba ?
Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsın bu sürecikızlar bu toksoplazma rubella fln bakılıyor ya ben hepsine baktırdım iki gün önce buda onlardan biri grip gibi bir mikrop bulaşıcı o yüzden sıkıntı dedi doktor tekrar bi test yapılması lazımmış ne zaman geçirdim diye
HosgedinMerhaba kızlar .
İnşallah hepiniz evladınızı sağlıkla kucagınıza alırsınız .
Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam .
İstanbul avrupa yakasında yaşıyorum . Önerebilceğiniz doktor varmı acaba ?
Gecmis olsun canim insAllah bir sikinti olusturmazkızlar bu toksoplazma rubella fln bakılıyor ya ben hepsine baktırdım iki gün önce buda onlardan biri grip gibi bir mikrop bulaşıcı o yüzden sıkıntı dedi doktor tekrar bi test yapılması lazımmış ne zaman geçirdim diye
Bende yarım gideceğim 4+4 oluyorum inşallah bende görürüm :)[/QUOTE
Keseyi görürsün inşallah miniklerimizi görmek için biraz bekleyeceğiz sanırım
Benimde 5+6 günlükken kese gözüktü ve içi boştu :)Günaydıın ben de bu sabah keseyi gördüm :)
5+6 günlük karından baktı henüz içi boş görünüyo. Sizin de böyle miydi?
5+4 haftalik bugun. Haftaya kalp atisini da duyarsam biraz icin rahatlatlatlar. Siz kac haftaliksinizOhh gözün aydın kaç haftalıksın
Gözünaydn canm çok sevndmGünaydın kızlarbugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
Kalp atışını ne zaman gördün peki canım :)Benimde 5+6 günlükken kese gözüktü ve içi boştu :)
6+6da duyduk :)Kalp atışını ne zaman gördün peki canım :)
Canım ben yaptırdım rutin testleri ama onları yaptırmadım sanırım. Ben onları kızamık kızamıkçık diye biliyorum küçükken geçirdiysen pozitif çıkıyor diye biliyorum ama tamda emin değilim.Saolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor