2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Demir hayat ve turk nippon merhaba hayat sadece ikisi gebeyken yapiliyor diye biliyorum

Arkadaşlar ben onu da araştırdım gebeyken sigortanız yapılsa dahi hiç bir sigorta şirketi 1 seneden önce doğumu karşılamıyormuş. ancak bebek ile ilgili ileride bir sağlık sorunu olur ise faydalanma şansınız oluyormuş tek artısı bu. Sigortacı arkadaşım bebek olduktan 2 hafta sonra tamamlayıcı sağlık yapalım hem çok daha uyguna gelir hem de bebeğin de sağlığını kapsar dedi, o yüzden hastanelerin doğum paketlerini araştırmaya başladım. Fiyat aldıkça gelir paylaşırım. Hayat paylaşınca güzel :)

Tamam canım çok sevinirim aslında özel sigorta mantıklı geldi bana zaten doğuma kadar doğum ücreti ve kontroller dahil 5 bin gider benim gittiğim hastanede ama özel sigorta yapıp doğum baya ucuz olcaksa hesaplayıp ona göre karar veririz.
Kızlar bu konuyu araştırıp birbirimizle paylaşalım eğer özel sağlık sigortası daha makul bir fiyata gelirse oradan devam ederiz. Çünkü doğum testler ve randevular gerçekten maliyetli oluyor.

Arkadaşlar ağrı çeken varmı kasik ağrısı bide kabız olan varmı aranizda
Kasık ağrım vardı şimdi daha azaldı. Ve kanızlık için de bana şu faydalı geldi dene istersen canım: 1 bardak suyun içine akşamdan 3 tane kuru kayısı attım ağzını kapattım sabah kalktım aç karnına suyu içtim kayısıyı da yedim. Baya iyi geldi

Ben de canimin istedigini kalkip yaparim usenmem derdim ta ki senin sarmayi gorunceye kadar :KK70: onu yapmam sanirim hamilelik de belli olmaz tabi onun disinda:)) kucuk tencere de olsa sarma yav 1 saatini almistir en az
Aldı vallaha canım 1 saatimi :olamaz: belim koptu ama sonrada uzanamadığımda fena bel ağrım olmuştu annem burda değil ben il dışındayım görevden dolayı canımda isteyince yaptım annem olsa yapardı o bana :110:

Ben buldum bakalım hastane ile de görüşeyim nasıl bir sigorta şirketi sorun yaratir mi diye ona göre alacagim.

Demir hayat sigorta kadın dedi ki hamile olduğunuz günden itibaren baslatiriz sıkıntı olmaz dedi.
İki Can Sigortası adı.
Fiyatı ne diyor? Birde doğumun ne kadarını kapsıyor acaba? Bir de tahlillerin tümünü kapsıyor mu canım?

Kızlar bu konuyu araştırıp birbirimizle paylaşalım eğer özel sağlık sigortası daha makul bir fiyata gelirse oradan devam ederiz. Çünkü doğum testler ve randevular gerçekten maliyetli oluyor.
Canım ben görüştüm hastanenin özel sigortasıyla yaklaşık 30 tane şirketle çalışıyorlar ama hiç birisi gebelik başladıktan sonra doğum ücreti ve muane ücretini yani gebelikle ilgili hiç bir ücreti karşılamıyorlarmış çok saçma. Önce yaptırcaktık yani ama ondada bilemezsin ki hemen hamile kalıcağını.

Canım hamilelikte kadınların %75i bizimle aynı şeyleri yaşıyor, merak etme 12. haftadan sonra azalacakmış. O zamana kadar çok yağlı şeyler yememeye çalış, bir de az ve sık yemenin buşantıları azalttığı yönünde bir şeyler okudum. Elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, işe yaradığını gördüklerimi sizlerle de paylaşırım, dilerim daha fazla bulanı yaşamadan hamileliğini tamamlarsın sağlıkla. Geçmiş olsun :KK43:
Sağol canım inşallah allah yardımcımız olsun çok zor ama yeterki sağlıklı olsun tabi.

Kizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .
Bende şuan 7. Haftadayim canım benimde acayip yanan bir midem vardı doktorum antiasit tableti yada şurubu kullanabileceğimı söyledi zaten oncedende sikintiliydi midem aklında bulunsun çok abartmamak şartı ile kullanabiliyosun:)

Ben kocam eve geleceğe yakın ayıp olmasın diye yatağı falan topluyom sofra kuruyom ama onun dışında bir ev sığırına dönmüş vaziyetteyim maalesef :) bazen vicdan yapıyorum bazen de otuz yılın başı hamile kalmışım tadını çıkar diyorum araflardayım :) sen de canını sıkma kısmetse bebeler oldu mu bu uykuları çook ararız :))
O da doğru bak böyle düşününce çok mantıklı geldi her an uyumak :)

Demir hayat ve turk nippon merhaba hayat sadece ikisi gebeyken yapiliyor diye biliyorum

Evet öyleymiş bende ikisini öğrendim ama türk nippondan ziyade demir hayatı tavsiye ediyor sigorta şirketi florence nightingale ve lıv hospital geçerli 6.000 tl fiyat verdi

Canım ben görüştüm hastanenin özel sigortasıyla yaklaşık 30 tane şirketle çalışıyorlar ama hiç birisi gebelik başladıktan sonra doğum ücreti ve muane ücretini yani gebelikle ilgili hiç bir ücreti karşılamıyorlarmış çok saçma. Önce yaptırcaktık yani ama ondada bilemezsin ki hemen hamile kalıcağını.
İns oledir canım yinede insan düşündükçe kafayı yiyor

X