Demir hayat ve turk nippon merhaba hayat sadece ikisi gebeyken yapiliyor diye biliyorum
Kızlar bu konuyu araştırıp birbirimizle paylaşalım eğer özel sağlık sigortası daha makul bir fiyata gelirse oradan devam ederiz. Çünkü doğum testler ve randevular gerçekten maliyetli oluyor.Tamam canım çok sevinirim aslında özel sigorta mantıklı geldi bana zaten doğuma kadar doğum ücreti ve kontroller dahil 5 bin gider benim gittiğim hastanede ama özel sigorta yapıp doğum baya ucuz olcaksa hesaplayıp ona göre karar veririz.
Kasık ağrım vardı şimdi daha azaldı. Ve kanızlık için de bana şu faydalı geldi dene istersen canım: 1 bardak suyun içine akşamdan 3 tane kuru kayısı attım ağzını kapattım sabah kalktım aç karnına suyu içtim kayısıyı da yedim. Baya iyi geldiArkadaşlar ağrı çeken varmı kasik ağrısı bide kabız olan varmı aranizda
Aldı vallaha canım 1 saatimiBen de canimin istedigini kalkip yaparim usenmem derdim ta ki senin sarmayi gorunceye kadaronu yapmam sanirim hamilelik de belli olmaz tabi onun disinda:)) kucuk tencere de olsa sarma yav 1 saatini almistir en az
Fiyatı ne diyor? Birde doğumun ne kadarını kapsıyor acaba? Bir de tahlillerin tümünü kapsıyor mu canım?Ben buldum bakalım hastane ile de görüşeyim nasıl bir sigorta şirketi sorun yaratir mi diye ona göre alacagim.
Demir hayat sigorta kadın dedi ki hamile olduğunuz günden itibaren baslatiriz sıkıntı olmaz dedi.
İki Can Sigortası adı.
Hiç duymadım canım ama bence dış gebeliği düşünüp durma bence seninki sağlıklı bir gebelik içime öyle doğuyor :)Feeling07 canım bu arada dış gebelikte kabızlık olurmu acaba ben kabizimda
Canım ben görüştüm hastanenin özel sigortasıyla yaklaşık 30 tane şirketle çalışıyorlar ama hiç birisi gebelik başladıktan sonra doğum ücreti ve muane ücretini yani gebelikle ilgili hiç bir ücreti karşılamıyorlarmış çok saçma. Önce yaptırcaktık yani ama ondada bilemezsin ki hemen hamile kalıcağını.Kızlar bu konuyu araştırıp birbirimizle paylaşalım eğer özel sağlık sigortası daha makul bir fiyata gelirse oradan devam ederiz. Çünkü doğum testler ve randevular gerçekten maliyetli oluyor.
Kese göründü ama çok çok minik bir keseyi ve içi daha boş görünüyordu sen sıkma canını hiç :)okadar rahatladımki gerçekten 10.000 iken kese görünmedimi canım
Sağol canım inşallah allah yardımcımız olsun çok zor ama yeterki sağlıklı olsun tabi.Canım hamilelikte kadınların %75i bizimle aynı şeyleri yaşıyor, merak etme 12. haftadan sonra azalacakmış. O zamana kadar çok yağlı şeyler yememeye çalış, bir de az ve sık yemenin buşantıları azalttığı yönünde bir şeyler okudum. Elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, işe yaradığını gördüklerimi sizlerle de paylaşırım, dilerim daha fazla bulanı yaşamadan hamileliğini tamamlarsın sağlıkla. Geçmiş olsun
5+3 bugun. Bakalim yarin gorebilecek mi?Kac günlük sizinki
Bende şuan 7. Haftadayim canım benimde acayip yanan bir midem vardı doktorum antiasit tableti yada şurubu kullanabileceğimı söyledi zaten oncedende sikintiliydi midem aklında bulunsun çok abartmamak şartı ile kullanabiliyosun:)Kizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .
O da doğru bak böyle düşününce çok mantıklı geldi her an uyumak :)Ben kocam eve geleceğe yakın ayıp olmasın diye yatağı falan topluyom sofra kuruyom ama onun dışında bir ev sığırına dönmüş vaziyetteyim maalesef :) bazen vicdan yapıyorum bazen de otuz yılın başı hamile kalmışım tadını çıkar diyorum araflardayım :) sen de canını sıkma kısmetse bebeler oldu mu bu uykuları çook ararız :))
Ayy hadi inşallah canım5+2de keseyi gördük 4.9mm’di. Doktorum bu Cumartesi için kalp atışına bakalım dedi, iki gün sonra gideceğim, umarım duyarım
1 ay sonra yani 10. Haftada dedi bana canımKalp atışını duyanlar... Doktor bir daha ne zaman çağırdı sizi? 11-14. Haftalar arası ikili test var. Ancak bu arada hiç doktor kontrolü var mı acaba?
Ha öyle olabilir canımBelki haberin yokken gecirip bagisiklik kazanmissindir
Kaç haftalıksın canımKizlar bende yarin keseyi gormek icin gidiyorum doktora cok endiseliyim. Umarim guzel haberler alirim..
Amanıın, çatlarım ya ben1 ay sonra yani 10. Haftada dedi bana canım
Bugun 5+3. Insallah yarin hayirli haberler alirim cok ihtiyacim varKaç haftalıksın canım
Demir hayat ve turk nippon merhaba hayat sadece ikisi gebeyken yapiliyor diye biliyorum
İns oledir canım yinede insan düşündükçe kafayı yiyorCanım ben görüştüm hastanenin özel sigortasıyla yaklaşık 30 tane şirketle çalışıyorlar ama hiç birisi gebelik başladıktan sonra doğum ücreti ve muane ücretini yani gebelikle ilgili hiç bir ücreti karşılamıyorlarmış çok saçma. Önce yaptırcaktık yani ama ondada bilemezsin ki hemen hamile kalıcağını.