2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ben acibadem tamamlayıcı sigortasini kullanıyorum eşimin şirketi yaptırıyor bize sigorta her yıl yani biz para ödemiyoruz sanırım 2 sigorta varmış yazilanlardan anladığım kadarıyla boz daha önce demir hayatı kullandık istersen bir bak baya kapsamlı bi sigorta diyetisyen dış göz muayenesi filanda varmış içinde tüm hamilelik+doğumu kapsıyormus

Son düzenleme:
Demir hayat 2 can sigortası varmış ve hamile olduktan sonrayı da kapsıyormuş ama internette bazı şikayetler okudum kafam karıştı. İşte 8 muayene ücretsiz filan gibi? Sen kullandın sanırım memnun kaldın mı canım?

Bizim geçen sene değişti daha sigortamiz ondan önce hep demir hayatmış eşim 2 kere kolundan ameliyat oldu hiç bir sıkıntı yaşamadık ama bizim teminatımiz o zaman Sadece yatarken tedaviyi karşılıyordu ayakta tedavi %50 indirimliydi yani bilmiyorum suan ama bir sigorta şirketi ile konuş mutlaka herşey parasına göre değişiyor kısacası hangi teminatı seçersin ekleme yaparmisin senin elinde diye biliyorum limitli limitsiz vs birsuru zimbirtisi var bu işin :)

Çok teşekkür ederm canmm

Birde 8 muayene olsa bile 15 gün sonra kontroller ücretsiz yani 16 muayene biz ameliyattan sonra 3 kez gittik hepsi kontrol geçti medicanada mesela yardımcı oluyorlar çoğu konuda :)

Oyyyy yerim ya kıyamam.zamanla alışır annesi. Zamanla yeni bir düzen olacak. Kac yaşında olursa olsun kıskanclık krizi dönemi olacak. Benim kızım 3 yasında. Basta cok istiodu kucuk bebek alalım bizim de bebegimiz olsun diyordu.oyuncaklarından birine bu benim kardesim diyordu.simdi istemem kucuk bebekle ugrasamam diyor :))) bilmiyor henuz kardesi olacagını tabi ama suan cok tepkili bu fikre

Feeling07 canım hayırlı olsunn kalp atışlarını duymuşsun miniğinn bende yarın gidiyorum inşallah duyarız hep takipteyim ama yatmaktan yazamıyorum valla

Kızlar benim bugün 4+3 benimle aynı hafta olanların belirtileri neler ben dün sıkıntılı bir gün geçirdim ondan mi bilmiyoru. Ne karnım acıkıyor ne uyuyabiliyorumhamile değilken bile daha çok uyuyordum
Ben 4+1 im canim
Oyle asiri bir belirtim yok bulanti uyku hali vs hicbiri yok gunde bikackez karnimda bi sizi hissediyorum cok kisa sureli 1 dk anca suruyor goguslerim aciyor bide gaz oluyor

Gittim geldim doktora.yok sevmedim bu doktoruda miymiy ne dedigini duyacagim diye agzina girdim.
Bu defa bebegin karindan ultrasonla kesesini gorduk.ama sata gore gitmiyor kendi doktorumda soylemisti o sebeple haftaya randevu verdi.gidermiyim bilmiyorum.
Su taraflarda bi kafa uyan doktor bulabilsem yoksa kendi doktoruma karsiya gidecegim mecbur

Evet öyleymiş bende ikisini öğrendim ama türk nippondan ziyade demir hayatı tavsiye ediyor sigorta şirketi florence nightingale ve lıv hospital geçerli 6.000 tl fiyat verdi
Demir hayat bugun aradi beni florence ve liv i saymadi ama hangilerinde gecerliymis ki

Ben kardesimin burnuna uzum sokmusum cok cirkin bu diye son anda yakalamislar
Alışırlar tabi dengeyi iyi kurmak lazim benim kizim suan tek basina hukumdar elden gidecek korkusu var ama ben doktordayken uyumadan şiir yazmis kardesine

Demir hayat bugun aradi beni florence ve liv i saymadi ama hangilerinde gecerliymis ki
Bana da özellikle bu iki hastane için hamileler tarafindan bu sigorta tercih ediliyor dendi. Bütün florence nightingale hastanelerinde geçerli dedi atasehir şişli kadikoy - Liv hospital zaten İstanbul da bir tane bildiğim kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…