2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben ilk gittiğimde kese yok denilmişti o yuzden bekliyorum biraz adetten 4 gün sonra kan testinde 17 cikmisti degerim şimdi 949 ama insallah sagliklidir
Demekki geç döllenme olabilir hakkınizda hayırlısı inşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarız inşallah

Kızlar aile hekimliğine bildirdiniz mi gebeliği ? Ben Kütahya’da okurken bir kere orda gitmiştim ve oraya alınmış kaydım. Bursa’daki aile hekimime dün gittim ve durumu anlattım. Benim için hekim farketmediğini gebelik takibi için geldiğimi söyledim ama kayıt etmediler. Bugün tekrar aradım nasıl yapabilirim diye madem doktor farketmiyor o zaman gidip Kütahya’da yaptırırsın gebelik takibini dedi telefonu yüzüme kapattı ne oldu hiç anlayamadım Şimdi başka bir semte gidip kaydımı oraya aldırıcam inşallah sorun çözülür.

Aile hekimligine bildirince ne oluyor ne yapiyorlar yani bi ara beni zirt pirt arayip gebelik var mi olunca haber ver diye ariyorlardi da merak ettim

Kızlar dün akşam aniden ağrısız kanamam oldu hemen acile gittik bakıldı çok bir sorun yok dendi yatcaksin tuvalet harici kalkma dedi doktor iğne yaptı ve 200mg progestan başladı bugün kendi doktoruna gittim kanamam bir miktar devam ediyor ultrasonda doktor iki kese birden gordu biri biraz daha küçük ikiz gebelik büyük ihtimal dedi tabi ben soookhayirlisi bakalım hiç kalkmak yok dedi nasıl olacaksa

Oo masaAllah canim Allah sana 2 kat kolaylik versin:) ailede ikiz yok tedavi de degil diyen sen degil miydin yanlis mi hatirliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…