Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
ben ben ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım Bunuda öğrenmeden rejim yapıyodum ne güzel doktor hamilesin deyince salış o salış tabi sen iki canlısın yii yii demeleride cabası
Bizde eşimle konuşmuştuk ne zaman aşı olduk diye e nabızdan baktım bi çocukken olmuşum bide yalnış hatırlamıyosam geçen sene kasım da umre ye gitmiştik yurt dışına gitmeden önce vurulmustuk
Benim annem de aynı.. Mağazaya girmiş birkaç bişi almış. Amaaan nasıl olsa doğmayacak mı diyor. Aldığında ben de keseyi görmemiştim. Ortak Bi renk seçmiş hem kıza hem erkeğe diye
Kızlar geçen hafta kan vermiştim sonucun biri böyle çıkmış bu ne oluyor biraz yüksek çıkmış aranızda bilen varmı bunun yüksek çıkmasının ne anlama geldiğinin? Hastaneyi arıyorum doktora bağlanmak için ama bağlanamıyorum