- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 36
Daha simdiden Alisveris icin sabirsizlanan vaar miiiii
Demir hayat ve turk nippon merhaba hayat sadece ikisi gebeyken yapiliyor diye biliyorumArkadaşlar Demir hayat 2 can sigorta yaptıran var mı ? Veya hamilelik sürecinde bile satın alabileceğimiz özel sigorta bilgisi olan??
Hayırlı olsun canım hoşgeldinAllah kısmet ederse haziranda doğum yapıcam :) rabbim kısmet etsin herkese
Kizlar bende yarin keseyi gormek icin gidiyorum doktora cok endiseliyim. Umarim guzel haberler alirim..
Arkadaşlar ağrı çeken varmı kasik ağrısı bide kabız olan varmı aranizda
Ay inşallah canım inşallah sen de güzel haberler verirsin bizeSelam kızlar
mirkett cim iyi haberlerini bekliyorum
Cumartesi de ben gidecegim medicana ya
Heyecan dorukta
Aynen 30 kilo aldım ilkindeben benilk hamileliğimde 28 kilo almıştım Bunuda öğrenmeden rejim yapıyodum ne güzel doktor hamilesin deyince salış o salış tabi sen iki canlısın yii yii demeleride cabası
Canım ne zaman yaptırdınız? Bir de doğumuda mı kapsıyor? Eğer kontrolleri, tahlilleri ve doğumu kapsıyorsa süper bir fiyat. Biraz bilgi verir misin?Maalesef 1 yıllık 5000 2 kişi
Tek kişi 2500
Be kadar sağlıklı aşeriyorsun :)Yoğurt aşeriyorum. Öğle yemeğinde hem haydari yedim hem de yoğurt. Yemekten sonra üzerine ayran içtim. Akşam da yine 1 kase yoğurt hayali kuruyorum
Gözün aydın canımBen de Haziran annesi olucaaamm
Valla pek güzel anlatmışsın sevmeyenin bile canı çekecek :))Bol domates,biber salçalı sarımsaklı ekşi tatli tarhana çorbası:)
Sen hangi özel sigortayı kullanıyorsun canım? Yıllık ne kadar ödedin? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama doğum fiyatını aşkın bşr fiyat çıkarıyorlar? Bir de hamile kaldıktan sonra da doğumu karşılayan özel sigorta var mı acaba? Bilgin var mı?Günaydın kızlar hastanelerin doğum paketlerinden haberdar olan var mı diğer sayfalarda gördüm merak edenler var bir tanıdığım burda ankarada medikalparka 4500 tl ile anlaşma yaptı doğum+kontroller filan özel sigortada da doğum paketleri bir araştırın derim özel hastaneler başka türlü olacak gibi değilben hafta sonu gittiğimde eğer sağlık sigortam olmasa sadece kan testlerine 645 lira gibi bi para verecektim düşünün ama doktor ve tahliller dahil 15 lira verip çıktım
Bende de var canimEvet kabizlik var
Akşamdan kayisi suyakoyup sabah yiyorum üstüne ılık su içiyorum
Armut yiyorum
Erik yiyorum
Salataya zeytinyağı bol koyuyorum
Yine de kabizlkk oluyo
Merhaba siz kalbini duydunuz mu
Ayy aynı benben de öyle valla uyuyorum her arada uyumasam da kafamı koyuyorum eve gelince de tam olarak dediğin gibiyim bı sure yatmadan hiç bısey yapamıyorum
Acaba fiyatları nedir? Bir de nedicalparkı arayıp bu paketler hakkında bilgiyi oradan mı edinebiliriz canım?Medicalparklar hamileykende yapilan bir sigorta şirketi ile.anlasmali.dogum.paketi ve dogum tetkik paketi diye 2 ayri paketi var.cok makule geliyor