- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
evet ben kullanıyorum canım. gebelik öncesi başlamıştım. folbiol kullanıyorumMerhaba arkadaşlar folik asit kullanmaya başladınız mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben kullanıyorum canım. gebelik öncesi başlamıştım. folbiol kullanıyorumMerhaba arkadaşlar folik asit kullanmaya başladınız mi?
Sağol canım benim. İlk zamanlar çok zorlandım depresyonlara filan girdim ama çok şükür hiç bir zaman niye ben diyerek isyan etmedim.rabbim imtihanımızla beraber sabrını veriyor.Ole tabi.benimde ilk bebegim 6 aylikken karnimda durdu kalbi sonra kizim geldi mucizem gibi.aradan 10 yil sonra bir bebek daha simdi.
Evham yapmamak lazim allah nasip ettiyse dedigin gibi onune hic mani cikmaz.
Allah senden bir melek almis ne denir bilmiyorum ki sabrinda gucunde bol olsun.tevekkulune masallah arkadasim.
Bilmiyorun canım ya bende anlamadım ama çok korktum inşallah bi daha yaşamam.Canım geçmiş olsun o neden oldu ki acaba
Oldu canım ama çok önce. Bende taşikari varda kalbim olması gerekendne hızlı atıyor belki onunla alakalı bi durumdur :/aa çok geçmiş olsun canım , peki daha önce hiç olmuş muydu böyle bi durumun ??
aynen canım çalışınca bişey yapmasan bile yoruluyorsun sabah kalk hazırlan işe git derken o bile yoruyor şuan
ya ben de onu düşünüyorm daha çok izin lazım olcak die :)
İnternettede öyle yazıyor canım normalmiş hamilelikte bende napıcağımı bilemedim yattıkça daha da çok hissettim dolaştım evde falan ama balkona çıkmak aklıma gelmedi. Çok sağol inşallah bi daha yaşamam ama olursa dediklerini yapıcam.Geçmiş olsun canım, kalp çarpıntısı ara ara bende de oluyor. Doktorum hormonal değişikliklerden ve stresten olabileceğini söyledi. Çarpıntım olduğunda balkona vs çıkmamı, bir bardak su içip açık hava almamı önerdi, vücut yatıp kendini dinledikçe daha uzun sürermiş öyle söyledi. Dilerim tekrar yaşamazsın
İnşallah canım bı daha yasarsan doktora sor benceSağol canım benim. İlk zamanlar çok zorlandım depresyonlara filan girdim ama çok şükür hiç bir zaman niye ben diyerek isyan etmedim.rabbim imtihanımızla beraber sabrını veriyor.
Çalışan ilk anne adayları hem çalışıp hem hamile olup hem de akşam evde sizi bekleyen küçük bir canavar olduğunu düşünün
Keseyi görmüş müydünüz canım sizAyrica gribim gittikce artiyor
Evet 3 gun once acile gittigimde gördümKeseyi görmüş müydünüz canım siz
: ))bende 6+1 im.bu aksam gidicem ins duyariz ikimizdeKızlar bugün kontrole gidiyorum yine
Umarım keseyi görür kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım bugün itibari ile 6+1 olduk.
: ))bende 6+1 im.bu aksam gidicem ins duyariz ikimizde
Ay hadi İnşallahKızlar bugün kontrole gidiyorum yine
Umarım keseyi görür kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım bugün itibari ile 6+1 olduk.
Tatlım herkes cevap vermiş gerçi ama bak benim değerlerim 10000 olana kadar doktor çağırmadı bile beni tanıdık bi ablam var hastanede gelme dedi 10000 olduğunda sadece küçücük bi kese göründü her hastanenin referans aralığı farklı cihazlar farklı ayrıca hafta olarak gerçekten çok küçük ben 5+3de gördüm o küçük keseyi düşün yani sen gönlünü ferah tut Rabbim güzel haberlerini nasip etsin sana :)kızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım