2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar dün akşam aniden ağrısız kanamam oldu hemen acile gittik bakıldı çok bir sorun yok dendi yatcaksin tuvalet harici kalkma dedi doktor iğne yaptı ve 200mg progestan başladı bugün kendi doktoruna gittim kanamam bir miktar devam ediyor ultrasonda doktor iki kese birden gordu biri biraz daha küçük ikiz gebelik büyük ihtimal dedi tabi ben soook:KK17:hayirlisi bakalım hiç kalkmak yok dedi nasıl olacaksa :KK51:
Canim bende ikiz istemisimdir hep. Tebrik ederim.Saglikla dogsunlar insallah. Bol bol dinlen. Insallah en kisa zamanda duzelir durumun.

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor.?
Güne ben pek keyifli baslayamadim tüm vücudum sanki dayak yemiş gibi :KK53:
Daha yeni yeni kendime geliyorum :KK48:

Benim adetlerim korunmayı bırakınca düzensizlesti ve aralıkları çok uzadı günüm geçti mi geçmedi mi bilmiyorum:KK43: değerim pazartesi günü 35 küsurdu. Sabah kan verdim bende bekliyorum
Benimde 41 cikti pzt yakiniz demek ki:) sabah vermissen su siralar netten gorebilirsin

Kızlar aile hekimliğine bildirdiniz mi gebeliği ? Ben Kütahya’da okurken bir kere orda gitmiştim ve oraya alınmış kaydım. Bursa’daki aile hekimime dün gittim ve durumu anlattım. Benim için hekim farketmediğini gebelik takibi için geldiğimi söyledim ama kayıt etmediler. Bugün tekrar aradım nasıl yapabilirim diye madem doktor farketmiyor o zaman gidip Kütahya’da yaptırırsın gebelik takibini dedi telefonu yüzüme kapattı ne oldu hiç anlayamadım:KK43: Şimdi başka bir semte gidip kaydımı oraya aldırıcam inşallah sorun çözülür.
Ne kadar terbiyesiz biriymis onu diyen. Senin bulundugun yerdeki aile hekimini secme hakkin var. Hasta sayilari fazlaysa baska yere yönlendirebilirler sadece. Ne demek baska yere git. Benimde baska ildeydi sorunsuz bir sekilde degistirdim.
Ben olsam şikayet etmistim bile. Bence en yakin neresiyse oraya git derim. Ilerde bebegin aşılari icin de gideceksin. Zorluk olmasin sana.

Ne kadar terbiyesiz biriymis onu diyen. Senin bulundugun yerdeki aile hekimini secme hakkin var. Hasta sayilari fazlaysa baska yere yönlendirebilirler sadece. Ne demek baska yere git. Benimde baska ildeydi sorunsuz bir sekilde degistirdim.
Ben olsam şikayet etmistim bile. Bence en yakin neresiyse oraya git derim. Ilerde bebegin aşılari icin de gideceksin. Zorluk olmasin sana.
Az sonra gideceğim yerde bu yakınlıkta canım. Maalesef şok oldum inan ne yapacağımı bilemedim :KK43: Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşallah

Aa yazmıştım aslında ama unuttu demekki olur öyle :)
Özel muaynane işi bize biraz pahalı gelir yani şöyle özel sigorta malum hastanelerde geçerli ve bedavaya gidiyor gibi biseyim şuan medicanaya gidiyorum ama muaynane ye gidersem para vericem yinede aklimda bulunsun ben gidemesemde isteyen birileri olur etrafimdan illaki:)
biz karar veremedik hala ya dün tekrar konusdukda eşimle tekrar koru çukurambara sıcak bakmaya başladık.
birşey soracağım paketi aldık diyelim Allah korusun birşey oldu ve doğum olmadı paranı alabiliyormusun geri yani doğum ücretini en azından sen araşdırdın mı?

Yarin aksam 9a randevu aldim central kozyatagindan.kendi doktorumu birakmak cok kotu hissettiriyor.ins bu dusuk riskim biterse ilerleyen haftalarda yeniden ona geri donerim.

X