- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
Yok yok biraz sabırlı ol onu beklemekte bence güzel heyecandırEve ilk ben hem devlete hem ozele mi gitsem diye dusunmuyor degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok biraz sabırlı ol onu beklemekte bence güzel heyecandırEve ilk ben hem devlete hem ozele mi gitsem diye dusunmuyor degilim
Yok canim simdi diyorum ne kadar evhamliymisim keske daha rahat bir hamilelik gecirseymisim bu kadar strese gerek yokmus bu yuzden herhalde bunda rahat duracagim
Tesekkur ederim ins : ))Senin d guzel haberlerini aliriz insAllah canim
Sen nezaman gideceksin doktora kuzumBen de cmt 4+3 olacagim benim 2 gunluk gec döllenme oldu yumrtlamam 2 gun gec oldu cunku sakincasi yok diyorlar ama benim icim rahat etmez ya
O is biraz zor zaten bulantilarla her hafta 60 km yol gitmeyi goze alamam sanirim o yuzden sabredicez mecbrYok yok biraz sabırlı ol onu beklemekte bence güzel heyecandır
inşallah.Tamameeeeen hormonların etkisi canım merak etme arkana yaslan deriiiin bir nefes al ve bebeğini düşün bu günler geçecek
Ahhh o tarafları çok iyi bilirim sen dinleme o tarafı yoksa iki doktorla bırakmaz 3.ye yonlendirebilirBen de rahat davranmaya çalışıyorum bos stres yapmiyim diyorum ama naparsin bi tarafim kemiriyor beni
şuan çok erken değil mi????Kizlar imkaniniz varsa gebelik okuluna muhakkak katilin ben dun katildim cok iyi geldi masaj nefes egzersizi falan gosterdi bilgilendirdi.ilerleyen haftalarda cok faydadi olacagina inaniyorum
Ayin 27 si diye dusunuyorum canim 6+3 olucaz insAllah benim deger anca yukselir o zamana :)Sen nezaman gideceksin doktora kuzum
Sağol balım. İnşallah dediğin gibi orada buluşacağız oğlumla.Öncelikle basın sağolsun canım imtihan dünyası. Bilinçli bir annesin masallah Rabbim cennette buluştursun insallah
Ahhh o tarafları çok iyi bilirim sen dinleme o tarafı yoksa iki doktorla bırakmaz 3.ye yonlendirebilir
Ben de oyle dedim ama Dr bana katil katil dedi :)) bu haftalarda surekli gitmem belki ama iyi geldi bana guzel bir masaj nefes egzersizi ogrendim bazi bilgiler verdi faydali olduşuan çok erken değil mi????
Vallaha biraz sabır gerektiren bi süreç bende kendime şartlandırdım kese gözüktükten sonra 2 hafta gitmeyi düşünmüyorum ama tabi eğer dayanabilirsem.Ayin 27 si diye dusunuyorum canim 6+3 olucaz insAllah benim deger anca yukselir o zamana :)
okadar rahatladımki gerçekten 10.000 iken kese görünmedimi canımTatlım herkes cevap vermiş gerçi ama bak benim değerlerim 10000 olana kadar doktor çağırmadı bile beni tanıdık bi ablam var hastanede gelme dedi 10000 olduğunda sadece küçücük bi kese göründü her hastanenin referans aralığı farklı cihazlar farklı ayrıca hafta olarak gerçekten çok küçük ben 5+3de gördüm o küçük keseyi düşün yani sen gönlünü ferah tut Rabbim güzel haberlerini nasip etsin sana :)
Ben de kese gorunmeyecegini bildigimden sabrediyorum yoksa coktan gitmistimVallaha biraz sabır gerektiren bi süreç bende kendime şartlandırdım kese gözüktükten sonra 2 hafta gitmeyi düşünmüyorum ama tabi eğer dayanabilirsem.
En mantıklısı canım bende yazıyorum genellikle yoksa unutuyor insan sonrada ya şunu niye sormadım diye içim içimi yiyorBen aksam doktora soracaklarimi yazsam mi
Mesela bu dusuk riskim neden kaynakli kanama keseye yakin mi gerci durdu cok şükür
Yada baska ne sorabilirim
Canım ilk çocuksa normal ben ilk çocukta 3 doktora gidiyordum