2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar ben bu erken yatmalar sebebiyle hiç katılamıyorum artık size :))))
Bende uyuyamiyorum gece uyumak için 10 da yatağa giriyorum 2 ye kadar dönüyorum sonra dalıyorum saat beşte ayaktayım. O kadar zor oluyor ki gündüz de uyuyamiyorum bende uyumak istiyoruuuuummm:silah:

Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü:KK43:
Bu çarpıntı nefes darlığı bikaç gün bende de oldu geçti şimdi çok şükür.
Bol bol su için suyu az içince daha çok oluyo sanki

kızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım :dua::dua:
Canım internette gördüysen eğer lütfen güvenme. Internet her şeyi abartıyor egerki sıkıntılı bir durum olsaydı doktorun uyarırdı haftan o kadar yeni ki stres yapma rahat nefes al ver. En Büyük TÜRKİYEbir hafta sonra keseyi insallah bebisi de görürsün canım :dua:

canım d&r dan aldım ben günlü k gibi aynı :)

benim ilk çocuğum ama ben de rahat davranmay açalışıyorum :) 7+5 de gideceğimm kontrole ilk kez. içimi ferah tutmaya çalışıyorum normalde çok sabırsızımdır ama arkadaşlarım hep ağırdan almamı ilk başta gitsem kese görünmeyeceğini boşuna evham yapabileceğimi söylediler , ben de biraz ağırdan aldım kanama vs olsa direk giderim ama çok şükür bi sıkıntı yok.
buarada ben de çalışıyorum masa başı olduğundan rahatım ama akşamları çok halsiz olup erkenden uyuyorum:KK22:

ben de bu kitabı okumaya başladım :spor: bir de bebek bakımıyla ilgili bir kaç kitap aldım.malum ilk bebek ve tecrübesizim:oops:
Masallah sabrına hayran kaldım ben ilk hamilelikte üç farklı doktora gidiyordum bir ay çok uzun diye üçüne de bir hafta arayla gidiyordum:dondurma:

Bende uyuyamiyorum gece uyumak için 10 da yatağa giriyorum 2 ye kadar dönüyorum sonra dalıyorum saat beşte ayaktayım. O kadar zor oluyor ki gündüz de uyuyamiyorum bende uyumak istiyoruuuuummm:silah:
Ayy seninki de zormuş canım ya inşallah sen de rahat rahat uyuyabilirsin

Belirtim yok hiç canım Allaha şükür ama gece kalp çarpıntısı yaşadım 1 saate yakın uyuyamadım nefes almakta zorlandım çok kötüydü:KK43:
Çok geçmiş olsun canım balkona çıksaydın iyi geliyor oyle bir durumda. Inşallah bir daha yaşamazsın canım çok çok geçmiş olsun

Kızlar ben Bi kitaba başlamaya karar verdim. Doğmamış çocuğun gizli yaşamı diye bir kitap. Çocuğun hayatının anne karnında başladığını anlatıyor. İnternette onla ilgili yazılar var. İlginizi çekerse okuyun. Bu arada başka kitap tavsiyeleri olan var mı? Dün biraz kitapçıda karıştırdım ama karar veremedim.
Yasemin onder Annelik rehberi tavsiye ederim

İş yerinde oda arkadaşın saatlerdir mouse u tıklatarak oyun oynuyor
Gerildikçe geriliyorum
Bıktım usandım lanet olsun kaç kere uyardım
Evde üst komşu işte bu adam lanet olsun ya geriliyorum çok
Bebek için üzülüyorum
Tamameeeeen hormonların etkisi canım merak etme arkana yaslan deriiiin bir nefes al ve bebeğini düşün bu günler geçecek :anne:

X