- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Bencede erken canimTek değilim yani demekki daha çok erken belirtiler için
5+6 günlükken gördüm canım.Feeling07 canım sen keseyi kaç günlükken ogrendin
Bütün florence nightingale hastanelerinde geçerli dedi atasehir şişli kadikoy - Liv hospital zaten İstanbul da bir tane bildiğim kadarıyla..Hangi ilcedekiler
Ben kadikoy icin sordum.sislidekinde gecerlidir belki.bu tarafa yeni tasindigim icin yakin ariyorum
Evet ulusta o bana uzak kalir.Bütün florence nightingale hastanelerinde geçerli dedi atasehir şişli kadikoy - Liv hospital zaten İstanbul da bir tane bildiğim kadarıyla..
Mesj yazdigimiz alanin altindaki Dosya yukle seceneginden canimDil-i bitab nasil gorsel yukledin
Dosya buyuk dedi banaMesj yazdigimiz alanin altindaki Dosya yukle seceneginden canim
Kirparsan yuklerDosya buyuk dedi bana
Freehayel ben ilk bebeğimi medikal park da Jale dal ağca ile doğurdum. Normal doğum nasip oldu. Gerçekten çok iyi bir doktordur.Ben kadikoy icin sordum.sislidekinde gecerlidir belki.bu tarafa yeni tasindigim icin yakin ariyorum
Özel sigortan var mıydı ?Evet ulusta o bana uzak kalir.
Atasehirde gecerliyse ben bide oradan randevu alip doktor avina gideyim
Cok tesekkur ederim .sigortam yok malesef.su hamileyken yapilanlari arastiriyorum simdilokFreehayel ben ilk bebeğimi medikal park da Jale dal ağca ile doğurdum. Normal doğum nasip oldu. Gerçekten çok iyi bir doktordur.
O şimdi kozyatagi acıbadem e geçti. Muayene ücreti ve doğum oldukça pahalı ama sigorta Vs varsa bilgin olsun canım
Hayir yok.demir hayata bakiyoruz esimle simdilik o yatti aklima.ama ozelliklede kadikoy atasehir civarini sordum.Özel sigortan var mıydı ?
Gidince beğenirsen haber ver arkadaşim
Büyük ihtimalle bende demir hayat onaylayacağım...
Banada özellikle bu iki hastane uzerinde duruldu tekar ara teyit al istersen nasıl saymadilar anlamadim bende...Hayir yok.demir hayata bakiyoruz esimle simdilik o yatti aklima.ama ozelliklede kadikoy atasehir civarini sordum.
Medicalpark var ama sacma 1 sekilde oraya daha once acilden gittigim icin yapilmiyor hastanenin kurali varmis.
Florenca ise soylemedi bana baska bir yerler saydi