2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Daha simdiden Alisveris icin sabirsizlanan vaar miiiii:halay::halay::halay::halay:
Benim kizim gel anne bakalim abla oldum yazan hastane cikisi al bana kardesimede ablasi var hastane cikisi al anne bana kapi susu al abla oldu diye onada ablasi var diye al bana bunu al ona sunu al diyip duruyor okulda liste yapiyor kardesi olanlara soruyor geliyor:işsiz:
Benim planimda bebek henuz yoktu ama kizim 6 aydir hesap yapiyor bebek gelecek diye zaten.hem cok istiyor hem kiskanacak belli.

Benim kizim gel anne bakalim abla oldum yazan hastane cikisi al bana kardesimede ablasi var hastane cikisi al anne bana kapi susu al abla oldu diye onada ablasi var diye al bana bunu al ona sunu al diyip duruyor okulda liste yapiyor kardesi olanlara soruyor geliyor:işsiz:
Benim planimda bebek henuz yoktu ama kizim 6 aydir hesap yapiyor bebek gelecek diye zaten.hem cok istiyor hem kiskanacak belli.
:KK70: :KK70: ben gibi sabirsizz

ben de Rehber Öğretmenim. benim ilk olacak baya heyecanlı bir süreç :)
emin ol biz de ilkinde dibine kadar sıyırmıştık :) kafayı :) evham bir taraftan, heyecan öbür yandan... her haliyle tadı çıkarılması gereken bir süreç...keyifli... 2. olması da bi değişik duygu :))) sağlıkla gelsinler inşallah.. daha yolun çooook başı

Kizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .

o
ooohooooo çok işin var çoook. kaç yaşında kızın? :)

emin ol biz de ilkinde dibine kadar sıyırmıştık :) kafayı :) evham bir taraftan, heyecan öbür yandan... her haliyle tadı çıkarılması gereken bir süreç...keyifli... 2. olması da bi değişik duygu :))) sağlıkla gelsinler inşallah.. daha yolun çooook başı
amin inşallah.. insan her adımda bir sonraki için heyecan yapıyor:) ama güzel tatlı telaşlar :KK73:

Kizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .
bol bol su iç. normalde karbonat iyi gelir ama hamilelikte karbonat kullanılır mı bir bilgim yok istersen araştır. Maden suyu içebilirsin.
Kızlar maden suyu hem mineral açısından iyi hem de gaz olayına iyi geliyor.bunu bi kenara yazın. bebikler doğunca da sütünüzden gaz geçmez. her öğün 1 tane içebilirsin demişti dr um. çooook faydasını gördüm. en iyi 3 marka vardı içindekiler açısından. biri kızılay biri sırma 3.yü hatrlamıyrm

Feeling07 Feeling07 canım sen kac haftalıkken kese görünmedi yani değerin okadar yüksekken benim daha 4+1 iken bukadar yüksekse dahada artarsa nolcak korku içindeyim

Bende de bundan daha fazla bişey yok insan endişeleniyor ama herşey yolunda bence boşuna kuruntu yapıyoruz :)
yok canım evham yapmaya gerek yok inşallah böyle rahat atlatırız bu süreci..
Masallah sabrına hayran kaldım ben ilk hamilelikte üç farklı doktora gidiyordum bir ay çok uzun diye üçüne de bir hafta arayla gidiyordum:dondurma:
ya normalde inanılmaz tezcanlı biriyim ama arkadaşlarım bastırdı saolsun ben de onların tecrrübesine güvendim
:KK55:
Daha simdiden Alisveris icin sabirsizlanan vaar miiiii:halay::halay::halay::halay:

ben ben ben :emir_bebek:

o

ooohooooo çok işin var çoook. kaç yaşında kızın? :)
10 yasinda
Yaa biz kizimla birlikte buyuduk.cok kardes istiyordu hala istiyor minik notlar mektuplar yaziyor cekirdegime diye.bir noktada duruyor herhalde elleme dokunma demezsin herhalde kendi odasinda yatar seninle yatmaz diyor tabi.tamda gurul gurul ergenlik geliyor bir yandan : (((

Arkadaşım Merhaba :)

Tam bir kitap kurdu ve meraklı anne adayı olarak sana önerebileceğim başucu kitabım “Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?”. Yazarı Heidi E. Murkoff ve Sharon Mazel. Dünyanın en popüler ve 14 milyondan fazla satan gebelik rehberi. Ben D&R’dan 75tl’ye aldım 2 hafta önce. Gerçekten her sorunuzun cevabını bulabileceğiniz bir ansiklopedi:) Eşimle birlikte akşamları okuyoruz, çok keyifli :)
Sağol canım teşekkür ederim. Buradaki kitapçılarda Bi bakayım:KK73:

bol bol su iç. normalde karbonat iyi gelir ama hamilelikte karbonat kullanılır mı bir bilgim yok istersen araştır. Maden suyu içebilirsin.
Kızlar maden suyu hem mineral açısından iyi hem de gaz olayına iyi geliyor.bunu bi kenara yazın. bebikler doğunca da sütünüzden gaz geçmez. her öğün 1 tane içebilirsin demişti dr um. çooook faydasını gördüm. en iyi 3 marka vardı içindekiler açısından. biri kızılay biri sırma 3.yü hatrlamıyrm
Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim maden suyunu denemedim . onu deneyeyim zararinin olmayisi da iyiyimis bebise . cekilir gibi degil cok fena ediyor bu yanma . su ictikce daha yaniyormus gibi geliyor bana bu aralar malesef suyu azalttim

X