2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim bugün 4+3 benimle aynı hafta olanların belirtileri neler ben dün sıkıntılı bir gün geçirdim ondan mi bilmiyoru. Ne karnım acıkıyor ne uyuyabiliyorumhamile değilken bile daha çok uyuyordum

ben ben ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım Bunuda öğrenmeden rejim yapıyodum ne güzel doktor hamilesin deyince salış o salış tabi sen iki canlısın yii yii demeleride cabası
Aynen 30 kilo aldım ilkinde
Ozamanda 70 le hamile kalmıştım ikinci hamileliğimde daha az kiloyla kalmayı diledim 65-66 kiloyken son 4-5 aydır hormon tedavileriyle 7o oldum
Haftasonu baktım ki 72 bugün 73
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hamurişinden uzak duruyorum ama heran bişeyler yemek istiyorum sigarayıda bırakınca iştah hepten açıldı

Sen hangi özel sigortayı kullanıyorsun canım? Yıllık ne kadar ödedin? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama doğum fiyatını aşkın bşr fiyat çıkarıyorlar? Bir de hamile kaldıktan sonra da doğumu karşılayan özel sigorta var mı acaba? Bilgin var mı?

Ayy aynı ben ben de öyle valla uyuyorum her arada uyumasam da kafamı koyuyorum eve gelince de tam olarak dediğin gibiyim bı sure yatmadan hiç bısey yapamıyorum

Ben kocam eve geleceğe yakın ayıp olmasın diye yatağı falan topluyom sofra kuruyom ama onun dışında bir ev sığırına dönmüş vaziyetteyim maalesef :) bazen vicdan yapıyorum bazen de otuz yılın başı hamile kalmışım tadını çıkar diyorum araflardayım :) sen de canını sıkma kısmetse bebeler oldu mu bu uykuları çook ararız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…